Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry pomysł, pójdę jutro do kompuronika, chociaż obsługa tam nie bardzo Ale podbrzusze mnie boli, mam nadzieję, że to oznaka ovu. A nie czegoś innego. Jeszcze 2h i do domku
potforzasta te ćwiczenia z internetu, czy masz płytę z nimi ?
Ja zastanawiam się nad ćwiczeniami głównie na brzuch, marzy mi się kaloryfer, ale taki bez przesady nie żeby to okropnie wyglądała. -
Hej dziewczyny . Co tam u Was? Jakies nowosci? Jakies zielone marcowe kropy? . Nie bylo mnie tutaj chwile i niestety nie nadrobilam
Ja juz czekam na owulke , jeszcze tydzien . W sobote ide do gina, moze juz zobaczy czy bedzie owulka... to bedzie moj 11 dc. Owulke mam gdzies ok 14-16 dc. Jak myslicie? Moze cos juz wtedy powiedziec?
Zabieram wszystkie wyniki, troszke mu sklamie co do czasu naszych staran bo nie chce zeby mnie zbyl... powiem mu ze juz prawie rok za nami.
Dzis odebralam badania hormonow meza- na szczescie wszystko w normie .
Zaczelam pic ziolka sroki- ciekawe czy cos pomoga...dżona lubi tę wiadomość
-
sara ćwiczenia mam wszystkie ściągnięte z chomika na dysk ale tydzień przerwy to za dużo o nie daję rady a jeszcze noga daje znać że co za szybko to nie dla niej i zrobiłam ledwo rozgrzewkę i cardio A gdzie reszta?
-
Hejka wszystkim
Jestem po wizycie, uspokoiła mnie ginka
dała mężusiowi niestety na badania nasienia jakoś będziemy musieli dać radę
ja mam skierowanie na badanie krwi (progesteron i takie tam) ale to w drugiej połowie cyklu mam zrobić. Wynik z tarczyce 2.290 podobno jest ok .
Z jednego jajnika jest pęcherzyk o wielkości 1,6 cm. a wynik owulacyjnego był dziś + ale dzis 17 dc mam a w zeszłym owulka była 21 dc wiec może jeszcze biedactwo moje urośnie .. OBY
i mam skierowaie na monitoring.. ide w środe i w piątek zobaczyć.. poza tym cytologie mi zrobiła mimo że wczoraj . Ponoć to nic. a tak ogólnie to ok .. bez torbieli itp i śluz rozciągliwy, ale mleczny.. jak mi sie jeszcze cos przypomi to napisze co myślicie o tym moim pęcherzyki ? mam jeszcze szanse że coś urośnie ?dżona lubi tę wiadomość
-
Hej Monia, to super, że gin. uspokoiła myślę, że pęcherzyk jeszcze urośnie, dobrze, że mas skierowanie na monitoring, to się dowiesz.
Kochane tak dla motywacji
XxMoniaXx, potforzasta, Kaśka28, Landryneczka, Fidelissa, Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Na szczęście zaczęłam dzisiaj a nie w następny poluzowałam sobie jak nie ćwiczyłam na szczęście waga nie poszła w górę. Ale od dzisiaj koniec, póki nie zajdę w ciążę ćwiczę bo mam w tym roku 2 komunie, 2 chrzciny i 2 wesela a za rok kolejne wesele więc muszę wyglądać jak człowiek a nie jak wieloryb.
Monia trzymam kciuki za Twój pęcherzyk niech rośnie żeby mógł dać Ci dzidziusia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2014, 17:22
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
Monia pecherzyk jest moim zdaniem ok . Jak ma teraz 16 mm, a rosnie srednio 2 mm na dobe to spokojnie uronie. Gdzies czytalam ze taki prawidlowy powinien miec od 21 do 25 mm , wtedy peka.
Bedzie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2014, 17:31
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:Hejka wszystkim
Jestem po wizycie, uspokoiła mnie ginka
dała mężusiowi niestety na badania nasienia jakoś będziemy musieli dać radę
ja mam skierowanie na badanie krwi (progesteron i takie tam) ale to w drugiej połowie cyklu mam zrobić. Wynik z tarczyce 2.290 podobno jest ok .
Z jednego jajnika jest pęcherzyk o wielkości 1,6 cm. a wynik owulacyjnego był dziś + ale dzis 17 dc mam a w zeszłym owulka była 21 dc wiec może jeszcze biedactwo moje urośnie .. OBY
i mam skierowaie na monitoring.. ide w środe i w piątek zobaczyć.. poza tym cytologie mi zrobiła mimo że wczoraj . Ponoć to nic. a tak ogólnie to ok .. bez torbieli itp i śluz rozciągliwy, ale mleczny.. jak mi sie jeszcze cos przypomi to napisze co myślicie o tym moim pęcherzyki ? mam jeszcze szanse że coś urośnie ?
Pewno, ze ma szansę urosnać jeszcze, zobaczysz na monitoringu :)Fajnie, że wszystko oki, ja za 2 godz idę i teraz zaczynam sie stresować.XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
kejti91 wrote:Monia pecherzyk jest moim zdaniem ok . Jak ma teraz 16 mm, a rosnie srednio 2 mm na dobe to spokojnie uronie. Gdzies czytalam ze taki prawidlowy powinien miec od 21 do 25 mm , wtedy peka.
Bedzie dobrze
dziękuje za wsparcie -
Laura wrote:Witam dziewczyny :). Dziękuję tym które mnie wspierają, ważne to dla mnie i od razu ciepło na serduszku się robi :). Życzę aby nam wszystkim Kochane udało się w tym roku jeszcze zafasolkować :)
kejti91, Laura, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Laura oby oby do końca roku jeszcze dużo czasu na zafasolkowanie.
Laura lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:no od pierwszego razu do niej chodze, z cytologią 120 zł. na razie sobie chwale
dżona, Macierzanka:) lubią tę wiadomość