Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhello!
Ja czekam na rozwój sytuacji,albo @ albo fasolka.Na razie nie testuję bo to tylko 2 dni więc nie ma co szaleć.Troszkę mnie brzusio boli,lekko kłuje i ciągnie,ale nie doszukuję się objawów
czekam na mój mały cud....Fidelissa, Kaśka28, dżona, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny jak humorki?XxMoniaXx wrote:jutro gin odwołany.. jade z męzem do lekarza .. dzis wylądował w gipsie starania mocno utrudnioneXxMoniaXx wrote:ciekawe jaki sposób jak chodzi o kulach a pielęgniarka mi go oddała na wózku ..Z. wrote:Na pewno będzie dobra, bo będzie Wasza
A ja idę spać bo jutro mój "ulubiony" dzień tygodnia... Ale nowy dzień, nowe nadzieje i jeden dzień bliżej do dwóch kresek!
Dobrej nocki życzę i do jutra!Misty87 wrote:Witam
Laura i ja sie dolaczam do grona wspierajacego Was! :*
Monia wspolczuje! Musisz teraz dbac mocno o swoja druga polowe :*
Zabko niech Cie bron Boze krew nie zalewa, bo bedziemy plakac za Toba!
Ja jeszcze w lozku, ale zaraz wstaje. Moj pojechal dzis do krk ze swoja mama, jednak wezmie druga partie chemii, eh do naszego wesela wezmie 4 razy...placze ciagle,ze nie pokaze sie na weselu,bo bedzie bez wlosow...sara_nar wrote:Hej Natu, co u Ciebie ??
Ja odpuszczam starania, nie nadaję się do tegosara_nar wrote:Natu głowa do góry, może odpuść sobie to mierzenie.Na jakiś czas.
Dziewczyny ostatnio zauważyłam, że u mego M. coraz bardziej nasilił się bruksizm tzw. zgrzytanie zębami. Zaobserwowałam to u niego już przed naszym ślubem, ale teraz to już masakra. Aż się budzę w nocy. Zapewne to w wyniku stresu i nie wiem jak mu pomócsantoocha wrote:Heeej!
Kaśka, Bursztynka jak tak mogłyście!!! Zostawiłyście mnie samą buuuuuuuuuu!
I jak ja mam teraz sama testować?Ewelina23 wrote:Oj juz sie nie moge doczekac moment zleci . Za 3max 4 miesiace mnie porwie szal zakupowyLena87 wrote:Doszłam - 194 ..Lena87 wrote:Poproszę o motywację abym zaczęła ćwiczyć ..Little Frog wrote:Ja też, ja też zaczynam ćwiczyć! Już kilka razy w tym miesiącu mi się udało zmotywować Ale jak najbardziej zaliczam się do grona początkującychsara_nar lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
czarna164 wrote:hello!
Ja czekam na rozwój sytuacji,albo @ albo fasolka.Na razie nie testuję bo to tylko 2 dni więc nie ma co szaleć.Troszkę mnie brzusio boli,lekko kłuje i ciągnie,ale nie doszukuję się objawów
czekam na mój mały cud....Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2014, 18:02
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
czarna164 wrote:Dzieki.Nie nakręcam sie,nie ma to sensu.Czuję taki ból jak na @,może juz powoli wdrapuje się na moje 4 piętro??
czarna164, Z., Fidelissa lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Wez zepchnij ja ze schodow albo poslij kogos zeby ktos to zrobil zeby przez przypadek sie nie przyczeila
Z. lubi tę wiadomość
-
Aga90 wrote:czesc dziewczyny.
do mnie w piatek powinna zawitac @ i wiadomo z kazdym dniem mialam coraz wieksza nadzieje lecz niestety dzisiaj pojawily sie plamienia:/czarna164 wrote:Przydałoby się.Tylko te małpiszony strasznie uparte są,ciężko je wygnać,a to tylko 9-mcy przecież.Mogłyby czasem odpuścić.Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Little Frog wrote:Źle ze mną!! Zamiast podawać ilość ćwiczeń w miesiącu, to podaję w CYKLU!! ;]
Hej co tam?Fidelissa lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
No juz nie moge sie doczekac konca @ bo chce wejsc w ten cykl pelna para hehe a w miedzyczasie pojdziemy na badanka:D ja hormonki maz plemniczki i pozniej sie wszytko okaze troche sie boje ze cos pojdzie nie tak ale przynajmniej bede wiedziala na czym stoimi i ablo staramy sie naturalnie dalej albo wymyslimy co innego bo dziecko to ja bede miala i juz!!!
Z., Little Frog, Fidelissa, potforzasta, dżona lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Hej Anutka jak tam?
widziałam Twój wykresikWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2014, 18:32