Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
potforzasta wrote:Dziewczynki jakie wy kupujecie testy owu?? Bo ja się zamierzam ale nie wiem czy np te z allegro są dobre?
miałam i polecam, teraz kupiłam inne i juz nie są takie fajne -
nick nieaktualny
-
Dzięki za miłe przywitanieKaśka28 wrote:Nie pytaj tylko wbijaj ktory cykl sie staracie? jak jest wasza historia?
Z., dżona, Kaśka28 lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualny
-
Nati89,rozumiem. Rzeczywiście jeśli kogoś stresuje mierzenie temp, to może nie być dla niego dobry pomysł. Dla mnie chyba jest łatwiejsze mierzyć temp, niż rozpoznawać śluz. Radzę sobie z płodnym i to chyba najważniejsze, a innego nie ogarniam. Mam nadzieję, że gin będzie się dalej Wami z uwagą zajmował i będzie okej!Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualnyAnother wrote:Dzięki za miłe przywitanie
Pierwszy cykl jeśli chodzi o taki, w którym obserwuję ciało (śluz, temp.) ale że tak powiem, nie zabezpieczamy się już dobre 3-4 lata. Ale pierwszy brzmi dość optymistycznie, więc niech tak zostanie
a mieliście robione badania ? -
Dzięki za odp jutro zamówię na allegro i spróbuję.
-
Narazie tylko ja. Mam Pco. Od 3 miesięcy biorę inofolic, w środę idę do gina i liczę na konkretne leczenie. Mojego chłopa mam zamiar wysłać na badania dopiero jak będą ku temu jakieś przypuszczenia Póki co pewne jest, że problem leży po mojej stronie. Ale twarda baba jestem i się łatwo nie poddam
Fidelissa, dżona, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Z. wrote:Nati89,rozumiem. Rzeczywiście jeśli kogoś stresuje mierzenie temp, to może nie być dla niego dobry pomysł. Dla mnie chyba jest łatwiejsze mierzyć temp, niż rozpoznawać śluz. Radzę sobie z płodnym i to chyba najważniejsze, a innego nie ogarniam. Mam nadzieję, że gin będzie się dalej Wami z uwagą zajmował i będzie okej!
Z., Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Another wrote:Narazie tylko ja. Mam Pco. Od 3 miesięcy biorę inofolic, w środę idę do gina i liczę na konkretne leczenie. Mojego chłopa mam zamiar wysłać na badania dopiero jak będą ku temu jakieś przypuszczenia Póki co pewne jest, że problem leży po mojej stronie. Ale twarda baba jestem i się łatwo nie poddam
-
nick nieaktualny