Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja najdłużej nie miałam pół roku ale teraz na szczęście od pół roku jak w zegarku
-
Oj ja też bym chciała nie mieć przez 9. Ale czuję, że z moim życiowym szczęściem uda się, zanim dobrze się rozkręcę Bo najważniejsze to być dobrej myśli!
potforzasta wrote:Ja najdłużej nie miałam pół roku ale teraz na szczęście od pół roku jak w zegarkudżona, Kaśka28 lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
No ja już tez nie chcę dopuścić do takiej sytuacji i dlatego wybieram się na badania ale jakoś się wybrać nie mogę. No cóż jak już pójdę to konkretnie bo mam 16 badań chyba do zrobienia.
-
nick nieaktualny
-
Landryneczko słodka testuj testuj ja tak czekałam bo czułam, że przyjdzie @ i nie było
rób testa[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
Macierzanka przyszła reszta wyników i chyba są złe:
PRL - prolaktyna (ICD9:N59)
(Surowica)
279,90 mIU/l Kobiety:
przed menopauzą 83 - 622
(1h po MTC)
7722,00 mIU/l Kobiety:
przed menopauzą 83 - 622
mIU/l x 0,047=ng/ml
(2h po MTC)
5679,00 mIU/l Kobiety:
przed menopauzą 83 - 622 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:ale za wcześnie jest czy nie już sama nie wiem ale kusicie ;P
Dostałam zapas do testów owu .. Chcesz ?
Landryneczka wrote:O dobry dobry Lenka :*
Co porabiasz ?
A przyszłam popatrzeć co robicie .. o Czym piszecieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2014, 22:11
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
http://allegro.pl/testy-owulacyjne-owulacyjny-40szt-5-ciazowe-gratis-i3988223716.html
Takie mam nadzieję że będą dobre tylko nie potrzeba mi tyle ciążowych co ja z nimi będę robiła jeszcze jeden w szufladzie leży z apteki. -
nick nieaktualnypotforzasta wrote:http://allegro.pl/testy-owulacyjne-owulacyjny-40szt-5-ciazowe-gratis-i3988223716.html
Takie mam nadzieję że będą dobre tylko nie potrzeba mi tyle ciążowych co ja z nimi będę robiła jeszcze jeden w szufladzie leży z apteki.
też te będę zamawiałapotforzasta lubi tę wiadomość