Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Landrynko ja taki niedowiarek byłam i nie kibicował mi nikt i byłam na 1 000 000 % pewna, że nic z tego tylko 2 razy!!! w dodatku chora byłam i wiecznie niezadowolona z czegoś więc czekałam i czekałam i czekała a @ nie nadchodziła
zrobiłam kilka dni po jej planowym przyjściu bo nadal uważałam, że spóźni się a nie przychodzi bo ja się nakręcamdżona lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualnypotforzasta wrote:http://allegro.pl/testy-owulacyjne-owulacyjny-40szt-5-ciazowe-gratis-i3988223716.html
Takie mam nadzieję że będą dobre tylko nie potrzeba mi tyle ciążowych co ja z nimi będę robiła jeszcze jeden w szufladzie leży z apteki.
Ja dostałam 10 ciążowych ..
A co będziesz z nimi robić ? .. " Lać na nie " ..Landryneczka, dżona, Macierzanka:), Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalinowa Panienka wrote:Landrynko ja taki niedowiarek byłam i nie kibicował mi nikt i byłam na 1 000 000 % pewna, że nic z tego tylko 2 razy!!! w dodatku chora byłam i wiecznie niezadowolona z czegoś więc czekałam i czekałam i czekała a @ nie nadchodziła
zrobiłam kilka dni po jej planowym przyjściu bo nadal uważałam, że spóźni się a nie przychodzi bo ja się nakręcam -
nick nieaktualny
-
Jak będzie potrzeba
LAndryneczko ale u Ciebie nie będą potrzebne już (obym miała rację)Landryneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie bo bym musiała wygrać jeszcze i co by mi z tego przyszło
-
nick nieaktualny
-
to unikaj tego rogu przez najbliższe 9 miesięcy coby Cię nie dopadła
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ależ prowadzę tylko nie umiem dodać tak jak wy tutaj i chyba mam nieudostępniony albo tylko dla przyjaciółek zaraz poprawię ale miniatury nie dodam bo nie umiem.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć
Ja też się staram o 1 maleństwo
nieoficjalnie od kwietnia 2013, oficjancie od czerwca 2013 i nic
tydzień temu w poniedziałek gin powiedział mi, że nie ma pęcherzyka dominującego (a już powinno być widać) i raczej owu nie będzie. Robię od 3 dni testy owu i dzisiaj test pozytywny, jak myślicie mimo pozytywnego testu mogę nie mieć owulacji? Biorę Bromergon na prolaktynę i od tego cyklu Femoston - brała go któraś?? -
lepiej uważać bo wszystko możliwe
-
nick nieaktualnyAnusiaM wrote:Cześć
Ja też się staram o 1 maleństwo
nieoficjalnie od kwietnia 2013, oficjancie od czerwca 2013 i nic
tydzień temu w poniedziałek gin powiedział mi, że nie ma pęcherzyka dominującego (a już powinno być widać) i raczej owu nie będzie. Robię od 3 dni testy owu i dzisiaj test pozytywny, jak myślicie mimo pozytywnego testu mogę nie mieć owulacji? Biorę Bromergon na prolaktynę i od tego cyklu Femoston - brała go któraś??
Witam
Ja niestety nie pomogę ale zapewne jak nie dziś to jutro dostaniesz odpowiedź ..
-
Witaj Anusia.
Co do testu nie pomogę. Bromergon brałam jak się okazało niepotrzebnie -
nick nieaktualny