Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLenka osz ty chcesz mnie bić ;P to może udam ze jestem w ciąży hihi będę bezpieczniejsza
potforzasta właśnie ciężarnych się nie bije dobrze mówisz
AnusiaM
Witaj
ja również nie pomogę ale wydaje mi się że skoro test pokazuje pozytyw to jest możliwość działajcie w razie czego -
Landryneczko kochana raz już robiłaś więc możesz raz jeszcze a test ovu to i facetowi wyszedł kiedyś pozytywny więc jak sama rozumiesz jego miarodajność bywa zakłamana
testuj a co[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalinowa Panienka wrote:Landryneczko kochana raz już robiłaś więc możesz raz jeszcze a test ovu to i facetowi wyszedł kiedyś pozytywny więc jak sama rozumiesz jego miarodajność bywa zakłamana
testuj a co
zatestuje ale najwcześniej 10 chyba że mnie tak namówicie że nie wytrzymam -
nick nieaktualny
-
landrynka ja mam zawsze niziutkie i tak jakoś teraz się podniosły bo jak miałam przeboje z @ co się jej przychodzić nie chciało to miałam temp 35,5 więc teraz są i tak wyższe.
-
AnusiaM wrote:Cześć
Ja też się staram o 1 maleństwo
nieoficjalnie od kwietnia 2013, oficjancie od czerwca 2013 i nic
tydzień temu w poniedziałek gin powiedział mi, że nie ma pęcherzyka dominującego (a już powinno być widać) i raczej owu nie będzie. Robię od 3 dni testy owu i dzisiaj test pozytywny, jak myślicie mimo pozytywnego testu mogę nie mieć owulacji? Biorę Bromergon na prolaktynę i od tego cyklu Femoston - brała go któraś??
Ja też biorę bromergon, ale Femostonu nie. Z tego co mi wiadomo to lek na niedobór estrogenów. Powodzenia!
Ja dziewczyny dziś padłam
dobrej nocy!dżona lubi tę wiadomość
-
Anusia żołnierzyki powinny przetrwać do dzisiaj może nawet jutra więc wszystko możliwe.
Macierzanka dobrej nocy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2014, 22:53
dżona, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
na razie niestety tak bo nie mogłam nigdzie dostać u siebie innego
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:Cześć Anusia! Tak, mimo poztytwnego tetu owu może nie dojść do owulacji, bo pik LH następuje przed owulacją, nawet jak póżniej pęcherzyk nie pęknie.
Ja też biorę bromergon, ale Femostonu nie. Z tego co mi wiadomo to lek na niedobór estrogenów. Powodzenia!
Macierzanka ale gin stwierdził że owu może nie być, wcześniej jak miałam monitoring to pęcherzyk pękł w 9dc, w 10 już go nie było, może przez Femoston jakiś się wyhodował?? dziś 12dc
A mam do Was jeszcze 2 pytania...
Zanim lekarz przepisał mi Femoston to w poprzednim cyklu po monitoringu owulacji stwierdził że jak tym razem się nie uda to zrobimy (nie pamiętam jak to się nazywa) nie laparoskopie tylko tą lepsza wersje z wpuszczeniem kontrastu i sprawdzenie na usg drożności, w zeszłym tyg w poniedziałek przepisał Femoston i stwierdził że mam go brać 3 miesiące i jak nic to wtedy do szpitala na te badanie chyba że ja chce inaczej.
I nie wiem? czekać? czy iśc zrobić i mieć z głowy??
Drugie pytanie
czytałam gdzieś że kobiety po iv dostają kilka dni po leki uspakajające żeby nie było wstrząsów i łatwiej doszło do zapłodnienia, jestem z natury nerwową osobą, szybko się złoszczę, może spróbować?dżona, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Lena wiem muszę na all zamówić ale na razie wolę nie ryzykować bo mąż mógłby zawału dostać co chwila coś zamawiam a i tak ten cykl tym wymierzę bo nie będę w środku zmieniać.
-
nick nieaktualnypotforzasta wrote:na razie niestety tak bo nie mogłam nigdzie dostać u siebie innego
tutaj tanszy mój kosztował 17,50 i na gwarancji jestWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2014, 23:14
-
Tylko ja do najbliższego rossmana mam 40 km uroki mieszkania na wsi. Zamówię na all w najbliższym czasie.
Landryneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypotforzasta wrote:Tylko ja do najbliższego rossmana mam 40 km uroki mieszkania na wsi. Zamówię na all w najbliższym czasie.
chyba ze inny chceszWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2014, 23:16
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:w rosmannie nie mają tego owulacyjnego ? ja taki kupiłam http://klima-sklep.pl/termometry-elektroniczne/17-termometr-elektroniczny-microlife-mt-16c2.html
tutaj tanszy mój kosztował 17,50 i na gwarancji jest
Mam ten sam, 19 zł płaciłam
Jeśli dodasz koszt przesyłki to wyjdzie Cię to samo
W Rossmanie nie posiadają takich term. przynajmniej u Mnie nie było ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2014, 23:17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny