Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć z rana. Mam pytanko. Zazwyczaj mierzę temperaturę o 6,30. Dzisiaj obudziłam się chwilę przed 6 i temp 36,6 (taka sama od czterech dni). Potem obudziłam się o 7, poszłam do łazienki i dopiero potem mnie olśniło, żeby znowu zmierzyć i było 36,7. Którą wpisać w wykres? Wydaje mi się, że bardziej wiarygodna będzie ta pierwsza. Co sądzicie?
-
Zdecydowanie tę pierwsząMilcia wrote:Cześć z rana. Mam pytanko. Zazwyczaj mierzę temperaturę o 6,30. Dzisiaj obudziłam się chwilę przed 6 i temp 36,6 (taka sama od czterech dni). Potem obudziłam się o 7, poszłam do łazienki i dopiero potem mnie olśniło, żeby znowu zmierzyć i było 36,7. Którą wpisać w wykres? Wydaje mi się, że bardziej wiarygodna będzie ta pierwsza. Co sądzicie?
-
Ale po co zmierzyć drugi raz?Milcia wrote:Cześć z rana. Mam pytanko. Zazwyczaj mierzę temperaturę o 6,30. Dzisiaj obudziłam się chwilę przed 6 i temp 36,6 (taka sama od czterech dni). Potem obudziłam się o 7, poszłam do łazienki i dopiero potem mnie olśniło, żeby znowu zmierzyć i było 36,7. Którą wpisać w wykres? Wydaje mi się, że bardziej wiarygodna będzie ta pierwsza. Co sądzicie?
Ta tempka się liczy, która była po pierwszym przebudzeniu i przed wstaniem.
Po wstaniu to już po ptokach.
A mierzyć możesz z dokładnością +/- pół godziny, zatem zdecydowania pierwsza się tylko liczy.

-
[QUOTE=Macierzanka:)
Lili266, a jakie witaminki bierze Twój mąż?[/QUOTE]
Teraz bierze Geriavit, ale znalazłam na necie takie tabletki wspomagające bezpośrednio jakość nasienia, już je zamówiłam w aptece, nazywają się Fertilman albo drugie Fertimen i kosztują koło 50 zł.
Za 2 miesiące będzie robił drugi raz badanie nasienia, chyba, że do tego czasu zajdę w ciąże
-
1
2
3
4 justysia 90
5
6
7 Maniuś, Milcia
8
9
10
11
12 fipsik
13
14
15 patu
16 olka25
17
18 Little Frog
19
20 Lili266
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Dziewczyny, a może wygodniej z tą listą by było, gdyby jedna miała w podpisie wszystkie staraczki i data (np. Lili266 - 20.01.2014) i tak jedna pod drugą? Co myślicie? -
nick nieaktualnyLili266 wrote:1
2
3
4 justysia 90
5
6
7 Maniuś, Milcia
8
9 MonikaDM
10
11
12 fipsik
13
14
15 patu
16 olka25
17
18 Little Frog
19
20 Lili266
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Dziewczyny, a może wygodniej z tą listą by było, gdyby jedna miała w podpisie wszystkie staraczki i data (np. Lili266 - 20.01.2014) i tak jedna pod drugą? Co myślicie?
Witam Was dziewczęta weekendowo
Jak dla mnie to wszystko jedno gdzie lista bedzie, jak Wam dziewczyny wygodniej
Jak @ u mnie nie przyjdzie to zrobie teściora 9 albo 10 stycznia. Na razie jak nic nie moge sie doczekać wtorku, kiedy to odwiedzę ginka mego
i dowiem się jakie mam wyniki hormonów a przede wszystkim tarczycy, której się boję jak diabeł świeconej wody...
Macie jakieś plany weekendowe?
My dziś odwiedzamy znajomych, mają super córeczkę 4-ro letnią, strasznie ja lubimy i ona zawsze strasznie się cieszy jak mamy do nich wpaść albo jak oni przychodzą do nas, to jest takie miłe
A jutro wizyta u teścia, więc nie gotuję obiadu - ta dammmm
I kurcze znowu mi elaborat wyszedł...generalnie podobno gadatliwa jestem i to pewnie dlatego jak już coś skrobnę to min. pół strony:)
Buziole dla Wszystkich :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 10:25
-
ja miałam do tej pory trzykrotnego pecha, zawsze jak robiłam testa, a zrobiłam w życiu trzy, to zaraz po nim kilka minut przychodziła @ wredna małpa!!!
więc teraz chyba będę potrzebowała długiego spóźniania się @ żeby go zrobić
-
nick nieaktualnyMi się raz @ spóźniała ok tygodnia, zrobiłam test i wyszedł negatywny. Stwierdziłam, że pewnie to przez stres związany z przygotowaniami do ślubu. 3 dni później, a @ dalej nie było. Zrobiłam kolejny test i znowu negatywny, myślałam, że może jakiś wadliwy więc zrobiłam kolejny. Dalej to samo. Nie wiedziałam już co myśleć. Cykle zazwyczaj są regularne. No ale w konsekwencji @ przyszła 2 dni przed ślubem ... taka małpa wredna
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDaję sobieEwelina23 wrote:1
2
3
4 justysia 90
5
6
7 Maniuś, Milcia
8
9 MonikaDM