Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolka30 wrote:Cześć dziewczynki:)
Niedziela.. Najnudniejszy dzień tygodnia.. Jeszcze mój M idzie wieczorem na spotkanie klasowe więc totalna lipa będzie. Nie cierpię niedzieli, nie może być dwóch sobót pod rząd zamiast niedzieli??olka30 lubi tę wiadomość
-
A ja niedzielę lubię. Lubię niedzielny obiadek u mamy i spotkania z najbliższymi ale to jest co kilka weekendów tak.
Natomiast nie lubię niedzieli późnym popołudniem... kojarzy mi się z dołem, który mnie zawsze łapał przed poniedziałkiem...
A co do odwracaczy uwagi póki co nie pracuję, a teraz nawet nie wiem kiedy mi cykl zleciał, ale ciągle byłam w ruchu i w podróży i powiem szczerze, że to pomogło mi sie trochę wyluzować. Polecam
Oczywiście co kilka cykli mam mały chaos w głowie z powodu czekania, to normalne.Katha81, Lucy lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Zycze wszystkim szybkiego zafasolkowania i zdrowej ciazy i dzieciaczkow:).
Moge sie przylaczyc? Tez staram sie o pierwszego dzieciaczka:)
Bylam w piatek na badaniu hormonow (3dc). Ide jeszcze dwa razy (13dc i 22dc).
Do tego jestem krolikiem doswiadczalnym i dostalam OvulaRing-krazek z sensorem ktory mierzy temerature nonstop. Potem lekarka go odczyta i zobaczymy dokladnie jak sie moje zmiany horonow do tempki maja. To nowy produkt i wlasnie go testuja i zapytali czy im pomoge wiec sie zgodzilam ponosic chociaz jeden cykl.
W tym cyklu i pewnie w nastepnym wstrzymujemy dzialania bo pod koniec stycznia lecimy na urlop. -
nick nieaktualnyKotkaPsotka ja również witam.
Ja też miałam badanie hormonów i za kilka dni się dowiem jakie wyniki (mam nadzieję), bo wizytę u ginka mam na jutro, ale miałam przyjść do niego podczas @, więc jak do jutra nie przyjdzie to przesunę wizytę o kilka dni.
My tez lecimy na urlop 21.01. ale nie wstrzymujemy starań, wręcz ja mam trochę nadzieję na "pamiatkę z wakacji"
Dziewczyny dziś mi tempka spadła sporo, więc chyba nie bedzie testowania.
Miłego dzionka! -
Witam wszystkie starajace sie kobietki:)
Ja juz 5 cykl staran za soba i poki co nic ale jest w tym cyklu szansa:-) jutro zrobie tescik bo @ spoznia mi sie 3 dzien i a nadto co miesiac dokuczajac mi dolegliwosci przedokresowe, a w tym o dziwo nie bola mnie piersi gdzie co miesiac od zawsze ok 7 dni przed@ dawaly juz o sobie znac;) czekam niecierpliwie na jutrzejsze testowanie i zycze sobie jak i Wam II grubych krech! Pozdrawiam:-)Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
MonikaDM wrote:My tez lecimy na urlop 21.01. ale nie wstrzymujemy starań, wręcz ja mam trochę nadzieję na "pamiatkę z wakacji"
My akurat lecimy w takie miejsce ze boje sie ze moge przywiezc inna pamiatke z wakacji dlatego wole nie ryzykowac z ciaza zeby potem nei bylo problemow gdybym musiala zazywac jakies silne leki, no i lot samolotem tez nie jest wskazany.MonikaDM lubi tę wiadomość