Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
wirbażka wrote:wątpie bo leci ze mnie bordowo brązowe @ ze skrzepami jakimiś
witam nową koleżankę
Milcia wrote:Ja dziś test negatywny zobaczyłam
-
nick nieaktualny
-
Buziaki poniedziałkowo-Świąteczne
my mamy dzisiaj dzień lenia! Jedyny jaki od dawna nam się taki trafił bo raczej mijamy się z mężem.
no i w tym cylku niestety nic z tego, nie mam co czekać na testowanie.
Od następnego może większa walka przed nami...
miłego dnia dziewczyny -
nick nieaktualnyKotkaPsotka wrote:My akurat lecimy w takie miejsce ze boje sie ze moge przywiezc inna pamiatke z wakacji dlatego wole nie ryzykowac z ciaza zeby potem nei bylo problemow gdybym musiala zazywac jakies silne leki, no i lot samolotem tez nie jest wskazany.
Kochana, my będziemy lecieć 11 godzin, pytałam wcześniej o to ginka powiedział, ze w razie gdyby się udało nie widzi przeciwwskazań co do takiego długiego lotu ani miejsca wakacji Loty samolotami zwłaszcza te długie podobno w trzecim trymestrze ciąży nie są wskazane, ze względu na dyskomfort, brak wygód (chyba ze lieci się pierwsza klasą). Ale na szczęście każdy z nas robi jak chce A kiedy lecicie? -
wirbażka wrote:Anja89
nie mam obecnie żadnych stresów... nie mam p[ojęcia skąd @ i tak wysoka temp w 1 fazie... jak mi się skończy idę do gina. musze w końcu zrobić badania, chce zostać mamą 2014!!!!!!
bąbel wrote:Ja dzisiaj robiłam badania w 3 dc. 15.01. wizyta u gina. Już się nie stresuję...jakoś tak czuję, że w tym roku się uda.
-
Widze ze wszystkie sie badamy:) To dobrze. Ja jeszcze dwa razy musze zaliczyc. Stresuje sie juz bo mialam robione w tymtym roku i bylo slabo z progesteronem i za duzo testostreonu:/.
MonikaDM wrote:Kochana, my będziemy lecieć 11 godzin, pytałam wcześniej o to ginka powiedział, ze w razie gdyby się udało nie widzi przeciwwskazań co do takiego długiego lotu ani miejsca wakacji Loty samolotami zwłaszcza te długie podobno w trzecim trymestrze ciąży nie są wskazane, ze względu na dyskomfort, brak wygód (chyba ze lieci się pierwsza klasą). Ale na szczęście każdy z nas robi jak chce A kiedy lecicie?
Pod koniec stycznia.
11h huhu! to gdzie wy sie wybiracie? Chociaz w sumie my tez mniej wiecje tyle;) (Afryka).
Ja sie o lot w ciazy w sumie tak bardzo nei boje co o na przyklad malarie. Rozwazam w ogole branie leku antymalarycznego profilaktycznie a w razie choroby tzreba brac wieksze dawki a to nei jest dobre w ciazy.
-
Noo i ja zaliczam sie do Was,bedzie to mój pierwszy cykl staranek o maleństwo z Clo i Duphastonem,jest to dopiero mój 6dc.Jeszcze kilka dni i staranka na całego,wieze i mam wielką nadzieje ,że w tym roku napewno nam się uda szybko ,,no i wkacu zostane mamusią ,nasze najwieksze marzenie....iwus
-
Hej dziewczyny:) Dołączam do Was. Ja staram się o malucha od 3 miesięcy. Jestem na końcu cyklu, czekam na miesiączkę, albo na dwie kreski. Najgorsze, że mam nieregularne miesiączki i nie wiem kiedy test będzie wiarygodny. Moje cykle są 35-36-40 dniowe. Zrobiłam przedwczoraj test i wyszedł negatywny, ale miesiączki wciąż nie ma, więc chyba jutro znów się skuszę na test. Co myślicie? Może jest jeszcze szansa, że to będzie szczęśliwy cykl?ANULLKA
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam Was w późne niedzielne popołudnie
KotkaPsotka witam Cię i życzę powodzenia w staraniach. Ja miałam ochotę na cyclotest, ale mnie póki co nie stać.
paulaa91, życzę Ci pozytywnego testu!
MonikaDM, ja za Ciebie trzymam kciuki i życzę Ci tej "pamiątki" Moi znajomi, dwa małżeństwa tak sobie przywieźli, ale ani jedni, ani drudzy sie nie spodziewali
Widzę, że u wielu z Was faktycznie będzie to miesiąc pod znakiem badań. Ja idę jutro, bo endo dał mi całą listę badań... niestety nie na NFZ. A przez cytologię jestem dodatkowo na antybiotyku... -
sylwia1985 wrote:widze ze nie tylko mi sie pomylily dni hihihihihihihi .Dzis jest poniedzialek a czuje sie jakby byla niedziela
O Matko! Faktycznie a nawet nie zwróciłam uwagi na to, że tak napisałam heheWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2014, 19:16