Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nam jakoś nie po drodze do badań...kiedy już się zbierzemy to nagle coś staje na drodze...mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu nam się uda, bo jeśli nie to cykl będzie stracony, bo później wypadnie owu,a jak będziemy wtedy robić badania to trzeba będzie pościć
-
nick nieaktualny
-
Czesc kochane,jak tam wasze testowanka?wydaje mi sie ze pare z Was juz testowalo po swietach...piszcie komu sie udalo...trzymam kciuki,ja czekam do 7 z testem jesli wczesniej @ sie nie pojawi...Pozdrawiam^_^
-
Hej dziewczyny.
Mam pytanie.
29grudnia dostałam @ trwała do 2stycznia.
3 wystąpiło malutkie plamienie w środku dnia.
2/1/14 zmierzyłam temp 36,3, ale mam taką opuchniętą jakby szyjkę. Nigdy tak nie miałam. Czuję się strasznie niekomfortowo. Dziś miałam problem żeby zmierzyć temp, miałam problem z termometrem,zabolało mnie . temp dziś 36,4
Nie wiem co mam myśleć.
Wizyta dopiero za tydz u gin ;(
Moje @ zawsze trwają 7dni.
Czuję jakby tam było bardzo sucho, aż drażni
Proszę o radę
Pozdrawiam was cieplutko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2014, 19:20
-
moj nowy rok zaczal sie - OKRESEM i to dokladnie 10 min przed pónocą dostalam, i mega kiepski nastój o 12 .. tu fajewerki, wszyscy sie bawia a mi sie chcialo tylko wyć ... ehh szkoda gadac , stracilam juz ochote na jakiekolwiek starania. a u was jak tam nowy rok dziewczyny?
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
Ja nowy rok tez przywitałam z małpą
Dostałam wprawdzie rano, ale umierałam do samego wieczora. Poszłam dopiero po dwóch ketonalach.
Dostałam przed świętami czopki na oczyszczenie sie jajników i mówie wam co się działo armagedon, co to leciało..
No ale było minęło. Przede mną pracowity styczeń. Bo mi się nałożyło wiele wizyt i badan, nie tylko ginekologicznych. Praktycznie codziennie coś. Tak więc nie będzie czasu myśleć o durnotach
A na początek zapisałam się do nowego gina na monitoring, jako że w tym miesiącu mam podwojoną dawke clo i to ostatni miesiąc z clo...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2014, 21:58
-
Anka10222 wrote:Witam.... w koncu jestem...
Gdzie sie zapodziala lista testujacych?
Ja niestety /dostalam @... w sumie jestem juz po i jedziemy od nowa ...
No to Ania powodzenia, może tym razem się uda
A listę proponuję utworzyć nową bo trochę nas przybyło, więc trzeba się przeszeregować -
Fipsik wrote:Ja czekam do 12, zamęczę się.
Ja dopiero 15 a też nie mogę się doczekac. Ale jaka jestem szczęśliwa ze była owulacja bo bałam sie mocno o to po tabletkach.
A nie potrafie się nie nastawiac. Ciągle myślę cży moze akurat się nie udało. Miałam bardzo mało sluzu ale trafiliśmy w dzień owulacja więc jest nadzieja. Czytalam ze po odstawieniu pierwszy miesiąc dwa są bardziej płodne i jesli jest owulacja to jest większa szansa na dzidzie niż normalnie. Prawda to? Oby!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Styczniowe staraczki
1
2
3
4 justysia 90
5
6
7 Maniuś, Milcia
8
9
10
11
12 fipsik
13
14
15 patu
16
17
18 Little Frog
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
W zeszłym miesiącu miałam wyjątkowo długi cykl (o 4 dni dłuższy niż zazwyczaj), także będę testować według tego cyklu Chyba osiwieję do tego czasuWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 08:39
-
Ahhh...zapomniałam się przywitać. Dzień dobry dziewczynki! Życzę miłego dnia Ja mam dziś do załatwienia dwa miliony spraw, bo jutro i pojutrze już nic nie załatwię, a we wtorek wyjeżdżam. Także może wieczorkiem tu zaglądnę, bo mąż na koncert jedzie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny