Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitaj "talia".
My się staramy tak "na poważnie" z obserwacjami od sierpnia (5 cykl), a ogólnie to od ślubu się nie zabezpieczamy, i od ślubu (rok i 8 mies.) chcemy dzidzię, tylko mieliśmy przerwę w zeszłym roku od końca stycznia do maja.talia lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny my się już staramy z półtora roku, ale w międzyczasie leczyłam tarczycę, a teraz mój mąż łyka witaminki
Ostatnio zobaczyłam na fb, że stara znajoma ze szkoły jest w ciąży i jakoś takiego dołka złapałam, że sama się zdziwiłam, że aż tak bardzo mnie to zabolało.. mam nadzieję, że już bliżej niż dalej... -
nick nieaktualnyLili...ja myślę z każdym cyklem, że już jest bliżej niż dalej Bo każdy cykl przybliża mnie i przeciez nas wszystkie do celu Ale wiem, ze takie wiadomości moga powodowac takie dziwne ukłucie w sercu, a jeszcze jak się wie, ze ktoś nie planował i się nie starał to już w ogóle...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak mi przykro wiem jak to jest... U mnie boom ciążowy, wszystkie koleżanki albo właśnie urodziły albo zaszły w ciąże... co 2 dzień się dowiaduje o kolejnej... to jest dopiero ból... ;(Lili266 wrote:Cześć dziewczyny my się już staramy z półtora roku, ale w międzyczasie leczyłam tarczycę, a teraz mój mąż łyka witaminki
Ostatnio zobaczyłam na fb, że stara znajoma ze szkoły jest w ciąży i jakoś takiego dołka złapałam, że sama się zdziwiłam, że aż tak bardzo mnie to zabolało.. mam nadzieję, że już bliżej niż dalej... -
MonikaDM wrote:
A Ty kochana skad jestes?
Tez mieszkam w Niemczech.
MonikaDM wrote:Co do kawy, to jabym mojemu dała to chyba w ogóle by już przestał spać. On czasem ma problemy z zaśnięciem do bardzo późna, jutro idzie do lekarza (pierwszego kontaktu) po podstawowe wyniki krwi to ma mu powiedzieć o tych problemach z zaśnięciem i ze snem ogólnie.
Moj tak samo spac nei moze. Tzn zasypia ale sie budzi:/.
Ale mozna naszym panow np w weekendowy poranek zaserwowac kawke do lozka
aniulkab86 wrote:Kurcze kiedyś ludzie palili, pili kawę, wódeczkę... i dzieci mieli zdrowe, a teraz na wszystko musisz uważać chuchać i dmuchać ehh...
Mezczyzni pili i palili. Kobiety zwykle ani nei palily ani nie pily a jesli to niewiele.
-
Milcia wrote:Ja dzisiaj robiłam ponownie test i negatywny wyszedł, a temperatura skoczyła do góry.
Ja bym nie wytrzymała i zrobiła jutro/po jutrze bete jak okresu nie będzie a temperatura w górze. Nie raz juz czytałam, że test wykazał dopiero tydzien-dwa po terminie @.
Olka- zdrowiej szybciutko żeby być w formie na starania
a za kawe dziękuje, zgodnie z zaleceniami pije jedną malutką dzienniejustysia90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagatasssss wrote:Tak mi przykro wiem jak to jest... U mnie boom ciążowy, wszystkie koleżanki albo właśnie urodziły albo zaszły w ciąże... co 2 dzień się dowiaduje o kolejnej... to jest dopiero ból... ;(
-
Patu wrote:Ja bym nie wytrzymała i zrobiła jutro/po jutrze bete jak okresu nie będzie a temperatura w górze. Nie raz juz czytałam, że test wykazał dopiero tydzien-dwa po terminie @.
Patu, mi w tym cyklu tempka fiku-miku robi i spadla dopiero w 3dc. Pierwszy dzien kiedy mialam silne krwawienei tempka nadal byla wysoka, drugiego to samo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 10:51