Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A i jeszcze sucharki na dzień kobiet na dobry humorek:
Czy istnieje kobieta, która każdego ranka wie, w co się ubrać?
- Tak, zakonnica
Jak wkurzyć kobietę w dwóch prostych krokach:
krok 1) Zrobić jej zdjęcie.
krok 2) Nie pokazać go jej.
Jak nazywa się choroba psychiczna, przy której ludzie obrażają się lub denerwują o drobne sprawy i tworzą problemy z niczego?
- Płeć żeńska.Nati89, potforzasta, Z., Little Frog, kejti91, santoocha, Kaśka28, Misty87 lubią tę wiadomość
-
aszka witaj
Bursztynka wiem że masz racje ale jakoś tak wychodzi. A co do to się nie spinam kiedy mamy ochotę do działamy po prostu chciałabym wiedzieć choćby w 50 % czy ja mam owu czy nie. -
nick nieaktualny
-
Aszka witaj
Bursztynka:
siedzi dwoch staruszkow w parku na ławce
(1) ja to już jestem taki stary, siły nie mam, niedołężny jestem, a ty jak tam?
(2) a u mnie wręcz przeciwnie czuje się jak niemowlę, łysy jestem, zębów nie mam i do tego się zlałemNati89, Another lubią tę wiadomość
-
hej, jesteśmy po badaniach nasienia komputerowego. Niestety nie są najlepsze tzn ruch postepowy tylko 23%, plemniki o prawidłowej budowie tylko 6% czy przy takiej ilości jest szansa na naturalną i zdrową ciążę? czy jedynie leczenie i poprawa wyników to umożliwi? Podłamałam się bo myślałam że to we mnie tkwi problem. Pomóżcie proszę jeśli któraś może miała jakąś konsultację w tej sprawie bo ja wizytę mam w czw. a do tego czasu to chyba od zmysłów odejdę. Pozdrawiam
-
lula88 wrote:hej, jesteśmy po badaniach nasienia komputerowego. Niestety nie są najlepsze tzn ruch postepowy tylko 23%, plemniki o prawidłowej budowie tylko 6% czy przy takiej ilości jest szansa na naturalną i zdrową ciążę? czy jedynie leczenie i poprawa wyników to umożliwi? Podłamałam się bo myślałam że to we mnie tkwi problem. Pomóżcie proszę jeśli któraś może miała jakąś konsultację w tej sprawie bo ja wizytę mam w czw. a do tego czasu to chyba od zmysłów odejdę. Pozdrawiam
A masz ruch postępowy rozgraniczony na A B C D? -
lula88 wrote:nie nie mam rozgraniczonego
Zależy od laboratorium i ich zakresu normWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2014, 18:52
-
lula88 wrote:mam ruch postepowe a+b 23%, niepostepowy c 11, ruch a+b+c 35%, nieruchome 65% wart. referenc >32% dla a+b
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2014, 19:01
-
lula88 wrote:w 1ml 60mln przy normie >15mln, a w całej 181 przy normie >39