Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
my dziś wznawiamy po morzu czerwonym
Niesamowite jak zauważyłam po mężu zmianę i po mnie też w zależności który to cykl. W pierwszym miesiącu starań był spięty. W drugim raczej już stres z niego zszedł, za to ja nakręcałam się wykresem i tempkami. Teraz mój się nie może doczekać do działania, a ja się boję, że znów pewnie nie wyjdzie i będę to clo brała. Heh mój to nawet nie wie że ja jeszcze płodnych nie mam a już chce działać ale lubię jak on sam chcesara_nar, Little Frog, santoocha, Macierzanka:), Fidelissa, Kaśka28, Z. lubią tę wiadomość
-
Mój też nie wie ja mu nie mówię bo jak mówiłam to zawsze jakoś się spinał a teraz na luzie kiedy nam się chce
-
nick nieaktualnyBursztynka nie ma co sie nakrecac, wlasnie grunt to tez zluzowac, ale wiadomo trzeba sprawdzic rozne mozliwosci np wlasnie testy owulacyjne, to jest pomoc, ze przynajmniej sie zna swoje cialo. Niemniej ja mam z najblizszego otoczenia dwa przyklady, kiedy kobiety byly calkiem zdrowe ich mezowie tez a dziewczyny zaszly wlasnie po 8 miesiacach, doslownie jak w statystykach.
-
nick nieaktualny
-
aszka dokładnie facet im mniej wie tym lepiej dla niego.
aszka, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny jak dzien mija? ja jestem padnieta...ale tak w sumie pozytywnie Mąż w ramach dnia kobiet zabrał mnie na wycieczkę po sklepach meblowych kupilismy nowe meble do salonu w koncu takie ładne bo narazie to w salonie mielismy jeden wielki zlepek mebli hehe
Little Frog, Lena87, santoocha, Fidelissa, Another lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Bursztynka wrote:Kaśka, no hej hej!
Mebelki nowe mówisz - superowa sprawa - teraz każdy musicie przetestować
Już je macie? czy dopiero dojadą? ja to uwielbiam zapach nowych mebli
Tez nadrabiam ale bede troszke tu troszke tamWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2014, 21:03
Fidelissa lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Witam wszystkie
Cześć Aszka
Powodzenia :* A kiedy testujesz, bo my też od tygodnia zaczeliśmy się starać i to nasz pierwszy cykl ? a cykle moje to 42 dni
A nam ksiadz dzisiaj na filozofii opowiadał:
" Siedzi para pod uczelnią i narzeka na wykładowców,
dziewczyna mówi: -a ten to taki głupi, wymaga nie wiadomo co ,bla bla bla od tego wszystkiego boli mnie głowa- chłopak całuje ją w czoło a po chwili dziewczyna stwierdza że już jej głowa nie boli.
- a ten Kowalski tak mnie wkurzył, gada jakieś głupoty, nie wiadomo z czego notatki robić aż mnie wszystko boli- chłopak całuje ją w szyje a dziewczyna po chwili : już mnie nic nie boli
para nie zauważyła koło siebie siedzacego obgadywanego wykladowcy, nagle Kowalski podchodzi i mówi: - czy te całusy wyleczą też hemoroidy?
spaliłam, ale tak laliśmy gościu fajniej to opowiedział;p
Evik ładny masz wykres:)
Bursztynka a my jakoś nie spinamy się,na luzie się kochamy i mąż się cieszy bo częściej ;pp
Fidelissa, aszka lubią tę wiadomość
-
Bursztynka wrote:Oj to wiem jak to cały czas naginać i wieczorem siąść, niesamowite uczucie
No to wasza chatka przygotowana na przyjazd nowych mebelków.
Kaśka poczytaj z dzisiaj - są nowe mamuśkiDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Ja jeszcze na chwilunię do Was wpadam
U mnie chyba jakaś burza hormonów i wyżyłam się na mężu. Ale już ok, przeprosiliśmy się, dostałam czekoladki i jest luzik Ahhhh i dobrze, że nie jestem taką wredną małpą i mu powiedziałam, że nie ma karty w portfelu, bo by się przy kasie zdziwił (a wtedy jeszcze byłam na niego zła)
Hej Kasiu, to dziś zaszalałaśKaśka28, santoocha, sara_nar lubią tę wiadomość
-
Nati89 wrote:Alka i Santoocha
santoocha lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Little Frog wrote:Ja jeszcze na chwilunię do Was wpadam
U mnie chyba jakaś burza hormonów i wyżyłam się na mężu. Ale już ok, przeprosiliśmy się, dostałam czekoladki i jest luzik Ahhhh i dobrze, że nie jestem taką wredną małpą i mu powiedziałam, że nie ma karty w portfelu, bo by się przy kasie zdziwił (a wtedy jeszcze byłam na niego zła)
Hej Kasiu, to dziś zaszalałaśLittle Frog lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️