Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja lecę na męża
Dobranoc :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2014, 22:03
santoocha lubi tę wiadomość
-
santoocha wrote:O to tak jak my. Meble do kuchni, agd, tv, żyrandole, plus do tego płytki, panele itp. najbardziej irytują mnie szafki kuchenne, bo mamy dużą kuchnię, ale na każdej ścianie drzwi albo okno i nie mam ciągłej ściany na szafki
Jutro jedziemy chyba do Lublina rozejrzeć się po marketach budowlanych.
Widzę że nie tylko ja przy remontach. U mnie remont już chyba z dwa miesiące trwa, bo jest w cholerę gruntowny. Na szczęście wszystko zaczyna nabierać wyglądu. -
nick nieaktualnyNati89 wrote:uuu mocna głowa Ja wypiłam 4 kieliszki soplicy orzechowej i mam fajnie
To chyba zależy od dnia
Już brat się żalił tacie, że leje Mi i leje a nic Mi się nie dzieje
Często mam tak, że wypiję dwa piwka i wymiotuję jak kot ..
sara_nar, Bursztynka, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Bursztynka wrote:Santoocha to jak będziesz w Lublinie to ja będę wiruski wdychać
Dziś Tomek mówi- no to lipa będzie z remontem. Nie pomożesz mi. A ja na to, że bez przesady, pomachać wałkiem po ścianach to nie jakiś wysiłek. Kategorycznie odmówił i mnie ustawił do pionu. Wow, takiego go nie znałam.
Wmusza we mnie jedzenieFidelissa, Laura, Little Frog, Lena87, sara_nar, Kaśka28, Malinowa Panienka, Z., Bursztynka lubią tę wiadomość
-
santoocha wrote:Kochana, będę jechała z opuszczoną szybą, żeby Ci skuteczniej wysłać
Dziś Tomek mówi- no to lipa będzie z remontem. Nie pomożesz mi. A ja na to, że bez przesady, pomachać wałkiem po ścianach to nie jakiś wysiłek. Kategorycznie odmówił i mnie ustawił do pionu. Wow, takiego go nie znałam.
Wmusza we mnie jedzenie
Jedna dziewczyna mi powiedziała, ze to piękny czas w związku , bardzo zbliża . I potem dbajcie bardziej o bebe:))
A teraz będzie skakał na około Ciebie i tak ma być)santoocha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMusiałam zajrzeć żeby życzyć Wam Kochane wszystkiego co najlepsze z okazji naszego święta! Dużo radości, miłości, spełnienia marzeń! Dla każdej staraczki życzę upragnionego maluszka, a dla naszych mamusiek dużo zdrówka i jak najmniej dokuczliwych "skutków ubocznych" ciąży
Buziaki dla Was! ;*Lena87, Laura, Kaśka28, aszka, Fidelissa, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:To chyba zależy od dnia
Już brat się żalił tacie, że leje Mi i leje a nic Mi się nie dzieje
Często mam tak, że wypiję dwa piwka i wymiotuję jak kot ..Lena87, Fidelissa lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Fidelissa wrote:Hej Sara:))
Kasiu gratuluje mebli:))
Pewnie wydatek ogromny, ale efekt jaki:)))
Hej Lena i Bursztynka:)) czy mnie widać?Fidelissa lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyPrzedszkolanka czesc milo mi :*
Ja na razie nie testuję bo mimo ze staramy sie od tygodnia, to jak nie ma owulacji to raczej slabe szanse, wiec na spokojnie. Zaczne testowac jak ewentualnie bedzie owulka i 7 dni po wtedyprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
ogladacie wiadowmosci teraz....znowu jakas kretynka nie potrafi sie zajac dziecmi...no masakra...plakac mi sie teraz chce caly dobry humor sie ulotnil...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️