Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
santoocha rzeczywiście dół przy Twojej pracy chyba przemęczanie się, będzie czasem nieuniknione. Mimo wszystko staraj się dużo odpoczywać.
A ja wypiłam herbatę i aż mi do gardła podeszła masakra. Nie wiem, co mi ostatnio jest. Swoją drogą, kiedyś wróżka przewidział u mnie kłopoty z układem pokarmowym.
Chyba wiem gdzie jest mój piesek. Jak M. da się namówić to rano pojedziemy go szukać. -
Dzień dobry
Santoocha, sporo poświęcenia wymaga Twoja praca i domyślam się, że to nie jest ostatni raz, że będziesz musiała zarwać trochę nockę... Smutna historia...
U mnie pomimo słoneczka to troszkę tak kiepsko. Jakiś dołek mnie złapał i czuję się jakby mnie tramwaj przejechał....
Ale minie Może dziś jakiś spacerek zaliczę
Miłego dnia!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2014, 08:26
sara_nar, Lena87, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Fidelissa miłego dnia i oby szybko szkoła zleciała.
żabciu koniecznie na spacer idź. Ja wróciłam piechotą do domku i spać się odechciało. Słońce świeci mimo mrozu. Mąż wysłał mnie po bułki do Lidla, ale sklep od 9 więc siedzę i czekam
Może wybierzemy się dzisiaj do mego dziadka na wieś. Ale muszę zaliczyć kilka godzin snu, bo nie pozwoli mi prowadzić.Little Frog, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Sara, o ile dobrze pamiętam, to miałaś nockę? I jeszcze nie śpisz? Czy tak z nudów byłaś o ostatnia i pierwsza na forum?
Ahhhh.....czytasz mi w myślach Ja wysłałam swoją wiadomość, patrzę....a tu już odpowiedź mam nad swoim pytaniemWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2014, 08:11
-
sara_nar wrote:Mąż wysłał mnie po bułki do Lidla, ale sklep od 9 więc siedzę i czekam
Może wybierzemy się dzisiaj do mego dziadka na wieś. Ale muszę zaliczyć kilka godzin snu, bo nie pozwoli mi prowadzić.
Wyśpij się i odwiedź dziadka :)b Na bank się ucieszy!! -
hej dziewczyny jak tam? ja wlasnie po sniadanku:D ale dzisiaj tylko na chwilke:D dopije kawusie i mykam
milego dnia wszystkim
Nie wiecie czy alka powtarzala test? miala o 4 wstawac z tego co czytalam?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2014, 08:25
XxMoniaXx, Ania07 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Hej
U mnie piękne słońce, ale mrozik przycisnął.
Wczoraj w nocy była taka mgła, że miejscami mieliśmy widoczność może 5 metrów. I skojarzyło mi się, że zawsze ilekroć jedziemy nocą do cesarek, jest właśnie taka gęsta mgła.
Od 5 budziłam się co chwila i myślałam o tej biednej suczce i właścicielach. Strasznie mi ich żal...
Sara, oby Twój piesek się znalazł!
Żabka, taki piękny dzień! Uśmiechnij się
Doły są do dupy, ale w końcu zawsze potem jest lepiej.
Dobrego dnia! -
XxMoniaXx wrote:Hej Dziewczyny jak u was ? mój cykl z wchłoniętym pęcherzykiem codziennie powoli potwierdza mój wykres.Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
santoocha wrote:Hej
U mnie piękne słońce, ale mrozik przycisnął.
Wczoraj w nocy była taka mgła, że miejscami mieliśmy widoczność może 5 metrów. I skojarzyło mi się, że zawsze ilekroć jedziemy nocą do cesarek, jest właśnie taka gęsta mgła.
Od 5 budziłam się co chwila i myślałam o tej biednej suczce i właścicielach. Strasznie mi ich żal...
Sara, oby Twój piesek się znalazł!
Żabka, taki piękny dzień! Uśmiechnij się
Dobrego dnia!Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
santoocha wrote:Żabka, taki piękny dzień! Uśmiechnij się
Z każdą minutą jest lepiej
Wczoraj sobie tak trochę powspominałam i popłakałam.... i z tej okazji dziś obudziłam się z okropnym bólem głowy. Ale już przeszedł i jest zdecydowanie lepiej!!
Hej Kasia, Monia i Another!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2014, 08:32
XxMoniaXx, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Another wrote:
Heeejo! Nie mogę spać do cholerki
U mnie na dworze gorąco, aż okna pootwierałam
kurcze nie umiem sie doczekac juz tych mebli no i takiego ciepelka zeby kawke na balkonie wypic bo wczoraj jeszcze kupilismy dwa takie wiklinowe fotele akurat na balkonsantoocha, Another, Little Frog, Ania07 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
santoocha wrote:To gdzie Ty mieszkasz? W Afryce?
Ja to się nie mogę doczekać maja! Mam działkę nad jeziorem, na wsi, na odludziu. Kilku działkowiczów, szum drzew, śpiewające żaby i ptaki, wieczorne ogniska. Uwielbiam ten czas Gdyby w tym roku udało się zajść w upragnioną ciążę to pojadę tam na kilka tygodni wyciszyć się wewnętrznie.
Uwielbiam to miejsceWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2014, 08:39
Kaśka28, santoocha, Z., Bursztynka lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."