Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Another wrote:
Ja to się nie mogę doczekać maja! Mam działkę nad jeziorem, na wsi, na odludziu. Kilku działkowiczów, szum drzew, śpiewające żaby i ptaki, wieczorne ogniska. Uwielbiam ten czas Gdyby w tym roku udało się zajść w upragnioną ciążę to pojadę tam na kilka tygodni wyciszyć się wewnętrznie.
Uwielbiam to miejsce
Pierwszy raz spotkałam się ze śpiewającymi żabami :D:DXxMoniaXx, santoocha, Another, Z., Bursztynka, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Aż się rozmarzyłam....ahhhh
Pierwszy raz spotkałam się ze śpiewającymi żabami :D:DAnother, santoocha lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
XxMoniaXx wrote:Dziewczyny powiedzicie mi plus minus jak wygląda taki cykl stymulowany.. bo mi gi powiedziała że mam przejśc w wynikami zaraz po miesiączce i postymulujemy troche tę pęcherzyki.
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:hmmm nie gadaj ze pod prysznicem nie zdazylo ci sie spiewac:D
Monia, ja w sprawach medycznych kompletnie się nie orientuję, więc nie jestem w stanie pomóc... -
Kaśka28 wrote:Ja nie wiem dokladnie ale z tego co czytalam i kolezanka mi gadala to mozesz dostac tabletki np ten clo a potem zastrzyki na pekniecie pecherzyka zalezy gdzie lezy problem bo np kolezanka mi opiwadala ze pecherzyk jednej jej kolezanki nie chcial peknac do konca wiec miala te zastrzyki
-
Haha, u nas śpiewają, a u Was to pewnie rechoczą co? :D:D
XxMoniaXx wrote:Dziewczyny powiedzicie mi plus minus jak wygląda taki cykl stymulowany.. bo mi gi powiedziała że mam przejśc w wynikami zaraz po miesiączce i postymulujemy troche tę pęcherzyki.Little Frog, Kaśka28 lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another wrote:Haha, u nas śpiewają, a u Was to pewnie rechoczą co? :D:D
Dostajesz lek wywołujący owulację i bierzesz go w poczatkowych dniach cyklu. Lekarz monitoruje jajniki poprzez usg kilkoma wizytami w trakcie cyklu i informuje o postępach. Jeśli pęcherzyki same nie pękają to daje coś na pęknięcie. Podpowiada dokładnie, kiedy masz dni płodne i zachęca do przytulania. Tak to wygląda z mojej perspektywy -
XxMoniaXx wrote:dzięki no to fajnie bo przynajmniej wiadomo za czym sie stoi i kiedy ale to pewnie zwiększa sznsę na bliźniKI COOO ??
Little Frog, Bursztynka lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:dzięki no to fajnie bo przynajmniej wiadomo za czym sie stoi i kiedy ale to pewnie zwiększa sznsę na bliźniKI COOO ??
Z resztą czego się nie robi dla szkraba Też będę stymulować cykl. Jeszcze nie wiem tylko czy ten co teraz będzie, czy kolejny"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Lena87 wrote:Rechocze to Żabka podczas ..
Pozycja na żabę?
Wersja dla kobiet: On leży, Jemu leży, a Ona rechocze.
Wersja dla facetów: On leży, Ona leży, Jemu stoi, a Ona nie kuma.
Hej Oczekująca, u mnie podobnie Aż się budzę do życia przy takiej pogodzieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2014, 08:53
Another, Lena87, santoocha, Nati89, Kaśka28, Ania07, Misty87, Z., Bursztynka, Macierzanka:), przedszkolanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Hej kochane :* Co słychac u was? Jak samopoczucie w słoneczny, niedzielny poranek? Ja wczoraj troszkę wypiłam tej soplicy orzecha laskowego i później nie umiałam zasnąć, wierciłam sie chyba do 1, a w dodatku mąż mnie dzisiaj obudził już po 7.. O 12 mąż jedzie na mecz siatki, a ja na zakupy, muszę pojechać do decathlona kupić strój kąpielowy bo ostatnio zostawiłam na basenie.. Po południu basenik
Monia u Ciebie cykl z wchłoniętym pęcherzykiem, a u mnie z malejacym to są dopeiro czary ja nawet w tym cyku nie mierze temp, bo w sumie nie mam po co