Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Another wrote:Jak rechocze to niedobrze. Mój facio by się obraził gdyby on się naprodukował, a ja zaczęłabym rechotać
Rechotaliśmy oboje, dokończyliśmy za pół godzinyMacierzanka:) lubi tę wiadomość
-
oczekujaca wrote:Witam w tak piękną i słoneczną niedziele!!!
Pomimo rozpierającego bólu piersi, dzięki słoneczkowi chęć na wstanie z łóżka i spacerek po obiedzie.....
Miłego dzionkaDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Witajcie ;-)długo mnie nie było :'( bo nie miałam siły już na starania :'( wszystko szlag trafił :'( w tamtym mcu dostałam mało tego że wcześniej okres to jeszcze był tak obfity że głowa mala :'( dalam sobie spokój i musiałam się odstresowac przez ten cykl .... I powiem wam tylko jedno !!!! Wydaje mi się że się udało testu nie robiłam jeszcze bo chce jeszcze poczekać zeby nie było rozczarowania
Fidelissa lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Another wrote:Jak rechocze to niedobrze. Mój facio by się obraził gdyby on się naprodukował, a ja zaczęłabym rechotać
Lena87, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania181111 wrote:Witajcie ;-)długo mnie nie było :'( bo nie miałam siły już na starania :'( wszystko szlag trafił :'( w tamtym mcu dostałam mało tego że wcześniej okres to jeszcze był tak obfity że głowa mala :'( dalam sobie spokój i musiałam się odstresowac przez ten cykl .... I powiem wam tylko jedno !!!! Wydaje mi się że się udało testu nie robiłam jeszcze bo chce jeszcze poczekać zeby nie było rozczarowania
Obyś miała rację Trzymam kciuki -
nick nieaktualny
-
ania181111 wrote:Witajcie ;-)długo mnie nie było :'( bo nie miałam siły już na starania :'( wszystko szlag trafił :'( w tamtym mcu dostałam mało tego że wcześniej okres to jeszcze był tak obfity że głowa mala :'( dalam sobie spokój i musiałam się odstresowac przez ten cykl .... I powiem wam tylko jedno !!!! Wydaje mi się że się udało testu nie robiłam jeszcze bo chce jeszcze poczekać zeby nie było rozczarowania
ania181111 lubi tę wiadomość
-
ania181111 wrote:Witajcie ;-)długo mnie nie było :'( bo nie miałam siły już na starania :'( wszystko szlag trafił :'( w tamtym mcu dostałam mało tego że wcześniej okres to jeszcze był tak obfity że głowa mala :'( dalam sobie spokój i musiałam się odstresowac przez ten cykl .... I powiem wam tylko jedno !!!! Wydaje mi się że się udało testu nie robiłam jeszcze bo chce jeszcze poczekać zeby nie było rozczarowania
Zaba ty jestes mocna normalnie nie moge z ciebie:D jak ktos ma dolka wystarczy ze poczyta twoje posty ty zawsze cos wymyslisz ze gebusia sie do monitora cieszy:Dsantoocha lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
ania181111 wrote:Miesiaczka 4 dni się spoznia ....Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
My tam raczej bierzemy to na "poważnie" To znaczy ja się staram budować jakąś atmosferkę, on próbuje podtrzymać ^^. Chociaż kiedyś podczas "tańców godowych" zwaliłam się z wyra na podłogę i uderzyłam głową w szafkę, po czym prawie zemdlałam. Miałam limo pod okiem przez ponad tydzień. Wtedy to mieliśmy ubaw oboje Jak mnie wtedy denerwował to go straszyłam, że powiem jego rodzicom, że jest agresywny w łóżku ^^
Little Frog, Nati89, Kaśka28, Lena87, santoocha, Misty87, Z., Fidelissa lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualny
-
Little Frog wrote:To ja mam nadzieję, że się udało Też czytałam, że sporo osób poleca najlepszy środek wspomagający zajście w ciążę - właśnie takie wyluzowanie
Little Frog, Lena87, Bursztynka, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
oczekujaca wrote:.................................................
Słonko,śpiew ptaków, jak ja bym porobiła coś na podwórku...
Ale niedziela jest do leniuchowaniaDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:To zaciskam kciuki
Zaba ty jestes mocna normalnie nie moge z ciebie:D jak ktos ma dolka wystarczy ze poczyta twoje posty ty zawsze cos wymyslisz ze gebusia sie do monitora cieszy:D
A tak poważnie, to staram się iść za radą Santoochy i mieć dobry humorAnother wrote:My tam raczej bierzemy to na "poważnie" To znaczy ja się staram budować jakąś atmosferkę, on próbuje podtrzymać ^^. Chociaż kiedyś podczas "tańców godowych" zwaliłam się z wyra na podłogę i uderzyłam głową w szafkę, po czym prawie zemdlałam. Miałam limo pod okiem przez ponad tydzień. Wtedy to mieliśmy ubaw oboje Jak mnie wtedy denerwował to go straszyłam, że powiem jego rodzicom, że jest agresywny w łóżku ^^
- Rozbije sobie głowę o nocną szafkę.
Takie głupie skojarzenia mam dziśKaśka28, Lena87, Another, santoocha, Misty87 lubią tę wiadomość
-
oczekujaca wrote:.................................................
Słonko,śpiew ptaków, jak ja bym porobiła coś na podwórku...
Ale niedziela jest do leniuchowaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2014, 09:04
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."