Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzięki, dzięki!Ania07 wrote:Jak masz za dużo kg to ja przygarnę, bo nawet w ciąży nie mogę przytyć 10 dkg ..
No i gratuluję wytrwałości, oby tak dalej
&&&&&&&&&&&&& proszę bardzo

Narazie mam 14 kg mniej, ale jeszcze z dychę mogę Ci oddać
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Hej Aniu to przyjemnej i bezproblemowej podrozy zycze szerokiej drogi i sloneczka zeby sie przyjemnie jezdzilo...j uwielbiam podroze
Dziękuję ;*
Ja też uwielbiam, ale teraz w tym stanie bardzo mnie męczą takie długie trasy. Zawsze marzyła mi się Hiszpania
mam nadzieję, że jak dzidzia skończy 2 latka to polecimy na rodzinne wczasy 
Co tam Kasiu u Ciebie? Ty też remont robisz, czy coś źle doczytałam?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wow, idziesz jak burza!Another wrote:Dzięki, dzięki!

Ja dzień przed testem mowię do Tomka: chyba sie pochlastam, jak nie zajdę w ciążę do wakacji, bo nie chcę odchudzać się przy staraniach, a potem będę z sadłem po plaży chodziła.
Wykrakałam
nick nieaktualny, Kaśka28, Little Frog, Bursztynka, Macierzanka:), przedszkolanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
No ja tez sie zastanawiam czemu ona nie testuje ale jak potrafi wytrzymac do jutra to bedziemy czekaly niecierpliwie na wiesci:DLena87 wrote:Podziwiam, Ja bym nie wytrzymała
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️

-
14 kg w 2 msc??!!! wow to bardzo duzo!!! jaka diete stosujesz prosze o menu...Another wrote:Dzięki, dzięki!

9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️

-
Szczerze mówiąc to trochę też się boję :'( że zobacze 1 kreske .... Ale z drugiej strony mam takie przeczucieKaśka28 wrote:No ja tez sie zastanawiam czemu ona nie testuje ale jak potrafi wytrzymac do jutra to bedziemy czekaly niecierpliwie na wiesci:D
:-
-
-D
[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link] -
nick nieaktualny
-
Remontu nie robie ale wymieniam meble powoli:D w wakacje dostalismy mieszkanie z urzedu to je wyremontowalismy ale meble mielismy stare bo wolelismy wlozyc w sciany w sesnie gipsowanie farby kafelki i panele a wyposazenie w miare mozliwosci wymieniamy i tak oto przyszla pora na mebelkiAnia07 wrote:Dziękuję ;*
Ja też uwielbiam, ale teraz w tym stanie bardzo mnie męczą takie długie trasy. Zawsze marzyła mi się Hiszpania
mam nadzieję, że jak dzidzia skończy 2 latka to polecimy na rodzinne wczasy 
Co tam Kasiu u Ciebie? Ty też remont robisz, czy coś źle doczytałam?
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Little Frog lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️

-
Nie ma sprawy. Zawsze się chętnie dzielę!Ania07 wrote:To akurat! Wyślij DHL'em
Obie będziemy zadowolone 

A dzięki, dziękisantoocha wrote:Wow, idziesz jak burza!
Ja dzień przed testem mowię do Tomka: chyba sie pochlastam, jak nie zajdę w ciążę do wakacji, bo nie chcę odchudzać się przy staraniach, a potem będę z sadłem po plaży chodziła.
Wykrakałam

Ginekologowi powiedziałam, że jak przyjdę za 3 miesiące to będę z dychę lżejsza. On spojrzał na moje usg, pobadał i powiedział: "wątpię, raczej przyjdzie pani cięższa". Słowa zabrzmiały jak przepowiednia
I oby tak było
nick nieaktualny, Kaśka28, nick nieaktualny, Little Frog, Z. lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."

-
Nie mowie że nie mam ochoty na test ale boje się że moze jeszcze za wcześnie:-\ poradzcie ... Iść zrobić dziś tescik czy jutro od rana ???Lena87 wrote:Wiem wiem,
Santocha też szła w zaparte i poddała się
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link] -
Dziewczyny ja oszaleje...robie test,czekam 5 min i nic,pozniej wstaje i
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4e6681ac7f846a79.html
tak samo wczoraj,nic ,a po ok 20 min bylo
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.