Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ania07 wrote:Jak masz za dużo kg to ja przygarnę, bo nawet w ciąży nie mogę przytyć 10 dkg ..
No i gratuluję wytrwałości, oby tak dalej
&&&&&&&&&&&&& proszę bardzo
Narazie mam 14 kg mniej, ale jeszcze z dychę mogę Ci oddaćAnia07 lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Hej Aniu to przyjemnej i bezproblemowej podrozy zycze szerokiej drogi i sloneczka zeby sie przyjemnie jezdzilo...j uwielbiam podroze
Dziękuję ;*
Ja też uwielbiam, ale teraz w tym stanie bardzo mnie męczą takie długie trasy. Zawsze marzyła mi się Hiszpania mam nadzieję, że jak dzidzia skończy 2 latka to polecimy na rodzinne wczasy
Co tam Kasiu u Ciebie? Ty też remont robisz, czy coś źle doczytałam? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Another wrote:Dzięki, dzięki!
Narazie mam 14 kg mniej, ale jeszcze z dychę mogę Ci oddać
Ja dzień przed testem mowię do Tomka: chyba sie pochlastam, jak nie zajdę w ciążę do wakacji, bo nie chcę odchudzać się przy staraniach, a potem będę z sadłem po plaży chodziła.
WykrakałamLena87, Kaśka28, Little Frog, Bursztynka, Macierzanka:), przedszkolanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Podziwiam, Ja bym nie wytrzymałaDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Another wrote:Dzięki, dzięki!
Narazie mam 14 kg mniej, ale jeszcze z dychę mogę Ci oddaćDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:No ja tez sie zastanawiam czemu ona nie testuje ale jak potrafi wytrzymac do jutra to bedziemy czekaly niecierpliwie na wiesci:D[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
Ania07 wrote:Dziękuję ;*
Ja też uwielbiam, ale teraz w tym stanie bardzo mnie męczą takie długie trasy. Zawsze marzyła mi się Hiszpania mam nadzieję, że jak dzidzia skończy 2 latka to polecimy na rodzinne wczasy
Co tam Kasiu u Ciebie? Ty też remont robisz, czy coś źle doczytałam?Lena87, Ania07, Little Frog lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ania07 wrote:To akurat! Wyślij DHL'em Obie będziemy zadowolone
santoocha wrote:Wow, idziesz jak burza!
Ja dzień przed testem mowię do Tomka: chyba sie pochlastam, jak nie zajdę w ciążę do wakacji, bo nie chcę odchudzać się przy staraniach, a potem będę z sadłem po plaży chodziła.
Wykrakałam
Ginekologowi powiedziałam, że jak przyjdę za 3 miesiące to będę z dychę lżejsza. On spojrzał na moje usg, pobadał i powiedział: "wątpię, raczej przyjdzie pani cięższa". Słowa zabrzmiały jak przepowiednia I oby tak byłoLena87, Kaśka28, Ania07, Little Frog, Z. lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Lena87 wrote:Wiem wiem,
Santocha też szła w zaparte i poddała sięLena87, Ania07 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Dziewczyny ja oszaleje...robie test,czekam 5 min i nic,pozniej wstaje i
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4e6681ac7f846a79.html
tak samo wczoraj,nic ,a po ok 20 min byloLena87, Ania07 lubią tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.