Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaśka28 wrote:No zaszalelismy jak nic mam nadzieje ze do konca miesiaca starczy hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2014, 21:27
Kaśka28, santoocha, Lena87 lubią tę wiadomość
-
najwyzej czesciej bedziemy wpadac na obiadek do rodzicow hehe oni beda zadowoleni a my naedzeni hehe raz do moich raz do tesciow :d
Little Frog, Lena87 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:najwyzej czesciej bedziemy wpadac na obiadek do rodzicow hehe oni beda zadowoleni a my naedzeni hehe raz do moich raz do tesciow :d
Kaśka28, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My też musimy kupić meble ale do kuchni... plus agd do tego... i na samą myśl chora jestem już dosyć remontów mam[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Nati89 wrote:Nie najgorzej, bylismy u moich rodziców, potem u mojej daremnej teściowej, poza wizytą u niej wszystko oki A u Ciebie?
-
Fidelissa wrote:- jak sie wkleja te obrazki zrobiłam kopiuj, wklej i tylko link jest....
Kopiujesz adres url (ma się kończyć na .gif .img .jpg .png) potem na forum piszesz [img][/img] i między nawiasy wstawiasz ten adres URL.
Laura wrote:Santoocha a jakieś objawy masz? czułaś coś?
Bursztynka wrote:Santocha!!!!!!!!!!! a widzisz 100% szans Ci zostawiłyśmy z Kaśką, to nie mogłoby być inaczej. Wiedziałam, że ci się uda. Wiedziałam. Dawaj teraz wiruski. Raz dwa!
Little Frog wrote:Hahahaha I to jest jeszcze ta, która nie wierzyła, że w miesiącu, w którym się urodziła jest większa szansa na poczęcie
Hehehe, sama w to nie wierzę, ale Ty potwierdziłaś tę tezę
Laura wrote:
AnusiaM wrote:Który dpo robiłyści test?
Napiszcie też która jakie eki brała? czym się wspomagała??
Brałam kw.foliowy, magnez, wit.prenatalne, wiesiołka do owulacji, Euthyrox i w tym cyklu zastosowałam żel Conceive Plus.
Mam sporo kremowego śluzu, ale cykl temu też był.
Nati89 wrote:a dzisiaj jak byłam u teściowej to kretynka patrzyła mi się na brzuch czy juz coś jest.. a co 2 tyg tam jesteśmy, mój sie zdenerwował i powiedział, ze ma sie nie pytać, jak bedziemy w ciazy to powiemy. Strasznie mi przykro i smutno
Kochane, powiem Wam teraz tak od serca, jak już mi sie udało.
Po pierwszym nerwowym, nieudanym cyklu zaczęłam podejrzewać, że pewnie nie mam owulacji, albo mam niedrożne jajowody, a pewnie jeszcze raka (debilizm, wiem ).
Ale w tym cyklu, dzięki Bogu bez detektora płodności i detektora oznak ciąży było o niebo lepiej. Lżej. Trochę odpuściłam, nie powiem że tak całkiem, ale starałam się nie analizować, nie zaznaczałam żadnych objawów po owulacji. Na dodatek w 6-7 dpo, czyli potencjalnie w dniach zagnieżdżenia robiliśmy remont u mojej siostry, nawdychałam się farb, domestosów, silikonów, ponosiłam trochę mebli. Do tego w sobotę, a potem we wtorek i środę mega pokłóciłam się z Tomkiem. Sporo stresu miałam. I myślałam- nie ma mowy, żeby w takich okolicznościach się udało. A jednak
Im mniej się o tym myśli, tym lepiej.
Brzmi to może trywialnie, ale tak jest. Wiem sama po sobie, że ciężko o spokój i luz. Ale trzeba spróbować!
Mam nadzieję, że każda z Was już niedługo przeżyje to co ja dziś rano trzymając osikany test
Będę tu z Wami cały czas i będę Wam kibicowała. Wiele Wam zawdzięczam :*Little Frog, Kaśka28, Bursztynka, sara_nar, Fidelissa, Laura, Z. lubią tę wiadomość
-
Malinowa Panienka wrote:My też musimy kupić meble ale do kuchni... plus agd do tego... i na samą myśl chora jestem już dosyć remontów mam
Jutro jedziemy chyba do Lublina rozejrzeć się po marketach budowlanych.Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Ech u nas też remonty wymiana drzwi żyrandole i malowanie a mi na samą myśl się nie chce
-
ja mam podłogę, ściany i żyrandol w kuchni cacy tylko meble... no i lodówa wielka też stoi tylko te szafki i wyjmowanie i ustawianie... ehhhh masakra[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualnyNati89 wrote:Nie najgorzej, bylismy u moich rodziców, potem u mojej daremnej teściowej, poza wizytą u niej wszystko oki A u Ciebie?
A powiem Ci, że fajnie .. podostawałam troszkę kwiatków dwa winka, byłam u mamy i brata ..
Pozbierały się ze mną bratanice .. One chcą jechać i koniec Właśnie leżą już w łóżku
Tomkowi coś na nos siadło, nie pokłóciliśmy się ale dziwnie Mi odpowiada na pytania ..
No ale nie będę się nim przejmować w końcu to Mój/ Nasz dzieńFidelissa, Little Frog lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:A powiem Ci, że fajnie .. podostawałam troszkę kwiatków dwa winka, byłam u mamy i brata ..
Pozbierały się ze mną bratanice .. One chcą jechać i koniec Właśnie leżą już w łóżku
Tomkowi coś na nos siadło, nie pokłóciliśmy się ale dziwnie Mi odpowiada na pytania ..
No ale nie będę się nim przejmować w końcu to Mój/ Nasz dzieńLittle Frog lubi tę wiadomość
-
Leci a ja zaraz lecę do męża
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNati89 wrote:No jasne nie ma się co przejmować, nasz dzień, ja też trochę się posprzeczałam, ale tak na prawdę nie wiem o co, ale juz jest ok Teraz przyszedł do nas kolega siedzimy i spożywamy alkohol
A no sama całego Mogena wypiłam , kolejnego z mamą jeszcze troszkę mi zostało
A najlepsze jest to, że nic mi nie ma