Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
lula88 wrote:Dziękuję za iskierkę nadzieji a u Was poprawiły się wyniki?
-
nick nieaktualnyCzesc, jestem z Warszawy, mam 35 lat. Pracuje w szkole integracyjnej. Nie mierzę temperatury ale właśnie sie nad tym zastanawiam, natomiast od tygodnia stosuje testy owulacyjne, nawet na poczatku 3 dni stosowałam dwóch firm-jedne z allegro (tanie) drugie apteczne (drogie) zeby sie przekonac czy daja takie same wyniki. Daja takie same wyniki natomiast ja mam cykle i 50 dniowe, wiec u mnie musi byc codzienny pomiar zeby trafić.
Lena87 lubi tę wiadomość
-
aszka wrote:Czesc, jestem z Warszawy, mam 35 lat. Pracuje w szkole integracyjnej. Nie mierzę temperatury ale właśnie sie nad tym zastanawiam, natomiast od tygodnia stosuje testy owulacyjne, nawet na poczatku 3 dni stosowałam dwóch firm-jedne z allegro (tanie) drugie apteczne (drogie) zeby sie przekonac czy daja takie same wyniki. Daja takie same wyniki natomiast ja mam cykle i 50 dniowe, wiec u mnie musi byc codzienny pomiar zeby trafić.[
Ile się staracie? Byłąs u lekarza? -
Aszka, ja świeżo po 30tce
Te cykle 50 dniowe to tak nie bardzo. Byłaś z nimi u lekarza?
Mi allegrowe ładnie działały.
Macierzanka. Śliczne życzonka.
Ja nie dostałam nic na dzień kobiet mój się chyba fochnął, bo ostatnio nie dostał ode mnie nic na imieniny. Chciałam załagodzić sprawę i zamówiłam mu książkę w empiku, którą chciał mieć, ale nie zdążyła mi przyjść przed dniem kobiet...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2014, 19:22
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:Byłam u lekarza i jest ok z tarczyca, ale nadal mam takie cykle. Natomiast staramy sie dopiero wlasnie od tygodnia, wiec mysle, ze to jeszcze potrwa.
-
nick nieaktualnyPewnie, wtedy na pewno sie udam do ginekologa endykrynologa, ale poki co to spokojnie do tego podchodzę. Poszperalam na forum i duzo dziewczyn jak przeczytalam bralo duphaston wiec w razie czego tez sie zglosze do lekarza.
Trzymam kciuki za staraczki -
Bursztynko, głowa do góry! Mój mi złożył życzenia a ja kupiłam whiskey
Mamy zamiar odreagować złe emocje z tygodnia
P.S. Chyba Was nie nadrobię... to jedyne 70 stron od kilku dniLaura, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
MAcierzanka nie ważne. Ważne że wiesz które są już mamusiami Bo odkąd zobaczyły II kreski to są mamusiami.
santoocha, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8f5b7c89d1a55594.html tj moj ,ale krecha wyszla po dluzszym czasie,a na ulotce wyczytalam,ze nie sugerowac sie jesli po uplywie 5 min pojawi sie druga kreska ,gdyz zachodza reakcje chemiczneTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualny
-
Hej kobiety. Spełnienia marzeń z okazji naszego dnia.
Santoocha gratuluję Alka super zobaczyć test z dwiema kreseczkami, również moje gratulacje.
Ja jak wstałam rano w kuchni na stole stał bukiet róż z bilecikiem "Kocham Cię żoneczko" myślałam, że jeszcze śnię. Przyznam, że mój M. mnie zaskoczył. Zostawił mi samochód i poszedł do pracy pieszo. Z racji pięknej pogody wybrałam się z bratem na cmentarz umyć pomnik u mamy.
Byliśmy u teściów, 40 km w jedną stronę. Oczywiście nie przepuściłam okazji i kierowałam. Mój Marek widząc 80 na liczniku dostawał palpitacji myślałam, że padnę ze śmiechu. Powiedział, że nie przywykł jeździć jako pasażer. Ale pochwalił, że " jak na żółtodziob, to jeżdżę rewelacyjnie" i samochód dużo nie spalił. Aż urosłam
W poniedziałek idę na TSH, czuję się tragicznie ... ból głowy, mdli mnie i co jakiś czas czuję jakby w uszach serce mi było, taki stłumiony dżwiękLittle Frog, santoocha, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
AnusiaM wrote:alka ja zrobiłam maseee testów i nigdy nie wyszła mi żadna reakcja chemiczna , nie byłam i żadna kreska się nie pojawiła
No mam nadzieje...,ale wczesniej nigdy starych testow nie ogladalam po takim czasie,a moze mocz sie dostal; na pole testowe bo mialam w kieszeni goTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Bursztynka my z mężem dzisiaj luuuzujemy na całego hehe a co do tych testów to racja ale sprawdzać będę w razie czego.