Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mój am 12 ale 8 jutro u mnie w domku a 4 tutaj tzn jedna jutro przyjedzie sama.
Lena87 lubi tę wiadomość
-
czyli bierzesz 18-28 dc a potem masz pi razy drzwi 2-5 dni na ewentualną małpę. Przynajmniej cykl nie będzie mega długi.
Jedna tableta dziennie na pewno nie powstrzyma ewentualnej owulki która może przyjść jeszcze.
A przypomnij mi - miałaś jakieś badania hormonów przed decyzją że kończysz cykle duphastonem? -
nick nieaktualnyBursztynka wrote:czyli bierzesz 18-28 dc a potem masz pi razy drzwi 2-5 dni na ewentualną małpę. Przynajmniej cykl nie będzie mega długi.
Jedna tableta dziennie na pewno nie powstrzyma ewentualnej owulki która może przyjść jeszcze.
A przypomnij mi - miałaś jakieś badania hormonów przed decyzją że kończysz cykle duphastonem?
Nie, nie miałam ..
Miałam ostatnio cykl który trwał ponad 50 dni
Przepisał na wywołanie duphaston i na regulację cyclodynon
I aby skrócić cykl do w miarę normalnej długości to mam po raz kolejny wywołać @ duphastonemWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2014, 15:25
-
Santoocha gratulacje! No wreszcie jakies zielone bo ostatnio cisza byla. Super!
Bursztynka Lena potforzasta ja testuje 1.04 moge dołączyć? :> w prima aprilisWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2014, 15:34
Laura, Kaśka28 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Lena, no brzmi dobrze, bo ważne żeby cykle się nie dłużyły zanadto. Może ci jeszcze coś skoczy na tym wykresie, bo na razie to trochę bidnie on wygląda.
A jak nie skoczy to będzie kolejny miesiąc :p
Zbieram się na zakupy.
Mąż zauważył, że morze czerwone ustąpiło i zaraz mnie tu zje tak mu się mnie chce wyposzczony jest troszeczkę.Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysantoocha wrote:Hej!
Nie wytrzymałam, zrobiła test ;/
http://zapodaj.net/1704e61d6c691.jpg.html
GRATULACJE Dziewczyny !! :*
Piękny prezent w naszym dniu
Który dpo robiłyści test?
Napiszcie też która jakie eki brała? czym się wspomagała??
mnie wczoraj bolał cały wieczór jajnik 3 dpo i dzisiaj mam dużoooo białego śluzu? to o czymś swiadczy??Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2014, 16:01
-
nick nieaktualnyMelula wrote:ja biorę Clostilbegyt na pęcherzyki - potem mam mieć HSG (wiem, że może cholernie boleć) i zobaczymy, jaki będzie kolejny plan...
w poprzednim cyklu miałam grube endometrium i @ dość skąpą, jak na moje standardy...a jeszcze w poprzednim też endometrium grube a @ trwała 8 h i była jednym obfitym rzutem...
Nie wiem, czym to jest uwarunkowane...
DZIEWCZYNY NA FORUM HSG PISAŁY ŻE NIE BOLI, ŻE TO MOŻNA PORÓWNAC Z BÓLEM MIESIACZKOWYM
NIE STRASZ -
Magdas, jak się olewa to wychodzi na to że się zachodzi
ja też mam teraz takie podejście.
U mnie się okazało, że mój ma jakąś alergie i bierze prochy. Do tego ma cholesterola podwyższonego. Robimy mu badanko na koniec miesiąca.
A mi chyba za mało estradiolu na początku miesiąca się produkuje i pewnie mam za małe pęcherzyki.
Także olewka.
-
Bursztynka wrote:Magdas, jak się olewa to wychodzi na to że się zachodzi
U mnie się okazało, że mój ma jakąś alergie i bierze prochy. Do tego ma cholesterola podwyższonego. Robimy mu badanko na koniec miesiąca.
A mi chyba za mało estradiolu na początku miesiąca się produkuje i pewnie mam za małe pęcherzyki.
Także olewka.Macierzanka:) lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Bursztynka wrote:Magdas, jak się olewa to wychodzi na to że się zachodzi
Także olewka.W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Magda, prawdopodobnie w luxmedzie w lublinie - tam mi poleciła moja ginka, podobno jest "komfortowo". Podstawowe jest za 70zł i chyba takie na razie zrobimy.
Ja kupiłam orzechy brazylijskie i wcinamy wino czerwone mogę pić ale półsłodkie. Kwasoliny wytrawnej nie przełknę
I pamiętaj nie łącz jajka ze słodzoną herbatą!Another lubi tę wiadomość