Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
O tę listę chodziło?
4.01 -justysia 90
5.01-
6.01-
7.01- Maniuś, Milcia
8.01-
9.01- MonikaDM
10.01- Macierzanka:) @
11.01-
12.01- fipsik
13.01- aniulkab86
14.01-
15.01- patu
16.01- olka25
17.01-
18.01- Little Frog, Poli
19.01- Ewelina23
20.01- Lili266
21.01- olka30
22.01-
23.01-niecierpliwa20
24.01-
25.01-
26.01- Ania1986, Driada0102
27.01-
28.01- julenka78
29.01-
30.01- Anka 10222
31.01- paaulla84Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2014, 18:16
-
nick nieaktualny
-
Cześć Wam kochane ja też tylko na chwilkę, bo nie mam za bardzo czasu w pracy.
Monika daj znać po testowaniu trzymam kciuki
Kupię sobie też ten olej z wiesiołka i siemię lniane, może pomoże też na włosy, cerę - też by się przydało
Miłego dnia i do wieczora! -
Macierzanka:) wrote:O tę listę chodziło?
4.01 -justysia 90
5.01-
6.01-
7.01- Maniuś, Milcia
8.01-
9.01- MonikaDM
10.01-
11.01- Macierzanka:)
12.01- fipsik
13.01-
14.01-
15.01- patu
16.01- olka25
17.01-
18.01- Little Frog
19.01- Ewelina23
20.01- Lili266
21.01- olka30
22.01-
23.01-
24.01-
25.01-
26.01- Ania1986
27.01-
28.01-
29.01-
30.01- Anka 10222
31.01-
dziewczyny, a moze lepiej wkleić do posta z pierwszej strony i na bieżąco edytowac? wiadomo byłoby gdzie jest, nie trzeba byłoby szukać ani co chwile wklejać.
-
Hejka hejka dziewczynki
Właśnie wróciłam z przychodni w której zostawiłam krew na badanie betaHCG.Jutro po 12-stej wyniki. Chodzę jak po bateriach duracell. Już się nie mogę doczekać wyniku. Ciekawa jestem czy fasolka czy nie fasolka
Trzymać kciuki wszystkimi kończynami i jak możecie cyckami też
Swoją drogą to dobrze że nie zemdlałam hahaha bo nie lubię jak mnie kłują Zażartowałam sobie z pielęgniarką że powinnam naklejkę dzielny pacjent dostać, tak jak dzieci no i mi dała hahahaha
Czy u Was w przychodniach też jest rano jakiś taki wysyp babć i dziadków? nie mogą przyjść później tylko na hip hip hura rano i wpychają się na chama przed Wami. Nie mam nic do osób starszych ale czasami to mnie kurwica jasna chwyta Witam nowe staraczki i ściskam "staruchy" :* Buziaki
Mika85, Macierzanka:), monaaa85 lubią tę wiadomość
burzaZpiorunami -
burzaZpiorunami wrote:Hejka hejka dziewczynki
Właśnie wróciłam z przychodni w której zostawiłam krew na badanie betaHCG.Jutro po 12-stej wyniki. Chodzę jak po bateriach duracell. Już się nie mogę doczekać wyniku. Ciekawa jestem czy fasolka czy nie fasolka
Swoją drogą to dobrze że nie zemdlałam hahaha bo nie lubię jak mnie kłują Zażartowałam sobie z pielęgniarką że powinnam naklejkę dzielny pacjent dostać, tak jak dzieci no i mi dała hahahaha
Czy u Was w przychodniach też jest rano jakiś taki wysyp babć i dziadków? nie mogą przyjść później tylko na hip hip hura rano i wpychają się na chama przed Wami. Nie mam nic do osób starszych ale czasami to mnie kurwica jasna chwyta Witam nowe staraczki i ściskam "staruchy" :* Buziaki
trzymam wszystkim czym sie da!
a co do przychodni to taaaak, z rana wysyp dziadków i babc i problem nawet ciezarna przepuscic. o 7-8 czekasz godzine w kolejce czasem! po 9 dosłownie kilka minutek albo i wcale
burzaZpiorunami lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitajcie!
Ja byłam dziś w zielarskim i zakupiłam Castagnus,podobno dobrze działa na owulkę.Zobaczymy.Ogólnie dziś źle się czuję,mdli mnie,od wczoraj brak apetytu i jestem jakaś senna.Nie testuje bo nawet nie wiem czy miałam owulację.Po co się nakręcać.
Pozdrawiam -
nick nieaktualnyFipsik wrote:Dzisiaj Monika testuje, ciekawe co wyjdzie. Ja zaczynam 12, ale chyba nie wytrzymam!
Oj nie kochana...nie testuję bo @ zawitała do mie we wtorek więc kicha.
Czekamy na 2 dziewczyny dziś: Justysia i BurzaZpiorunami
Ja wieczorem idę do ginka i bede mieć wyniki badań (hormonów i przeciwciał różyczki), mam stres jak nie wiem co, od wczoraj boli mie żołądek, boję się wyników i sobotniego egzaminu jak diabeł wody święconej.burzaZpiorunami lubi tę wiadomość
-
MonikaDM wrote:Oj nie kochana...nie testuję bo @ zawitała do mie we wtorek więc kicha.
Czekamy na 2 dziewczyny dziś: Justysia i BurzaZpiorunami
Ja wieczorem idę do ginka i bede mieć wyniki badań (hormonów i przeciwciał różyczki), mam stres jak nie wiem co, od wczoraj boli mie żołądek, boję się wyników i sobotniego egzaminu jak diabeł wody święconej.
Wiem, ze łatwo powiedzieć, sama się wczoraj stresowałam przed odebraniem swoich wyników -
nick nieaktualnyburzaZpiorunami wrote:Hejka hejka dziewczynki
Kochana to ja trzymam kciuki ręcami, nogami,cyckami i jeszcze mojemu psu kazałam na 4 łapach trzymać
Kochana w PL o której godzinie do przychodni bym nie poszła to zawsze był wysyp babć i dziadków - myślę, ze oni nie mają nic lepszego do roboty i przychodnie traktują trochę jak mozliosć spotkania się z innymi i ponarzekania sobie Najbardziej drażniło mnie to w autobusach jak człowiek rano jechał do pracy i później z pracy...miałam wrażenie, ze starsi ludzie na złosc robią pracującym i w tych godzinach jeżdżą komunikacją miejską Teraz w DE oprócz ginekologa nie byłam u innego lekazra więc jeszcze się nie wypowiem, mąż był kilka razy i póki co troszkę staruszków było ale zazwyczaj wchodził do gabinetu o tej godzinie na którą był umówiony - góra z 10-15 minutowym poślizgiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2014, 11:33
burzaZpiorunami lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MonikaDM wrote:Kochana to ja trzymam kciuki ręcami, nogami,cyckami i jeszcze mojemu psu kazałam na 4 łapach trzymać
Kochana w PL o której godzinie do przychodni bym nie poszła to zawsze był wysyp babć i dziadków - myślę, ze oni nie mają nic lepszego do roboty i przychodnie traktują trochę jak mozliosć spotkania się z innymi i ponarzekania sobie Najbardziej drażniło mnie to w autobusach jak człowiek rano jechał do pracy i później z pracy...miałam wrażenie, ze starsi ludzie na złosc robią pracującym i w tych godzinach jeżdżą komunikacją miejską Teraz w DE oprócz ginekologa nie byłam u innego lekazra więc jeszcze się nie wypowiem, mąż był kilka razy i póki co troszkę staruszków było ale zazwyczaj wchodził do gabinetu o tej godzinie na którą był umówiony - góra z 10-15 minutowym poślizgiem.
HA, no to cie zdziwie. Ja w listopadzie chcialam sie umowic do zwyklego lekarza to powiedzieli ze na ten roku juz nei ma miejscc oO, chyba ze o godzinie 10 gdzie normalny czlowiek w pracy jest. Wzielam ten o 10 bo mam blisko z pracy i nie ma problemu z urywaniem sie ale tez czekalam chyba z 20min n a wejscie.
A z ginekologami to padaka. Raz poszlam z pretensjami do rejestracji bo czekalam 2h!!! mimo ze mialam umowiona godzine, drugi raz czekalam godzine! Masakra! -
nick nieaktualny