X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry dziewuszki, ja też z pachnącą kawą, ale i potwornym bólem głowy...

Justysia, daj znać jak będziesz po wizycie

życzę wszystkim miłego i zdrowego dnia :)

Mika85 lubi tę wiadomość

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
  • aniulkab86 Ekspertka

Wysłany: 9 stycznia 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja obudziłam się w nocy z zapchanym nosem, bólem głowy i zalana potem. Chyba miałam gorączkę. Więc zostaje w łóżku, bo jutro do pracy dopiero idę. Trzymajcie się ciepło :)

bfars8fw0g28yjry.png

b3c1882628645acb65def862c735147f.png
  • Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O tę listę chodziło? :)

4.01 -justysia 90 <3
    5.01-
    6.01-
    7.01- Maniuś, Milcia
    8.01-
    9.01- MonikaDM
    10.01- Macierzanka:) @
    11.01-
    12.01- fipsik <3
    13.01- aniulkab86
    14.01-
    15.01- patu <3
    16.01- olka25
    17.01-
    18.01- Little Frog, Poli
    19.01- Ewelina23
    20.01- Lili266
    21.01- olka30
    22.01-
    23.01-niecierpliwa20
    24.01-
    25.01-
    26.01- Ania1986, Driada0102
    27.01-
    28.01- julenka78
    29.01-
    30.01- Anka 10222
    31.01- paaulla84

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2014, 18:16

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko przez tą paskudną pogodę, jeden dzień polatałam bez szalika i czuję konsekwencje, a ciepło było.

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • Fipsik Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj Monika testuje, ciekawe co wyjdzie. Ja zaczynam 12, ale chyba nie wytrzymam!

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • aniulkab86 Ekspertka

Wysłany: 9 stycznia 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    proszę mnie dopisać na testowanie 13 stycznia

bfars8fw0g28yjry.png

b3c1882628645acb65def862c735147f.png
  • wirbażka Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lucy powodzenia!
    Justys czekamy na wieści :)

3mam kciuki za styczniowe serduszka <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Serduszka przybywajcie,trzymam kciuki za Monike i wszystkie testujace,nie może być tylko 1 <3
    Przesyłam wiruskiblizniaki.gif

• Lili266 Przyjaciółka

Wysłany: 9 stycznia 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Wam kochane :) ja też tylko na chwilkę, bo nie mam za bardzo czasu w pracy.
    Monika daj znać po testowaniu :) trzymam kciuki :)
    Kupię sobie też ten olej z wiesiołka i siemię lniane, może pomoże też na włosy, cerę - też by się przydało :)

Miłego dnia i do wieczora! :)

• Patu Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justysia90 wrote:
    Rozumiem was, mi w końcu się udało zobaczyć II ale jutro 1 wizyta dopiero,więc też się boję

będzie dobrze, wyjdziesz cała szczęśliwa :) od razu daj znać co powiedział :)

w4sqskjoaxouo4v6.png
    km5szbmh19kb0szw.png
    tb73e6ydp1wtlvbc.png
  • Patu Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macierzanka:) wrote:
    O tę listę chodziło? :)

4.01 -justysia 90 <3
    5.01-
    6.01-
    7.01- Maniuś, Milcia
    8.01-
    9.01- MonikaDM
    10.01-
    11.01- Macierzanka:)
    12.01- fipsik
    13.01-
    14.01-
    15.01- patu
    16.01- olka25
    17.01-
    18.01- Little Frog
    19.01- Ewelina23
    20.01- Lili266
    21.01- olka30
    22.01-
    23.01-
    24.01-
    25.01-
    26.01- Ania1986
    27.01-
    28.01-
    29.01-
    30.01- Anka 10222
    31.01-

dziewczyny, a moze lepiej wkleić do posta z pierwszej strony i na bieżąco edytowac? wiadomo byłoby gdzie jest, nie trzeba byłoby szukać ani co chwile wklejać.

w4sqskjoaxouo4v6.png
    km5szbmh19kb0szw.png
    tb73e6ydp1wtlvbc.png
  • burzaZpiorunami Znajoma

Wysłany: 9 stycznia 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka hejka dziewczynki :)

Właśnie wróciłam z przychodni w której zostawiłam krew na badanie betaHCG.Jutro po 12-stej wyniki. Chodzę jak po bateriach duracell. Już się nie mogę doczekać wyniku. Ciekawa jestem czy fasolka czy nie fasolka :)
    Trzymać kciuki wszystkimi kończynami i jak możecie cyckami też ;)
    Swoją drogą to dobrze że nie zemdlałam hahaha :) bo nie lubię jak mnie kłują :) Zażartowałam sobie z pielęgniarką że powinnam naklejkę dzielny pacjent dostać, tak jak dzieci :) no i mi dała hahahaha :)
    Czy u Was w przychodniach też jest rano jakiś taki wysyp babć i dziadków? nie mogą przyjść później tylko na hip hip hura rano i wpychają się na chama przed Wami. Nie mam nic do osób starszych ale czasami to mnie kurwica jasna chwyta :) Witam nowe staraczki i ściskam "staruchy" :* Buziaki :)

Mika85, Macierzanka:), monaaa85 lubią tę wiadomość

burzaZpiorunami
  • Patu Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    burzaZpiorunami wrote:

Właśnie wróciłam z przychodni w której zostawiłam krew na badanie betaHCG.Jutro po 12-stej wyniki. Chodzę jak po bateriach duracell. Już się nie mogę doczekać wyniku. Ciekawa jestem czy fasolka czy nie fasolka :)
    Swoją drogą to dobrze że nie zemdlałam hahaha :) bo nie lubię jak mnie kłują :) Zażartowałam sobie z pielęgniarką że powinnam naklejkę dzielny pacjent dostać, tak jak dzieci :) no i mi dała hahahaha :)
    Czy u Was w przychodniach też jest rano jakiś taki wysyp babć i dziadków? nie mogą przyjść później tylko na hip hip hura rano i wpychają się na chama przed Wami. Nie mam nic do osób starszych ale czasami to mnie kurwica jasna chwyta :) Witam nowe staraczki i ściskam "staruchy" :* Buziaki :)

trzymam wszystkim czym sie da!
    a co do przychodni to taaaak, z rana wysyp dziadków i babc i problem nawet ciezarna przepuscic. o 7-8 czekasz godzine w kolejce czasem! po 9 dosłownie kilka minutek albo i wcale

burzaZpiorunami lubi tę wiadomość

w4sqskjoaxouo4v6.png
    km5szbmh19kb0szw.png
    tb73e6ydp1wtlvbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie!
    Ja byłam dziś w zielarskim i zakupiłam Castagnus,podobno dobrze działa na owulkę.Zobaczymy.Ogólnie dziś źle się czuję,mdli mnie,od wczoraj brak apetytu i jestem jakaś senna.Nie testuje bo nawet nie wiem czy miałam owulację.Po co się nakręcać.
    Pozdrawiam

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fipsik wrote:
    Dzisiaj Monika testuje, ciekawe co wyjdzie. Ja zaczynam 12, ale chyba nie wytrzymam!

Oj nie kochana...nie testuję bo @ zawitała do mie we wtorek więc kicha.

Czekamy na 2 dziewczyny dziś: Justysia i BurzaZpiorunami :)
    Ja wieczorem idę do ginka i bede mieć wyniki badań (hormonów i przeciwciał różyczki), mam stres jak nie wiem co, od wczoraj boli mie żołądek, boję się wyników i sobotniego egzaminu jak diabeł wody święconej.

• Anja89 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikaDM wrote:
    Oj nie kochana...nie testuję bo @ zawitała do mie we wtorek więc kicha.

Czekamy na 2 dziewczyny dziś: Justysia i BurzaZpiorunami :)
    Ja wieczorem idę do ginka i bede mieć wyniki badań (hormonów i przeciwciał różyczki), mam stres jak nie wiem co, od wczoraj boli mie żołądek, boję się wyników i sobotniego egzaminu jak diabeł wody święconej.
    Nie stresuj się :* trzymam mocno kciuki, żeby wszystko było ok :)
    Wiem, ze łatwo powiedzieć, sama się wczoraj stresowałam przed odebraniem swoich wyników :)

svchvfxmiau6k2p0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    burzaZpiorunami wrote:

Kochana to ja trzymam kciuki ręcami, nogami,cyckami i jeszcze mojemu psu kazałam na 4 łapach trzymać :)
    Kochana w PL o której godzinie do przychodni bym nie poszła to zawsze był wysyp babć i dziadków - myślę, ze oni nie mają nic lepszego do roboty i przychodnie traktują trochę jak mozliosć spotkania się z innymi i ponarzekania sobie :) Najbardziej drażniło mnie to w autobusach jak człowiek rano jechał do pracy i później z pracy...miałam wrażenie, ze starsi ludzie na złosc robią pracującym i w tych godzinach jeżdżą komunikacją miejską :) Teraz w DE oprócz ginekologa nie byłam u innego lekazra więc jeszcze się nie wypowiem, mąż był kilka razy i póki co troszkę staruszków było ale zazwyczaj wchodził do gabinetu o tej godzinie na którą był umówiony - góra z 10-15 minutowym poślizgiem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2014, 11:33

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczęta! :)
    Trzymam kciuki za wszystkie testujące i czekające na wyniki ;*

• KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikaDM wrote:
    Kochana to ja trzymam kciuki ręcami, nogami,cyckami i jeszcze mojemu psu kazałam na 4 łapach trzymać :)
    Kochana w PL o której godzinie do przychodni bym nie poszła to zawsze był wysyp babć i dziadków - myślę, ze oni nie mają nic lepszego do roboty i przychodnie traktują trochę jak mozliosć spotkania się z innymi i ponarzekania sobie :) Najbardziej drażniło mnie to w autobusach jak człowiek rano jechał do pracy i później z pracy...miałam wrażenie, ze starsi ludzie na złosc robią pracującym i w tych godzinach jeżdżą komunikacją miejską :) Teraz w DE oprócz ginekologa nie byłam u innego lekazra więc jeszcze się nie wypowiem, mąż był kilka razy i póki co troszkę staruszków było ale zazwyczaj wchodził do gabinetu o tej godzinie na którą był umówiony - góra z 10-15 minutowym poślizgiem.

HA, no to cie zdziwie. Ja w listopadzie chcialam sie umowic do zwyklego lekarza to powiedzieli ze na ten roku juz nei ma miejscc oO, chyba ze o godzinie 10 gdzie normalny czlowiek w pracy jest. Wzielam ten o 10 bo mam blisko z pracy i nie ma problemu z urywaniem sie ale tez czekalam chyba z 20min n a wejscie.
    A z ginekologami to padaka. Raz poszlam z pretensjami do rejestracji bo czekalam 2h!!! mimo ze mialam umowiona godzine, drugi raz czekalam godzine! Masakra!

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widać jak lekarze w dupie mają swoich pacjentów :/

‹‹ 137 138 139 140 141 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ