X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry dziewuszki, ja też z pachnącą kawą, ale i potwornym bólem głowy...

Justysia, daj znać jak będziesz po wizycie

życzę wszystkim miłego i zdrowego dnia :)

Mika85 lubi tę wiadomość

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
  • aniulkab86 Ekspertka

Wysłany: 9 stycznia 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja obudziłam się w nocy z zapchanym nosem, bólem głowy i zalana potem. Chyba miałam gorączkę. Więc zostaje w łóżku, bo jutro do pracy dopiero idę. Trzymajcie się ciepło :)

bfars8fw0g28yjry.png

b3c1882628645acb65def862c735147f.png
  • Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O tę listę chodziło? :)

4.01 -justysia 90 <3
    5.01-
    6.01-
    7.01- Maniuś, Milcia
    8.01-
    9.01- MonikaDM
    10.01- Macierzanka:) @
    11.01-
    12.01- fipsik <3
    13.01- aniulkab86
    14.01-
    15.01- patu <3
    16.01- olka25
    17.01-
    18.01- Little Frog, Poli
    19.01- Ewelina23
    20.01- Lili266
    21.01- olka30
    22.01-
    23.01-niecierpliwa20
    24.01-
    25.01-
    26.01- Ania1986, Driada0102
    27.01-
    28.01- julenka78
    29.01-
    30.01- Anka 10222
    31.01- paaulla84

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2014, 18:16

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko przez tą paskudną pogodę, jeden dzień polatałam bez szalika i czuję konsekwencje, a ciepło było.

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • Fipsik Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj Monika testuje, ciekawe co wyjdzie. Ja zaczynam 12, ale chyba nie wytrzymam!

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • aniulkab86 Ekspertka

Wysłany: 9 stycznia 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    proszę mnie dopisać na testowanie 13 stycznia

bfars8fw0g28yjry.png

b3c1882628645acb65def862c735147f.png
  • wirbażka Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lucy powodzenia!
    Justys czekamy na wieści :)

3mam kciuki za styczniowe serduszka <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Serduszka przybywajcie,trzymam kciuki za Monike i wszystkie testujace,nie może być tylko 1 <3
    Przesyłam wiruskiblizniaki.gif

• Lili266 Przyjaciółka

Wysłany: 9 stycznia 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Wam kochane :) ja też tylko na chwilkę, bo nie mam za bardzo czasu w pracy.
    Monika daj znać po testowaniu :) trzymam kciuki :)
    Kupię sobie też ten olej z wiesiołka i siemię lniane, może pomoże też na włosy, cerę - też by się przydało :)

Miłego dnia i do wieczora! :)

• Patu Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justysia90 wrote:
    Rozumiem was, mi w końcu się udało zobaczyć II ale jutro 1 wizyta dopiero,więc też się boję

będzie dobrze, wyjdziesz cała szczęśliwa :) od razu daj znać co powiedział :)

w4sqskjoaxouo4v6.png
    km5szbmh19kb0szw.png
    tb73e6ydp1wtlvbc.png
  • Patu Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macierzanka:) wrote:
    O tę listę chodziło? :)

4.01 -justysia 90 <3
    5.01-
    6.01-
    7.01- Maniuś, Milcia
    8.01-
    9.01- MonikaDM
    10.01-
    11.01- Macierzanka:)
    12.01- fipsik
    13.01-
    14.01-
    15.01- patu
    16.01- olka25
    17.01-
    18.01- Little Frog
    19.01- Ewelina23
    20.01- Lili266
    21.01- olka30
    22.01-
    23.01-
    24.01-
    25.01-
    26.01- Ania1986
    27.01-
    28.01-
    29.01-
    30.01- Anka 10222
    31.01-

dziewczyny, a moze lepiej wkleić do posta z pierwszej strony i na bieżąco edytowac? wiadomo byłoby gdzie jest, nie trzeba byłoby szukać ani co chwile wklejać.

w4sqskjoaxouo4v6.png
    km5szbmh19kb0szw.png
    tb73e6ydp1wtlvbc.png
  • burzaZpiorunami Znajoma

Wysłany: 9 stycznia 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka hejka dziewczynki :)

Właśnie wróciłam z przychodni w której zostawiłam krew na badanie betaHCG.Jutro po 12-stej wyniki. Chodzę jak po bateriach duracell. Już się nie mogę doczekać wyniku. Ciekawa jestem czy fasolka czy nie fasolka :)
    Trzymać kciuki wszystkimi kończynami i jak możecie cyckami też ;)
    Swoją drogą to dobrze że nie zemdlałam hahaha :) bo nie lubię jak mnie kłują :) Zażartowałam sobie z pielęgniarką że powinnam naklejkę dzielny pacjent dostać, tak jak dzieci :) no i mi dała hahahaha :)
    Czy u Was w przychodniach też jest rano jakiś taki wysyp babć i dziadków? nie mogą przyjść później tylko na hip hip hura rano i wpychają się na chama przed Wami. Nie mam nic do osób starszych ale czasami to mnie kurwica jasna chwyta :) Witam nowe staraczki i ściskam "staruchy" :* Buziaki :)

Mika85, Macierzanka:), monaaa85 lubią tę wiadomość

burzaZpiorunami
  • Patu Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    burzaZpiorunami wrote:

Właśnie wróciłam z przychodni w której zostawiłam krew na badanie betaHCG.Jutro po 12-stej wyniki. Chodzę jak po bateriach duracell. Już się nie mogę doczekać wyniku. Ciekawa jestem czy fasolka czy nie fasolka :)
    Swoją drogą to dobrze że nie zemdlałam hahaha :) bo nie lubię jak mnie kłują :) Zażartowałam sobie z pielęgniarką że powinnam naklejkę dzielny pacjent dostać, tak jak dzieci :) no i mi dała hahahaha :)
    Czy u Was w przychodniach też jest rano jakiś taki wysyp babć i dziadków? nie mogą przyjść później tylko na hip hip hura rano i wpychają się na chama przed Wami. Nie mam nic do osób starszych ale czasami to mnie kurwica jasna chwyta :) Witam nowe staraczki i ściskam "staruchy" :* Buziaki :)

trzymam wszystkim czym sie da!
    a co do przychodni to taaaak, z rana wysyp dziadków i babc i problem nawet ciezarna przepuscic. o 7-8 czekasz godzine w kolejce czasem! po 9 dosłownie kilka minutek albo i wcale

burzaZpiorunami lubi tę wiadomość

w4sqskjoaxouo4v6.png
    km5szbmh19kb0szw.png
    tb73e6ydp1wtlvbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie!
    Ja byłam dziś w zielarskim i zakupiłam Castagnus,podobno dobrze działa na owulkę.Zobaczymy.Ogólnie dziś źle się czuję,mdli mnie,od wczoraj brak apetytu i jestem jakaś senna.Nie testuje bo nawet nie wiem czy miałam owulację.Po co się nakręcać.
    Pozdrawiam

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fipsik wrote:
    Dzisiaj Monika testuje, ciekawe co wyjdzie. Ja zaczynam 12, ale chyba nie wytrzymam!

Oj nie kochana...nie testuję bo @ zawitała do mie we wtorek więc kicha.

Czekamy na 2 dziewczyny dziś: Justysia i BurzaZpiorunami :)
    Ja wieczorem idę do ginka i bede mieć wyniki badań (hormonów i przeciwciał różyczki), mam stres jak nie wiem co, od wczoraj boli mie żołądek, boję się wyników i sobotniego egzaminu jak diabeł wody święconej.

• Anja89 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikaDM wrote:
    Oj nie kochana...nie testuję bo @ zawitała do mie we wtorek więc kicha.

Czekamy na 2 dziewczyny dziś: Justysia i BurzaZpiorunami :)
    Ja wieczorem idę do ginka i bede mieć wyniki badań (hormonów i przeciwciał różyczki), mam stres jak nie wiem co, od wczoraj boli mie żołądek, boję się wyników i sobotniego egzaminu jak diabeł wody święconej.
    Nie stresuj się :* trzymam mocno kciuki, żeby wszystko było ok :)
    Wiem, ze łatwo powiedzieć, sama się wczoraj stresowałam przed odebraniem swoich wyników :)

svchvfxmiau6k2p0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    burzaZpiorunami wrote:

Kochana to ja trzymam kciuki ręcami, nogami,cyckami i jeszcze mojemu psu kazałam na 4 łapach trzymać :)
    Kochana w PL o której godzinie do przychodni bym nie poszła to zawsze był wysyp babć i dziadków - myślę, ze oni nie mają nic lepszego do roboty i przychodnie traktują trochę jak mozliosć spotkania się z innymi i ponarzekania sobie :) Najbardziej drażniło mnie to w autobusach jak człowiek rano jechał do pracy i później z pracy...miałam wrażenie, ze starsi ludzie na złosc robią pracującym i w tych godzinach jeżdżą komunikacją miejską :) Teraz w DE oprócz ginekologa nie byłam u innego lekazra więc jeszcze się nie wypowiem, mąż był kilka razy i póki co troszkę staruszków było ale zazwyczaj wchodził do gabinetu o tej godzinie na którą był umówiony - góra z 10-15 minutowym poślizgiem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2014, 11:33

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczęta! :)
    Trzymam kciuki za wszystkie testujące i czekające na wyniki ;*

• KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikaDM wrote:
    Kochana to ja trzymam kciuki ręcami, nogami,cyckami i jeszcze mojemu psu kazałam na 4 łapach trzymać :)
    Kochana w PL o której godzinie do przychodni bym nie poszła to zawsze był wysyp babć i dziadków - myślę, ze oni nie mają nic lepszego do roboty i przychodnie traktują trochę jak mozliosć spotkania się z innymi i ponarzekania sobie :) Najbardziej drażniło mnie to w autobusach jak człowiek rano jechał do pracy i później z pracy...miałam wrażenie, ze starsi ludzie na złosc robią pracującym i w tych godzinach jeżdżą komunikacją miejską :) Teraz w DE oprócz ginekologa nie byłam u innego lekazra więc jeszcze się nie wypowiem, mąż był kilka razy i póki co troszkę staruszków było ale zazwyczaj wchodził do gabinetu o tej godzinie na którą był umówiony - góra z 10-15 minutowym poślizgiem.

HA, no to cie zdziwie. Ja w listopadzie chcialam sie umowic do zwyklego lekarza to powiedzieli ze na ten roku juz nei ma miejscc oO, chyba ze o godzinie 10 gdzie normalny czlowiek w pracy jest. Wzielam ten o 10 bo mam blisko z pracy i nie ma problemu z urywaniem sie ale tez czekalam chyba z 20min n a wejscie.
    A z ginekologami to padaka. Raz poszlam z pretensjami do rejestracji bo czekalam 2h!!! mimo ze mialam umowiona godzine, drugi raz czekalam godzine! Masakra!

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widać jak lekarze w dupie mają swoich pacjentów :/

‹‹ 137 138 139 140 141 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ