Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
I ja jestem po wizycie.
Moje jajniki reagują pięknie na stymulację. Są pęcherzyki 11 i 10 mm w lewym i 10 i 8mm w prawym.
to mój 10dc, owu około 17-18 dnia.
Zatem niech sobie rosną.
Ale dupa blada z endo ;/
Malutkie 3.4, oczywiście efekt stymulacji,clo je zeżarło. Jak w tym cyklu się nie uda to tylko dlatego że za mało przyrosło do owulacji i pewnie tak będzie eh.
Wtedy w następnym cyklu dokłada mi jeszcze estrofem do dwóch garści kóre i tak juz jem.
aaaa jeden w tę czy w tamtę
-
nick nieaktualnyKotkaPsotka wrote:HA, no to cie zdziwie. Ja w listopadzie chcialam sie umowic do zwyklego lekarza to powiedzieli ze na ten roku juz nei ma miejscc oO, chyba ze o godzinie 10 gdzie normalny czlowiek w pracy jest. Wzielam ten o 10 bo mam blisko z pracy i nie ma problemu z urywaniem sie ale tez czekalam chyba z 20min n a wejscie.
A z ginekologami to padaka. Raz poszlam z pretensjami do rejestracji bo czekalam 2h!!! mimo ze mialam umowiona godzine, drugi raz czekalam godzine! Masakra!
Noooo...i właśnie dziś obalam swoją (i innych ludzi) teorię jak to w Niemczech jest pięknie...więc kochane, ja dzis czekałąm prawie 1,5 godziny w poczekalni na wizytę u ginka...więc zwracam wszystkim honor - nie takie Niemcy idealne jak to wcześniej przedstawiłam hihi -
nick nieaktualnyWitam micki i wszystkie laski
ja jestem ppo wizycie u ginka. Moje hormony mnie lubię i są bardzo dobre, nie dosżły tylko wyniki z badania cukru. Dostałam tabletki, które pomogą mi w zajściu w ciazę. Mam piękna rezerwę jajnikową, lekarz stwierdził, ze ic tylko zachodzić, zyczł mi owocnego urlopu i kazął na następną wizytę przyjsć z pozytywnym testem Ale się cieszęMacierzanka:), wirbażka lubią tę wiadomość
-
Lucy, u mnie też endo marne. Nawet przy estrofemie miałam 6,7 mm, więc nie ma się czym chwalić. Też już usłyszałam, że wszystko ładnie wygląda i jeśli się nie uda, to przez małe edno i brak śluzu. A czy u siebie zauważyłaś zmianę w śluzie? U mnie po CLO prawie w ogóle nie było. Trzymam kciuki, żeby Ci pęcherzyki ładnie przyrastały
-
Milcia wrote:Lucy, u mnie też endo marne. Nawet przy estrofemie miałam 6,7 mm, więc nie ma się czym chwalić. Też już usłyszałam, że wszystko ładnie wygląda i jeśli się nie uda, to przez małe edno i brak śluzu. A czy u siebie zauważyłaś zmianę w śluzie? U mnie po CLO prawie w ogóle nie było. Trzymam kciuki, żeby Ci pęcherzyki ładnie przyrastały
Ale bez tego to oj, ciężka posucha
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny witam was serdecznie mam pytanko czy wiecie co oznacza endometrium trójlinijne i czy to dobrze, ze takie mam w 16 dc?