Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
santoocha wrote:Kochane ja też tak miałam. Nawet pożarliśmy się o to w poprzednim cyklu w dniu owulki. Wygarnęłam mu obojętność, bierność.
A teraz jak się udało dba o mnie i skacze wokół mnie jak służący.
Zaszliśmy dziś do Smyka, a on: chodź obejrzymy zabawki jakie mu kiedyś kupimy.
Przymierzył się do wózka.
Łzy miałam w oczach.
A byłam pewna, że gdy mu pokażę pozytywy test, on to skwituje: no i się udało, ok, chciałaś i masz. A tu takie zaskoczenie! Autentycznie się cieszy!
Najgorsze jest to, ze ja wiem i czuje ze mu zależy, ale nie widzę cholera tego i ta sprzeczność mnie do szału doprowadza Mój już widział pozytywny test, a ja widziałam jak się cieszy, a teraz znowu to samo, tłumaczę sobie ze po prostu tak ma i juz, ale co z tego jak ja tego nie rozumiem. Tylko szkoda czasu na te durne sprzeczki jak widzimy się tylko 2-3 dni na tydzień.
Lena87 lubi tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
nick nieaktualnyHej, ja bylam dzis prawie cały dzien z mezem poza domem, na spacerze. Pozniej romantyczna kolacja i bzyk bzyk A teraz słucham muzyki.
Dzona jak facet kocha to kocha, nie musi nad Toba skakac ani codziennie roz przynosic, masz w nim czuc oparcie, ze stanie za Toba w kazdej sytuacji, ale nie koniecznie odczuwalne słownie, przynajmniej ja mam taką postawę bo mój to taki milczek zazwyczaj, ale wiem, że mimo ze milczy to mnie wspieraWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2014, 23:11
Lena87, santoocha, Little Frog lubią tę wiadomość
-
Santoocha a tak w ogóle to w sobotę jak weszłam rano na Twój wykres to pomyślałam - ona na pewno jest w ciąży, miałyśmy w pierwszej wersji razem testować długo nie musiałam czekać
santoocha, aszka lubią tę wiadomość
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Lena87 wrote:Santi nie opowiedziałaś nawet, bądź nie doczytałam jak przekazałaś Tomaszowi tak piękna nowinę
Więc wyszłam z łazienki, przyszłam do sypialni, położyłam się na Tomku, bo spał na plecach- często tak go budzę rano. Przytuliłam się mocno, pocałowałam i wyciągnęłam z kieszeni szlafroka test i mu dałam.
Wziął, patrzy, patrzy, po czym chyba zakumał i banan pojawił mu się na twarzy.
- Jest.
- No toć ba, że jest!
- Będziemy rodzicami!
I tyle. Później zanim wyszliśmy do pracy za plecami teściów puszczał mi oczko i na swoim brzuchu pokazywał jak duży będzie mójLena87, przedszkolanka:), potforzasta, aszka, dżona, Driada0102, Misty87, Macierzanka:), Melula, Z., Little Frog, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Santoocha,ale bym chciała przeżyć też tą chwilę <łezka.w.oku>
Kochane, ja lecę spać.
Zmachały mnie te zakupy.
Do jutra :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2014, 23:17
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:Dzona jak facet kocha to kocha, nie musi nad Toba skakac ani codziennie roz przynosic, masz w nim czuc oparcie, ze stanie za Toba w kazdej sytuacji, ale nie koniecznie odczuwalne słownie, przynajmniej ja mam taką postawę bo mój to taki milczek zazwyczaj, ale wiem, że mimo ze milczy to mnie wspiera
Ale ja róż i takich tam codziennie nie oczekuję od niego, doceniam jego gesty i taki rodzaj wsparcia, lecz są takie sytuacje że sama postawa nie wystarczy niestety.
aszka lubi tę wiadomość
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Oj Aszka,nawet nie wiesz jak na tą radość czekam tak sobię marzę żeby mamą na dzień matki taki prezent zrobić, że babciami zostaną ahh
ja taki zamiar miałam w tym roku, wyszło inaczej eh...100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
-
nick nieaktualnyNajlepiej chyba nic nie planować .
Dżona głowa do góry poradzimy sobie jakoś
Mnie dziś to lekki dół ogarnął .. Tak sobie pomyślałam, że mogła bym swoje dzieciątko w ramionach tulić bądź oczekiwać na poród ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2014, 23:35
dżona, Macierzanka:), santoocha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypotforzasta wrote:Dobranoc :*
Dobranoc :*
Laura wrote:Tak przyuważyłam że tylko ja jestem z takim długim stażem starania się i powiem Wam że czekam na 19-go wtedy dowiem się na czym stoimy
Oraz z Najlepszą opiekę medycznąWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2014, 23:38
Laura lubi tę wiadomość