Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Najlepiej chyba nic nie planować .
Dżona głowa do góry poradzimy sobie jakoś
Mnie dziś to lekki dół ogarnął .. Tak sobie pomyślałam, że mogła bym swoje dzieciątko w ramionach tulić bądź oczekiwać na poród ..
Wiem ze sobie poradzimy Nie mamy innego wyjścia Czasem własnie takie myśli przychodzą do głowy- który to byłby juz tydz, jakby było gdyby... to jest nieuniknione i zostanie na zawsze... Pozdrawiam Nasze AniołkiLena87 lubi tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Laura wrote:chwalę się nadal, oczka ma moje heh
marzę o takim dzieciątku z takimi właśnie oczkami
Ja wierzę że się doczekasz kochana teraz macie wielką szanse i super pomoc lekarską niecierpliwie czekam na wieści z wizyty
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
nick nieaktualnydżona wrote:Wiem ze sobie poradzimy Nie mamy innego wyjścia Czasem własnie takie myśli przychodzą do głowy- który to byłby juz tydz, jakby było gdyby... to jest nieuniknione i zostanie na zawsze... Pozdrawiam Nasze Aniołki
Życie jest nie sprawiedliwe i rzuca Nam przy tym kłody pod nogi .
Sprawdza ile jesteśmy w stanie wytrzymać ..
Dobranoc ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2014, 00:28
-
Lena87 wrote:Życie jest nie sprawiedliwe i rzuca Nam przy tym kłody pod nogi .
Sprawdza ile jesteśmy w stanie wytrzymać ..
Oj tak Lena niestety tak jest
Trzeba walczyć, nie ważne jak długo i że pod górkę - 'zmęczone' ale szczęśliwe na szczycie..Macierzanka:) lubi tę wiadomość
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
-
Złota, no to mi dałaś do myślenia... mnie się też takie cykle zdarzały, ale nigdy nie robiłam testu przed @ więc nie wiem co mogło byc...
Alka, Przedszkolanka ma rację! Nie analizuj tylko zacznij się cieszyć
Od myśleni głowa troche boli
Laura, wróciłam, ale nadal będę z doskoku
Co do termometru, mój jak zapiszczy, to choćbym go nie wiem gdzie wkładałą to juz nie mierzy dalej
Sara, dziadek debeściak Ja swoich dziadków nie pamiętam nawet. A wódeczka tylko zmrożona
powodzenia na badaniach
Melula, ja juz też mam tyle samo wiosen i tez był plan na przed 30stką... ale widocznie plan dla mnie jest jednak inny...
I nie dziwię Ci się. Też jestem raczej optymistką, ale no ileż można... każdy czasem łapie dołek!
Mój też miał kryzys, ale mu przeszło na tle starań (pewnie tylko na chwilę), natomiast widzę coraz większą frustrację i reakcję na otoczenie... zwłaszcza że nasze otoczenie jest mega płodne. Nawet na mnie to tak nie działa, jak ostatnio na Niego.
Myślę, że mogłybyśmy wszystkie napisać wspólną książkę-poradnik, na temat rekacji facetów na długotrwałe starania
Życzę wszystkim dobrej nocy i miłego poniedziałku.
Myślę, że tu faktycznie cicho przed poniedziałkiem.
Ja też skończyłm właśnie papierkową i idę spać
Staraczki głowa do góry! A mamuśki wszystkie prszę o procję wirusów!dżona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaura wrote:Tak przyuważyłam że tylko ja jestem z takim długim stażem starania się i powiem Wam że czekam na 19-go wtedy dowiem się na czym stoimy
bo tylko pewnie wtedy będą szanse
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny.. prosze powiedzcie mi co z tym moim wykresem . w zeszły pon pęcherzyk 16 mm , monitoring w zeszłaą śr pęcherzyka brak i płynu brak, prawdopodobne wchłonięcie sie.. a temp ? i owu wyzaczyło mi owulke.. czy to możliwe że nie doszło do owulki a taki wykres mam ? juz sie pogubiłam.
-
Cześć dziewczyny z rana..
U nas słońce dziś świeci zabójczo, ale przymrozek przez noc złapał..
Proszę pamiętać że ja też się staram ponad dwa lata i już pomału tracę nadzieję.. Żeby chociaż otoczenie zostawiło nas w spokoju to dałoby się wytrzymać.. -
Monia wydaje mi się, że ovu to tylko program a my nie jesteśmy takie dokładnie pod schemat... bardziej bym w usg wierzyła niż w ovu. ale to moje zdanie tylko...
Witam Was dziś z samego rana. Co dobrego? Jak się czujecie?[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Malinowa Panienka wrote:Monia wydaje mi się, że ovu to tylko program a my nie jesteśmy takie dokładnie pod schemat... bardziej bym w usg wierzyła niż w ovu. ale to moje zdanie tylko...
Witam Was dziś z samego rana. Co dobrego? Jak się czujecie? -
nick nieaktualnyolka30 wrote:Cześć dziewczyny z rana..
U nas słońce dziś świeci zabójczo, ale przymrozek przez noc złapał..
Proszę pamiętać że ja też się staram ponad dwa lata i już pomału tracę nadzieję.. Żeby chociaż otoczenie zostawiło nas w spokoju to dałoby się wytrzymać..
Hej olka30; u mnie było podobnie, chociaż staramy się od 3 miesięcy, uciełam temat bardzo szybko: JAK PRZYJDZIE CZAS TO BĘDZIE DZIDZIUŚ!!!!
Temat ucięty i nikt już nas się nie dopytuje kiedy, czemu itd.
To najbardziej dołowało.
pozdrawiam
-
nick nieaktualny