Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
olka30 wrote:Cześć dziewczyny z rana..
U nas słońce dziś świeci zabójczo, ale przymrozek przez noc złapał..
Proszę pamiętać że ja też się staram ponad dwa lata i już pomału tracę nadzieję.. Żeby chociaż otoczenie zostawiło nas w spokoju to dałoby się wytrzymać..
A jakie badania robilas?
Ja jak mnie ktos cisnie to mowie prosto z mostu ze to nie jest takie proste i czasem sa problemy. Nie sciemniam, mowie jak jest i sie nie czepiaja potem.Z. lubi tę wiadomość
-
goskos86 wrote:Hej dziewczyny!!! Little Frog u mnie starania wyglądają dokładnie tak samo jak u Ciebie, mąż raz chce raz odkłada na później, ale jakby było to by się ogromnie cieszył, i co ja mam z nim zrobić?!
Z., Anhe lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Zgadzam się z Malinową ja to już dawno chciałam,ale właśnie mój powtarzał : spokojnie,skończymy robić mieszkanie, odłożymy pieniądze i wtedy ale to dobrze,bo to znaczy,że dojrzeli do tego by być tatusiami
Anhe, Another lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
Ja dzisiaj wstałam z bólem gardła nienawidzę tego uczucia
Słoneczko pięknie świeci a mąż stwierdził że w sobotę wyjeżdża naszym jednośladem zz garażuAnother, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Już myślałam, że ducha wyzionę wczoraj z tym brzuchem Dawno nie miałam takiego PMS. Dzisiaj jest lepiej (póki co), ale @ nie ma. Spadła mi temp lekko (bo ja w ogóle jak widać na wykresie mam bardzo małe zmiany tempki), więc pewnie dzisiaj lub jutro się @ przyczłapie. Na dodatek zaraz do pracy..."Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Witam
Pogoda piękna, aż grzech w domu siedzieć. Zaraz z M. do teściów jedziemy. Walizkę już prawie spakowałam i pytanie do tych co latają samolotem, może głupie.... normalnie mogę zabrać podpaski i tampony ? Bo kurdę pewnie @ mnie dopadnie za tydzień jak tam będę. A `szwagierka` z racji, że w ciąży to nie używa.
Może naciągę M. i mi kupi kurtkę na wyjazd już taką wiosenną, bo mam wiosenno-zimową i już w niej za gorąco zaczyna się robić jak taka słoneczna pogoda. -
Melula ja też wybieram się na spacerek później szkoda nie skorzystać z takiej pogody
Another a może tempka jeszcze odbije ?? jeszcze nic nie jest przesądzone póki @ nie ma ja tam trzymam kciuki żeby nie przyszła. -
A mi się wydaje, że za bardzo wszyscy odkładamy tę myśl o dziecku na "lepsze czasy". Bo trzeba mieszkanie, bo odłożyć pieniądze, bo trzeba móc żyć na tym samym poziomie. ja się z tym nawet zgadzam. Ale wtedy przypomina mi się moja babcia, która wychowała ośmioro dzieci na porządnych ludzi. Wszystkich wykształciła i choć się nie przelewało, to jakoś dali radę. Nigdy nie planowała ilości dzieci i nie zastanawiała się, czy ją stać na pierwsze, piąte czy ósme. Kochała wszystkie. Coś w tym jest, że chyba za mocno próbujemy zaplanować sobie życie. Może trzeba trochę na żywioł?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2014, 11:29
Z., Laura lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysara_nar wrote:Witam
Pogoda piękna, aż grzech w domu siedzieć. Zaraz z M. do teściów jedziemy. Walizkę już prawie spakowałam i pytanie do tych co latają samolotem, może głupie.... normalnie mogę zabrać podpaski i tampony ? Bo kurdę pewnie @ mnie dopadnie za tydzień jak tam będę. A `szwagierka` z racji, że w ciąży to nie używa.
Może naciągę M. i mi kupi kurtkę na wyjazd już taką wiosenną, bo mam wiosenno-zimową i już w niej za gorąco zaczyna się robić jak taka słoneczna pogoda.sara_nar lubi tę wiadomość
-
cześć
jestem po usg...
i powiem wam tak: tamto jest hu.owe...
teraz mi wyszło,że macice mam normalych wymiarów, nie jest zaduża ale zdolna do zajscia w ciążę, endometrium w 6 dc 7mm powiedział,że jak na ten dzień i przy końcówce okresu jest bardzo ładne i dalej mam jeść orzechy żeby rosło;) jajniki eleganckie i tworzą się pęcherzyki w sobotę jadę znowu na usg podejrzeć pęcherzyki i mam chodzić do niego bo u tej co byłam to napakowałaby mi hormonów i nawet nie monitorowała a on narazie naturalnie w sobotę mąż robi badanie nasienia... i powiedział,że jeśli dalej będzie tak szło jak idzie to ten miesiąć będzie nasz mamy zakupić testy owu i w sobotę powie kiedy dokładnie mamy ufff kamień z serca
BURSZTYNKA my mamy skierowanie do ovum na badanie nasienia koszt 70zł i wchodzi się z mężem i można mu pomóć jak również jest taka opcja żeby w ciągu godziny dostarczyć już gotowe nasienie;)Z., przedszkolanka:), dżona, sara_nar, Little Frog, Ania07 lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
sara_nar wrote:Witam
Może naciągę M. i mi kupi kurtkę na wyjazd już taką wiosenną, bo mam wiosenno-zimową i już w niej za gorąco zaczyna się robić jak taka słoneczna pogoda.
A dlaczego mialabys nie moc zabrac podpasek i tamponow oO ?