Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
potforzasta wrote:Melula ja też wybieram się na spacerek później szkoda nie skorzystać z takiej pogody
Another a może tempka jeszcze odbije ?? jeszcze nic nie jest przesądzone póki @ nie ma ja tam trzymam kciuki żeby nie przyszła."Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another wrote:Super Magdas, że udało się znaleźć odpowiedniego lekarza To połowa sukcesu w naszych staraniach
sara_nar, Little Frog lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualnyMagdas świetne wiadomości przyniosłaś , ale termometru nie wyrzucaj przyda Ci się jeszcze nie jeden raz ..
To teraz nie pozostało Ci nic innego jak troszkę wyluzować a ja trzymam za Was kciuki Kochana
Sara do torby podróżnej jak i podręcznej bez problemu możesz spakować ale skoro nie masz teraz @ to pozostaw w podróżnej tak jak tabletki i płynyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2014, 11:55
sara_nar lubi tę wiadomość
-
Melula wrote:no to super - najważniejsze, że masz profesjonalne wsparcie.
ja też niby byłam na monitorowaniu, a wyszłam głupsza niż jak weszłam...
no ja też się cieszę,że wsparcie jest a tak się zapierałam,że do faceta nie będę chodzić ale jednak będę podoba mi się to w nim,że mimo,że przyjmuje w klinice gdzie wizyta jest płatna on każe mi chodzić do niego na nfz także tu już ma dużego plusaLena87 lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Lena87 wrote:Magdas świetne wiadomości przyniosłaś , ale termometru nie wyrzucaj przyda Ci się jeszcze nie jeden raz ..
To teraz nie pozostało Ci nic innego jak troszkę wyluzować a ja trzymam za Was kciuki Kochana
Sara do torby podróżnej jak i podręcznej bez problemu możesz spakować ale skoro nie masz teraz @ to pozostaw w podróżnej tak jak tabletki i płynyLena87, Z. lubią tę wiadomość
Magdas wrote:o kurczę a co się stało?
no ja też się cieszę,że wsparcie jest a tak się zapierałam,że do faceta nie będę chodzić ale jednak będę podoba mi się to w nim,że mimo,że przyjmuje w klinice gdzie wizyta jest płatna on każe mi chodzić do niego na nfz także tu już ma dużego plusa
tylko ciekawe co mnie kłuje po prawej stronie, jeśli to nie jajnik - cud, chyba się znalazł. ech!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2014, 12:00
-
nick nieaktualny
-
Melula wrote:ano to, że Pan dr nie widział na usg jajników... i o, nie wiadomo co dalej...
Lena87 lubi tę wiadomość
nick nieaktualnysylwiaśta159 wrote:Hej dziewczyny, mam 21 lat i też staramy się z narzeczonym o pierwsze dziecko
To nasz 1 cykl starań i już delikatna frustracja, gdy patrze na mój wykres, bo boję się, że nie mam owulacji ;(
Pozdrawiam Was cieplutko
Witamy w Naszych skromnych progach
Przestań to dopiero pierwszy cykl nie wymagaj cudów na kiju od siebie i partnera są tu dziewczyny które starają się po kilka bądź kilkanaście lat tak więc spinaj poślady bo każda z Nas tutaj zostanie mamusiąWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2014, 12:02
sylwiaśta159, dżona lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Magdas to dobre wieści super,bardzo się cieszę ))
Rudasku,ale leniuszek z kotka
Leniuszek to fakt choć wczoraj miała mały wypadek:) poszła ze mna na balkon, ja sie zawinełam i zostawiłam ją tam, zamknęłam za soba drzwi
Ona biedna nie zauwazyła i z całym impetem walnęła w szybe..potem latała jak wariatka po całej chałupie:)
Na koniec jak siadła na kaloryferze to tak siedziała
Lena87, przedszkolanka:), Anhe lubią tę wiadomość
-
sylwiaśta159 wrote:Hej dziewczyny, mam 21 lat i też staramy się z narzeczonym o pierwsze dziecko
To nasz 1 cykl starań i już delikatna frustracja, gdy patrze na mój wykres, bo boję się, że nie mam owulacji ;(
Pozdrawiam Was cieplutkosylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nati89 wrote:Melula co Ci gin powiedział?
Już doczytałam Hmm no nie wiem co pwoiedzieć .. -
nick nieaktualny