Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!!
U mnie też piękne słoneczko!!
Melula, u mnie temat starań wygląda tak, że mąż twierdzi, że oczywiście, że chce, ale później...a jak będzie, to będzie się cieszył. Cały czas odwleka, a widzę, że by chciał (trochę się tego wszystkiego boi). Jego młodszy o rok brat oczekuje już drugiego.
Santoocha, to mężusiowi należy się teraz podwyżka!
Lenka, chrześnica ma komunię....oj ciotka, to Cię szarpnie po kieszeni! :D
Macierzanko, jeżeli będziecie pisać tę książkę to ja napiszę wstęp lub pierwszy rozdział "gdy facet sam nie wie czego chce" ;]
Miłego dnia!Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny:)
Jakiś czas nie zaglądałam tu na dłużej, ale dziś znalazłam chwilę czasu.
Wiem, wiem, głupie to pytanie, ale powiedzcie mi, jak mogę zdobyć wymagane punkty na kolejny miesiąc abonamentu, bez płacenia? Czytałam o udostępnianiu wykresów, o zapraszaniu koleżanek do Ovu? Ale powiem szczerze, nie mam kogo zaprosić, bo wszystkie znajome i koleżanki mają dzieci
Sorki, za takie głupie pytanie, ale zostało mi 6 dni do końca tego abonamentu.Czekamy na nasze dwa małe cuda ❤❤
05.12.2016 r. Na świecie pojawiły się nasze dwa aniolki Hania i Zosia -
dzień dobry,
ładne słonko dzisiaj świeci, ale mi się wcale nie chce z domu do pracy wychodzić... wolałabym posprzątać, włączyć muzyczkę, zrobić obiadek a tu trza harować jak wół. Nie mogę się doczekać aż mi ZUS na macierzyńskim zwróci to co ja im teraz oddaje
miłego dnia życzę!
dorciak1805 wrote:Hej dziewczyny:)
Jakiś czas nie zaglądałam tu na dłużej, ale dziś znalazłam chwilę czasu.
Wiem, wiem, głupie to pytanie, ale powiedzcie mi, jak mogę zdobyć wymagane punkty na kolejny miesiąc abonamentu, bez płacenia? Czytałam o udostępnianiu wykresów, o zapraszaniu koleżanek do Ovu? Ale powiem szczerze, nie mam kogo zaprosić, bo wszystkie znajome i koleżanki mają dzieci
Sorki, za takie głupie pytanie, ale zostało mi 6 dni do końca tego abonamentu.
Tu na samym dole znajdziesz wszystkie niezbędne informacje w zakresie Twojego pytania: https://ovufriend.pl/pytania-i-odpowiedzi.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2014, 08:22
Little Frog lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualnyCześć Wszystkim ..
Żabko no tak troszkę Mnie szarpnie, obiecałam jej rower
Dżona głowa, cycki w górę i idziemy walczyć z naszymi przeciwnościami
dorciak1805 wrote:Wiem, wiem - dzięki, czytałam. No ale kapa, nie mam jak zdobyć punkcików. A kupować nie chcę, chociaż zastanowię się jeszcze? A Wy jak robicie?
Tak naprawdę to po co Ci to ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2014, 08:43
Little Frog, dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorciak1805 wrote:Wiem, wiem - dzięki, czytałam. No ale kapa, nie mam jak zdobyć punkcików. A kupować nie chcę, chociaż zastanowię się jeszcze? A Wy jak robicie?
-
olka30 wrote:Żeby chociaż otoczenie zostawiło nas w spokoju to dałoby się wytrzymać..
Ja po prostu nie reaguję na to pytanie. udaję, ze nie słyszę i zaczynam rozmawiać o czymś innym. A jak mnie ktoś przyprze do muru, to mówię, że to moja sprawa. Choć domyślam się szeptów za plecami, to staram się nie zwracać uwagi.
Moja Mama i moja Teściowa, jak je ktoś pyta o wnuki, to mówią, że są za młode na babcieLittle Frog lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny. Po raz pierwszy sfiksowal mi wykres . Mozecie rzucic okiem? Myslicie ze byla gdzies owulka (zwykle mam 12-15 dc)?
Poza tym wczoraj prawy jajnik bolal mnie nawet podczas seksu, pierwszy raz mi sie tak zdarzylo . Kojazy wam sie to z czyms? -
Landryneczka wrote:Dziękuję Kochana za odpowiedź jako jedyna zauważyłaś :*
Ja mam znów tak że mam dużo śluzu albo wodnisty albo kremowy , szyjka wysoko otwarta . Ból jajników i niska temp i sama nie wiem
zawsze jest nadzieja:))
a niespodzianki sa bardzo przyjemne:)) -
Złota wrote:Hmm, taki ból jajnika to może być torbiel. Co do wykresu, zwariowany to fakt, ciężko stwierdzić czy była, czy nie. Ja bym obstawiała, że niestety, ale nie było. Ale lekarzem nie jestem.
Tez juz gdzies o jakiejs torbieli czytalam .
Ide za tydzien do ginka to zobaczy co to. Bezowulacyjne cykle zadko, jesli w ogole mi sie zdazaja.