Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kejti91 wrote:Tak?
Jeszcze 2 miesiace temu mialam 19... chyba od tarczycy mi podskoczylo. Bardzo ta prolaktyna przeszkadza przy staraniach? Szczerze mowiac to ja nic o tym nie wiem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2014, 21:20
kejti91, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:bardzo... opóźnia owulacje o ile w ogóle do niej dochodzi.., im wyższa tym gorzej...
-
kejti91 wrote:Aa to nie wiedzialam w przyszlym miesiacu lekarz zalecil monitoring zeby wlasnie sprawdzil czy jest owulacja. Bo jak nie ma to mowi ze trzeba wywolac... wiecie moze jak to jest z tym wywolywaniem owulki?
kejti91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kejti91 wrote:Tak?
Jeszcze 2 miesiace temu mialam 19... chyba od tarczycy mi podskoczylo. Bardzo ta prolaktyna przeszkadza przy staraniach? Szczerze mowiac to ja nic o tym nie wiem...Anutka lubi tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Byle nie w @, bo ona to już na dniach powinna zapukać do moich....majtek!
Anutka, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Macierzanka:) wrote:Prolaktyn wpływa na FSH i LH, które odpowiadają za owulację, a co za tym idzie, że jak jest wysoka prolaktyna o może nie odchodzić do owulki, ja tak miałam, ale nie u każdej się tak dzieje, natomiast miałam duży PMS i bez kija lepiej było nie pdchodzić
-
Lena87 wrote:Jaki tu spokój Na na na na ..
Dobry Wieczór tym które zostały[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Macierzanka:) wrote:Prolaktyn wpływa na FSH i LH, które odpowiadają za owulację, a co za tym idzie, że jak jest wysoka prolaktyna o może nie odchodzić do owulki, ja tak miałam, ale nie u każdej się tak dzieje, natomiast miałam duży PMS i bez kija lepiej było nie pdchodzić
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny