Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
To nie jest tak że ja się mam zamiar użalać nad sobą no nie wiem jakby ktoś we mnie wszedł i mnie zresetował że sama nie wiem co mam ze sobą zrobić totalna olewka mi się włączyła na wszystko. Ale to tak nagle działa??
Ja to Wam nie umiem napisać jak się czuję dokładnie. No nie wiem jak to ująć tak jakby ktoś Wam baterie wyjął.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2014, 22:58
-
nick nieaktualny
-
Kaśka28 wrote:hej dziewczyny....mialam napisac kilka odpowiedzi do tego co bylo pisane przedtem ale oleje te niedojrzale wypociny bo postaram sie byc dorosla...napisze tylko tyle ze nie zgadzam sie na to zeby zafasolkowane pouciekaly od nas maja tu byc i cieszyc sie z nami swoimi problemami i swoim szczesciem... wele z nami przeszly i jeszcze wiele my przejdziemyz eby byc w ich sytuacji...
Fidelissa Gratuluje serdecznie i przepraszam ze nie odpisalam wszytkim ale naprawde odechcialomi sie udzielac...a szkoda bo naprawde wiele wsparcia mialam i mysle ze jak bylam nowa mialam go tyle samo co potem...
Bardzo mi przykro tez z tego powodu ze zafasolkowane poczuly sie niechciane i jednoczesnie stwoerdzily ze wszytkie ich tu nie chca...ja zawsze cieszylam sie z nowych fasolek i zawsze szczerze gratulowalam...z niktorymi naprawde bardzo sie zzylam..
szkoda....
przepraszam ze mimo wszytko wrocilam do tematu ale strasznie mnie to wszytko zabolalo...staralam sie byc szczera....ach
Będę Was wspierać i już a stosuję mamtowdupizm!Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
To idę poćwiczyć
Porozciągam się i pewnie trzeba się szykować spać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2014, 23:06
Lena87, Macierzanka:), Little Frog lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:To niech Ci nie jest smutno, bo troszkę Nas tu zostało
I jak widać zamierzamy nadal zatruwać życie sobie na wzajemLena87, Kaśka28, Misty87, Little Frog lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
Mamtowdupizm!!!! dobre hahahah naprawde dobre
Chcialam tylko napisac ze ja zawsze gratulowalam szczerze i bardzo mnie zabolalo ze poczulyscie sie niechciane...ja ciesze sie z kazdej fasoli oczywiscie czasmi wam zazdroszcze ale nigdy nie uwazalam zebyscie byly nam niepotrzebne
Zawsze staralam sie was pocieszyc jak jeszcze sie staralyscie bylam z wami w chwilach zalamania i wy ze mna...mam nadzieje ze tak bedzie nadalDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Bez sensu. Nie czytam tego. Ktoś wszczyna awantury, a potem kasuje swoje posty i nie wiadomo o co chodzi. Dziwi mnie, że dajecie się tak podjudzać. Nie dość, że ciągle zakłada nowe konta, to jeszcze ma wiecznie jakiś problem. A Wy moje kochane podłapujecie każdą możliwość internetowej bójki Prowokator się cieszy, a wy macie szał
Tak to wygląda dla kogoś z boku, całkowicie obiektywnego
Ah te babskie hormony .Kaśka28, dżona lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another bo naprawde boli jak ktos ci zarzuca ze jestes falszywa i nieszczera i potem kobietki z ktorymi starlysmy sie dlugo i maja szczescie zostac zafasolkowanymi zostaja obrazane niby przez nas a tak naprawde to wlasnie przez te prowodylki wyganiane z forum...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Słuchajcie,ale ja nie założyłam nowego konta bo tu mi mamusie przeszkadzały czy coś... tylko myślałam,że wszystkie się przeniesiemy by tych kłótni nie czytać ,nie nadrabiać i zacząć od pozytywnej energii...nie chodziło o opuszczenie Was... ahh...