Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Another wrote:Tak mnie wczoraj brzuch bolał, że byłam pewna @. Dzisiaj się trochę uspokoiło. Ciekawe czy w nocy przybędzie.
adin dwa tri czityri smatri w maje glazy[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Kochane ja uciekam...oczy mi sie kleja...jutro chyba tez mnie nie bedzie bo bede skrecala mebelki buziaczki kochane
Little Frog lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Kaśka28 wrote:Kochane ja uciekam...oczy mi sie kleja...jutro chyba tez mnie nie bedzie bo bede skrecala mebelki buziaczki kochane[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Lena87 wrote:Przeczytałam w Moje Gazy
Czy to oznaka że mam już iść spać ?
btw. nie umiem cytować iluś wypowiedzi w jednym poście jak to robicie?Lena87 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Malinowa Panienka wrote:nie przybędzie bo tak mówię i czaruję!!! nie przyjdzie i już a jak nie przyjdzie to zatestujesz
adin dwa tri czityri smatri w maje glazy"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Kaśka28 wrote:Kochane ja uciekam...oczy mi sie kleja...jutro chyba tez mnie nie bedzie bo bede skrecala mebelki buziaczki kochane
Kaśka28 lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another wrote:Tak mówisz? Wystarczy spojrzeć na mój wykres, żeby zmienić zdanie Ale dziękuję za pozytywny przekaz, a nuż zadziała i jutro zamiast @ wzrośnie tempka
moja temp. nigdy by nie wskazywała, że tam ktoś sobie wynajął kwaterę na 9 miesięcy!!! Panimała?????? Więc czasem jest jednak inaczej[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Jestem i ja...
Chociaz dziwie sie,ze nadal tu zagladam...chyba tylko dlatego,ze jest tu kupa swietnych dziewczyn, ktore poza czubkiem swojego nochala widza cos jeszcze!
Jest tak -
Kiedy sie staramy, jestesmy super swietne przyjaciolki itp, jak milo nas widziec oh ah...
Kiedy udaje sie nam zajsc w JAKZE UPRAGNIONA dla kazdej ciaze (!) dostajemy liczne gratulacje (mnostwo jak widac nieszczerych) nagle stajemy sie intruzami dla sporej grupki.
Ta obluda bije, az mnie po oczach razi!
Powinnam byc taka niemila dla Was niektorych, jak Wy dla nas (Jak tylko zajdziesz w ciaze, wynos sie z tego watku! Nie chcemy Cie tu, nie chcemy sluchac jaka jestes szczesliwa!)
Czuje sie tu ostatnio jak smierdzacy skunks!
Ja pier%$#@×÷ Wy chcecie byc matkami?
Ps. Jesli komus zrobilam tym postem przykrosc, znaczy tylko jedno - o Tobie mowa...
Dobry wieczor normalnym staraczkom i mamuskomLena87, Little Frog, Kaśka28, ewelina:P, santoocha, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Jestem i ja...
Chociaz dziwie sie,ze nadal tu zagladam...chyba tylko dlatego,ze jest tu kupa swietnych dziewczyn, ktore poza czubkiem swojego nochala widza cos jeszcze!
Jest tak -
Kiedy sie staramy, jestesmy super swietne przyjaciolki itp, jak milo nas widziec oh ah...
Kiedy udaje sie nam zajsc w JAKZE UPRAGNIONA dla kazdej ciaze (!) dostajemy liczne gratulacje (mnostwo jak widac nieszczerych) nagle stajemy sie intruzami dla sporej grupki.
Ta obluda bije, az mnie po oczach razi!
Powinnam byc taka niemila dla Was niektorych, jak Wy dla nas (Jak tylko zajdziesz w ciaze, wynos sie z tego watku! Nie chcemy Cie tu, nie chcemy sluchac jaka jestes szczesliwa!)
Czuje sie tu ostatnio jak smierdzacy skunks!
Ja pier%$#@×÷ Wy chcecie byc matkami?
Ps. Jesli komus zrobilam tym postem przykrosc, znaczy tylko jedno - o Tobie mowa...
Dobry wieczor normalnym staraczkom i mamuskom
Hej mamuskoTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Another wrote:No ok, niech będzie, przekonałaś mnie Jak się spełnią Twoje wróżby stawiam śpioszki z Kubusiem Puchatkiem i herbatę koperkową
Misty Ps. Jesli komus zrobilam tym postem przykrosc, znaczy tylko jedno - o Tobie mowa...
Wg przysłowia uderz w stół? nie dotrze...
jestem tu bo Wy jesteścieMisty87, Lena87, dżona lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
A teraz idę spać bo mi się zachciało więc wykorzystam ten moment bo później znów do rana będę turlać się po łóżku
śnijcie dobrzeLena87 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malinowa Panienka wrote:Dobra!!!
Misty Ps. Jesli komus zrobilam tym postem przykrosc, znaczy tylko jedno - o Tobie mowa...
Wg przysłowia uderz w stół? nie dotrze...
jestem tu bo Wy jesteście
Nie lubie sie klocic, ale czasami czlowiekowi rece opadaja!
Po takim dniu, jak ten... kiedy pochowalam babcie, zycie nabiera innego tempa...
Wczoraj serce mi pekalo,jak widzialam dziadka, ktory szedl do trumny babci z kwiatkiem na dzien kobiet! Wchodze wieczorem na forum,a tu jarmark z przekupkami...
Lena87, dżona, dżona lubią tę wiadomość