Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
alka89 wrote:Padam po pracy,ale widze,ze nie jestes na bierzaca...UDALO SIE<jestem w 4-5 tyg
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Misty87 wrote:Oho widzisz, wchodze raz na dzien,staram sie nadrobic, musialam przegapic! Kochaniutka gratulacje :*
Dzieki,strasznie mnie gardlo boli,ale lekow nie moge,co by pomoglo?Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
alka89 wrote:Dzieki,strasznie mnie gardlo boli,ale lekow nie moge,co by pomoglo?
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
I ja witam z samego rana.
Monia nie ma się czego bać. Pomyśl, że pobadaniu będziecie mieli jasną sytuację, czy trzeba podreperować żołnierzyki męża, czy Twoje `jajeczka`
Ja jeszcze do niedawna, nie chciałam żeby M. poszedł na badanie nasienia, bo znam go i jakby się okazało, że żołnierze słabe , to by się załamał. Ale teraz patrzę na, to inaczej i wiem, że badanie może wnieść tylko same pozytywy w `proces` starania się.Fidelissa, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Hejo dziewczyny
Monia będzie ok zobaczysz - może to tylko spina a poza tym wsio okiFidelissa lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Jeszcze M. nie robił. Ostatnio mieliśmy o to mały zgrzyt, więc nie wracam chwilowo do tematu. Ale mówiłam mu, że im szybciej zrobi tym szybciej będzie można zadziałać, podleczyć i doczekamy się dzidziusia, tym bardziej, że za 3 lata stuknie mu 40 i co on `dziadkiem` na wywiadówki zamierza chodzić ? więc myślę, że w kwietniu pojedziemy na te badania. Tylko musi przygotować się psychicznie, bo będzie problem z `oddaniem` materiału do badania.
Hej Malinowa... przypomniała mi się piosenka disco polo, ... dziewczynaaaa... cud malina... nana.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2014, 08:00
Fidelissa lubi tę wiadomość