Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry.
Mialm cos jeszcze napisac odnosnie wczorajsze awantury ale stwierdzilam, ze nia ma co tego rozgrzebywac.
Ja tylko nei wyrabiam z ctyaniem tych wszystkich wpisow. N ie wiem czy wy nie pracujecie albo gdzie wy pracujecie ze tyle ich plodzicie ;P. No w kazdym razie ja mam mozliwosc zagladania na forum z pracy ale nie moge spedzic dnia czytajac caly czas forum. A wieczorem nie mam ochoty nadrabiac 20 stron a teraz jeszcze w dodatku lapek mi padl i musze do serwisu wyslac. -
sara_nar wrote:Z. a ja przekonana nie jestem do tego wyjazdu i najzwyczajniej w świecie mi się nie chce.
Nati ja dong quai zakupiłam i zamierzam zacząć brać od nowego cyklu. Zielary na ovu poleciły, więc myślę, że nie zaszkodzi spróbować -
I jeszcze chcialam dodac (choc pewnei to powinnam do administracji wyslac) ze forum jest troche zle zrobione. Nad glownymi dzialami moglby byc tez osobne okno z nowymi tematymi. Czasem pojawiaja sie tematy w ktorych dziewczyny pytaja o cos, chca podysktuowac ale te tematy sa natychmiastowo spychane przez przerozne tematy staraczek i zafasolkowanych:/ i nie maja szans przebicia, gina w tlumie poprostu i odpowiada neiwiele osob.
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny
Na chwilę wpadam, wczoraj padłam totalnie, coraz częściej wieczorami po pracy jestem wypompowana
Jeśli chodzi o badanie nasienia no nam lekarz powiedział przed badaniami męża ze to wcale nie prawda ze co trzy miesiące są wiarygodne wyniki i że udowodnione jest jednak powtórzenie ich trzy tyg od poprzednich z abstynencją 3-4 dniową - wtedy są najbardziej wiarygodne. Doktorek powiedział, ze jak będą jakiekolwiek wątpliwości to żeby się nie zastanawiać i dosłownie powiedział powtórzyć w odstępie 21 dni i wtedy rozpatruje się jednocześnie jedne i drugie wyniki
Powodzenia dla Waszych facetów
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dżona wrote:Witajcie dziewczyny
Na chwilę wpadam, wczoraj padłam totalnie, coraz częściej wieczorami po pracy jestem wypompowana
Jeśli chodzi o badanie nasienia no nam lekarz powiedział przed badaniami męża ze to wcale nie prawda ze co trzy miesiące są wiarygodne wyniki i że udowodnione jest jednak powtórzenie ich trzy tyg od poprzednich z abstynencją 3-4 dniową - wtedy są najbardziej wiarygodne. Doktorek powiedział, ze jak będą jakiekolwiek wątpliwości to żeby się nie zastanawiać i dosłownie powiedział powtórzyć w odstępie 21 dni i wtedy rozpatruje się jednocześnie jedne i drugie wyniki
Powodzenia dla Waszych facetów
Tak ja wiem, ze w razie watpliwosci zeby wczesniej zrobic. Ja miałam na mysli, jezeli bierze sie suplementy to najlepiej po 3 miesiacach spr czy cos sie polepszylo bo po tygodniu czy miesiacu nie bardzodżona lubi tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Hej Kaśka u Mnie od 6 minut nic się nie zmieniło jak wyżej
Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
XxMoniaXx wrote:jutro idziemy na badanie nasienia, mąż sie stresuje, boje sie.Blondik wrote:hejka, zgłupiałam, trzeci raz mąż zrobił dzisiaj badanie nasienia...martwiła nas ruchliwość ruch A+B w dwóch poprzednich badaniach wynosił 20%..
astenozoospermia czy jakoś tak
dzisiejsze badanie (tydzien odstepu od poprzedniego) zaskakujące. ruch A+B 52%
za to morfologia okropna. nieprawidłowych 97% plemników (90% wady główki)...co robić...w które wyniki wierzyć....
powtorzyć badanie? wydac kolejne 200zł...dzwoniłąm do laboratorium...mówią że nie ma szans , że to pomyłka...
doradźcie co robicMalinowa Panienka wrote:Sara ubawiłam się dziękiNati89 wrote:Dziewczyny czy slyszałyscie coś o tym DONG QUAI? Dziewczna na owu poleciła mi to na poprawę owulacji,regularne cykle itp, czytałam też opinie o tym na innych stronach podobno skuteczne. To są jakieś zioła. Któraś z was próbowała?KotkaPsotka wrote:Dzien dobry.
Mialm cos jeszcze napisac odnosnie wczorajsze awantury ale stwierdzilam, ze nia ma co tego rozgrzebywac.
Ja tylko nei wyrabiam z ctyaniem tych wszystkich wpisow. N ie wiem czy wy nie pracujecie albo gdzie wy pracujecie ze tyle ich plodzicie ;P. No w kazdym razie ja mam mozliwosc zagladania na forum z pracy ale nie moge spedzic dnia czytajac caly czas forum. A wieczorem nie mam ochoty nadrabiac 20 stron a teraz jeszcze w dodatku lapek mi padl i musze do serwisu wyslac.Lena87 wrote:Dzień Dobry Dziewczyny,
Ja to się nieźle urządziłam, wczoraj jechałam do sklepu z Tomkiem oczywiście moje klucze wzięłam ze sobą bo On pierwszy poszedł i nie zamknął drzwi, schowałam do schowka w aucie bo nie noszę dużej torebki
No a dziś za karę jestem uziemiona do godziny 14
Tomek wychodząc do pracy zamknął drzwi na klucz a moje leżakują sobie w schowku
I jak tu teraz wyjść z psem ? Masakra ..
hahahaha zostalaz wiezniem we walsnym domu heheLena87 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Hej Rudasku ja zaraz mykam do ptracy potem jade po mebelki i bedziemy wieczorem skrecac:D chcialam kupic piwko bo fajnie by sie skrecalo ale moj ma w piatek badanka wiec nie wiem czy nie zaszkodzi co myslicie?
a poza tym jest cudnie ptaszki tak pieknie spiewaja sloneczko swieci achhh uwielbiam wiosne!!sara_nar, Z. lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Hej Rudasku ja zaraz mykam do ptracy potem jade po mebelki i bedziemy wieczorem skrecac:D chcialam kupic piwko bo fajnie by sie skrecalo ale moj ma w piatek badanka wiec nie wiem czy nie zaszkodzi co myslicie?
a poza tym jest cudnie ptaszki tak pieknie spiewaja sloneczko swieci achhh uwielbiam wiosne!!
Kochana o meblach nawet mi nie wspominaj...
Ostatnio 2 przeprowadzki, non stop rozkrecałam i skrecałam meble.bleeeeeeeee
mam obrydzenie:)
A pogoda śliczna
co to piwa to nie wiem nie pomoge niestety
-
Kaśka wydaje mi się, że przed badanie nie wkazane picie nawet piwa.
U mnie pięknie słońce świeci. A ja w pracy nic mi się nie chce, w dodatku zła jestem, bo zapomniałam przed wyjściem nastawić pranie, żeby M. tylko wywiesił i nie będę miała bluzy na wyjazd . -
nick nieaktualny