Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki tylko to ze zalozylam watek nie znaczy ze kogos tam zapraszam a kogos nie zapraszam takze kto chce niech pisze przeciez mozna byc i tu i tam ja lece do pracy bo juz nie mama czasu milego dnia wszytkim:DDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Hej laski. Zastanawiam się kto jest winien tej wojnie tutaj i ile nowych tematów będzie założonych zanim wszystko wróci do normy. Zachowujmy się jak dorosłe babki, a nie jak rowydrzone bachorki...
sara_nar, Sylvka lubią tę wiadomość
-
Hej, ja wpadłam na chwilę. witam wszystkie! Głowa moja dzisiaj pracuje tylko na pół gwizdka
Monia, głowa do góy, męża badanie nie boli, wiem że stresuje, ale mus to mus.
Blondik, cynk, selen, koenzym Q10, wit C i E, a na morfologię kwas foliowy, ja mogę doradzić tyle.
To prawda, spermatogeneza czyli dojrzewanie plemników trwa trzy miesiące, ale wyniki już po trzech tygodniach mogą być inne. Sama widzisz, że po tygodniu już są totalnie inne wyniki. Na nasienie wpływa wszystko i dlatego mogą się tak różnić. Powtórz badanie za jakiś czas, za kilka tygodni, na przykład za miesiąc, a teraz suplementuj. Jedne czynniki wpływają na plemniki, te które dopiero zaczynają się tworzyć, a inne na istniejące, dlatego bywają różnice w badaniach.
Misty, mnie też stanęły łzy w oczach...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2014, 10:57
-
kejti może jesczcze urosnąć. Niestety nie jesteśmy w stanie zobaczyć czy się wchłonie czy urośnie i pęknie
Rudasku ja zawsze jestem spokojna haha
A dzisiaj kiepskie łowy - chyba że złwoię jakiegoś zwierza idę na spożywkę, bo w lodóce nam świato zostało!Little Frog lubi tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:kejti może jesczcze urosnąć. Niestety nie jesteśmy w stanie zobaczyć czy się wchłonie czy urośnie i pęknie
Rudasku ja zawsze jestem spokojna haha
A dzisiaj kiepskie łowy - chyba że złwoię jakiegoś zwierza idę na spożywkę, bo w lodóce nam świato zostało! -
Macierzanka nie martw się u mnie przeważnie w lodówce jest światło;) Nawet jakbym zrobiła zapasy na pól roku to nie nadąże za moim mężem:) ale budowe ma idealną a je nawet w środku nocy!
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
kejti91 wrote:Ide jeszcze w piatek na usg to zobaczymy co tam bedzie
Będzie dobrze;) Jak u mnie tak dalej pójdzie to też mi zostana monitoringi:/
Nie nastawiam sie na nic..3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Rudasek wrote:u mnie jest to samo..tyle , że my oboje jemy a wyglądamy jakby nas ktoś głodził
Mój też tak wygląda:D Mogłabym mu trochę oddać od siebie i u mnie byłoby ok:)3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualny
-
sylwiaśta159 wrote:dziewczyny, czy z moim cyklem jest coś nie tak czy tylko mi się wydaje...
a co Cię martwi w twoim cyklu? Wykres jest chyba ok. Nie jestem specem, ale tam mi się wydaje:)sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
kejti91 wrote:Troszke mu sklamalam i powiedzialam ze sie staramy juz prawie rok. A tak naprawde to 8 miesiecy
No i dobrze w sumie:) Im wcześniej tym lepiej;) Mi kazała się pojawić za miesiąc e jak bromergon nic nie zdziała. Boje sie, ze wyjda jeszcze jakies inne problemy:/3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]