Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudasek wrote:Dziewczyny ja też mam problem albo nie wiem co....w tym m-cu cykl mi sie wydłużyl..okres był inny, dwa dni silne a potem plamienie...non stop pobolewała mnie głowa...a dziś od samego rana mdłości jak byk, nie wymiotowałam ale ledwo siedze, nawet kawy nie moge wypić...
co o tym sądzicie ????
często zdarza sie okres w ciaży ???
help!!!!![*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
KotkaPsotka wrote:A ja mam pytanei do ciezarnych.
Bedziecie robic USG genetyczne i tym podobne badania (czyli prenatalne)?
a czemu pytasz?[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Malinowa Panienka wrote:tak będę robić. co do krwi i punkcji to nie wiem ale usg tak. jak będą dalsze wskazania to wówczas też.
a czemu pytasz?
Bo ja jesli mi uda kiedykolwiek zajsc w ciaze nei chce takich badan wykonywac i sie zastanwiam ile osob je robi a ile nie. -
No doczytałam po wczorajszych ćwiczeniach siły wróciły a po dzisiejszym wejściu na wagę to nawet humor jest super
Witam wszystkie paniesara_nar lubi tę wiadomość
-
KotkaPsotka wrote:Bo ja jesli mi uda kiedykolwiek zajsc w ciaze nei chce takich badan wykonywac i sie zastanwiam ile osob je robi a ile nie.[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
A ja jak będę miała możliwość to pewnie bym chciała zrobić.
-
dobra uciekam idę do babci będę później papa
-
zobaczcie!!
http://www.deon.pl/po-godzinach/dobra-reklama/art,27,zobacz-jak-wzbudzic-usmiech-w-realu-a-nie-na-fejsie.html?fb_action_ids=10203354115163007&fb_action_types=og.recommendsMacierzanka:), Little Frog lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rudasek wrote:zobaczcie!!
http://www.deon.pl/po-godzinach/dobra-reklama/art,27,zobacz-jak-wzbudzic-usmiech-w-realu-a-nie-na-fejsie.html?fb_action_ids=10203354115163007&fb_action_types=og.recommends
Liliys, oczywiście! Witamy! Bez pytania
No tak Sara, z jednej strony się cieszyć, a z drugiej zastanawiać co z tym wszystkim...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2014, 14:40
sara_nar, Rudasek lubią tę wiadomość
-
sara_nar wrote:Wynik TSH 1,09 .... no żesz kurdę. Myślałam, że może to problem z tarczycą. Jednak nie.
Sara leć na urlop, odstresuj się, wyluzuj a jak wrócisz i dopaaaadniesz męża...[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Rudasku w ciąży nie ma okresu tylko tzw. plamienia, może zrób test? Który masz dpo?
Kochana, jestem 4-5 dni po okresie..teraz mam owulke według ovuWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2014, 15:09