Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:no niby tak,ale tu tak malutko miejsca,wszystko słychać i w ogóle[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:czyli teraz jestem w trakcie owu czy jak? jeju,jakie to wszystko skomplikowane
przedszkolanka ile Ty masz testów owu pozytywnych?
ja mam zawsze tylko 1 i pierwsza jest ciemniejsza od drugiej nawet po tygodniu od zrobienia test wygląda tak samo.
też tak masz?
faktycznie to u Ciebie skomplikowane
poza tym witam się po pracy
dzień dobry czy już dobry wieczór mam powiedzieć? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalinowa Panienka wrote:a jaką chcesz? może być ciężko w tej cenie - raczej licz do 200 zł...
jak mam czasem kupony rabatowe -30% albo wiecej to się coś fajnie trafi a tak to ciężko ;/
lubie kupowac ubrania na ryneczku ale cenowo wcale nie taniej jak w centrach, w sklepach to ja raczej kupuje na przecenach drogie ubrania mnie nie interesują wole miec wiecej i codziennie w czyms innym niz jedna droga rzecz -
AnusiaM wrote:jak mam czasem kupony rabatowe -30% albo wiecej to się coś fajnie trafi a tak to ciężko ;/
lubie kupowac ubrania na ryneczku ale cenowo wcale nie taniej jak w centrach, w sklepach to ja raczej kupuje na przecenach drogie ubrania mnie nie interesują wole miec wiecej i codziennie w czyms innym niz jedna droga rzecz[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Chcę jakąś taką kurteczkę na wiosnę. Właśnie na przeciwko mam dom handlowy i tam do 120 zł coś bym znalazła, ale do 18 czynne, a w Plazie to jedynie diver, h&m, reserved .... więc ceny powalające, ale może coś znajdę i siostra da zniżkę pracowniczą.
Zjadłam rano pączka i tak mi niedobrze teraz, czuję, że zalega na żołądku
Ja nie pamiętam kiedy ostatnio coś na rynku, albo lumpku kupiłam. Ogólnie w sieciówkach, szczególnie w reserved , cropp house, mohito bo siostra ma zniżki pracowniczeWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2014, 17:22
-
Ja muszę kupić adidaski do ćwiczeń
sara_nar, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
AnusiaM wrote:przedszkolanka ile Ty masz testów owu pozytywnych?
ja mam zawsze tylko 1 i pierwsza jest ciemniejsza od drugiej nawet po tygodniu od zrobienia test wygląda tak samo.
też tak masz?
faktycznie to u Ciebie skomplikowane
poza tym witam się po pracy
dzień dobry czy już dobry wieczór mam powiedzieć?
Cześć no ja miałam dwie takie same kreski cały czas a wczoraj i przedwczoraj jedna mocniejsza od drugiej skomplikowanie niestety,żeby mi przypadkiem za łatwo nie było:Psara_nar lubi tę wiadomość
-
Ja mam na swoje zakupki uskładane na razie 300 zł ale nie wiem kiedy się wybiorę bo do większego miasta trzeba dyndać niestety 30 km
-
Dobra kochane. Ja zmykam i nie jestem w stanie powiedzieć kiedy zaglądnę do was. Być może za tydzień w środę jak już wrócę.
Mam nadzieję, żeczekają mnie dobre wiadomości
Zieloności i dużo miłościLena87, Little Frog, Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
sara_nar wrote:Chcę jakąś taką kurteczkę na wiosnę. Właśnie na przeciwko mam dom handlowy i tam do 120 zł coś bym znalazła, ale do 18 czynne, a w Plazie to jedynie diver, h&m, reserved .... więc ceny powalające, ale może coś znajdę i siostra da zniżkę pracowniczą.
Zjadłam rano pączka i tak mi niedobrze teraz, czuję, że zalega na żołądku
Ja nie pamiętam kiedy ostatnio coś na rynku, albo lumpku kupiłam. Ogólnie w sieciówkach, szczególnie w reserved , cropp house, mohito bo siostra ma zniżki pracownicze[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Malinka ja lumpki też lubię ale dopiero jak nauczyłam się tam ciuszków szukać A najbardziej dzieci ubierać
-
potforzasta wrote:Malinka ja lumpki też lubię ale dopiero jak nauczyłam się tam ciuszków szukać A najbardziej dzieci ubierać
Fidelissa lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
dokładnie dzisiaj znowuż pokupiłam a mam komu bo w rodzinie 10 dzieciaczków już.