Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNati89 wrote:No właśnie on powinien Ci podać plan działania, co za lekarz. Teraz trafic na dobrego lekarza to cud. Mój póki co jest bardzo wporządku
Nati plan jest taki że miało być HSG, u mnie chyba i tak to źle nie wygląda bo miałam mieć je z kasy i poprosto w pierwszy piatek jak mi się @ skończy, bez kolejek
monitoring też z kasy mi zrobił, w sobote zadzwoniłam, w poniedziałek przyjął mnie mimo tego że nie byłam zapisana okazało się że pecherzykowi ma sie na pekniecie i na nastepny dzien kazał przyjechac mi do szpitala gdzie miał dyzur sprawdzic czy pecherzyka nie ma
HSG musimy odłożyć bo mam bakterie - wymaz wykazał - i mam 5 dni antybiotyków, później kolejny wymaz (to juz bedzie 24 marzec), tydzien czekania na wyniki (31 marzec), czekanie na @ jak sie skonczy to na hsg
czyli plan jakis jest
wydaje mi się że takiego drugiego nie znajde
u nas do wszytskich sa kolejki
nikt Cie nie przyjmie od tak że napisze na forum że mi coś jest to koleżanki napisza mi idź do gina, najbliższy termin 28 kwiecień jak zapisywałam kuzynke tydzień temu, do niego prywatnie zapisać się to tydzień minimum i wizyta 160zł ;/
mieszkam we wiosce , do poznaia 80km, do zielonej góry 60km
nie mam co wymyślać a w mojej okolicy go chwalą,
ja jestem szupłat i bym chciała wszystko odrazu, myślałam że jak w czerwcu ślub to na gwiazdke bede z dużym brzuchem
"człowiek planuje, Pan Bóg krzyżuje"Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2014, 21:43
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tak Evika zazieleniła. Swoją droga ten marzec to zielony ładnie się robi Oby tak dalej.