Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Blizniaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
przedszkolanka:), potforzasta, Macierzanka:), paaulla84, Fidelissa, Malinowa Panienka, Little Frog, Lena87, Driada0102, dżona, Ania07, Kasiula09, Bursztynka lubią tę wiadomość
-
No to podwójne szczęście Gratulacje
Misty87 lubi tę wiadomość
-
Dobranoc uciekam spać.
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
AnusiaM wrote:Nati plan jest taki że miało być HSG, u mnie chyba i tak to źle nie wygląda bo miałam mieć je z kasy i poprosto w pierwszy piatek jak mi się @ skończy, bez kolejek
monitoring też z kasy mi zrobił, w sobote zadzwoniłam, w poniedziałek przyjął mnie mimo tego że nie byłam zapisana okazało się że pecherzykowi ma sie na pekniecie i na nastepny dzien kazał przyjechac mi do szpitala gdzie miał dyzur sprawdzic czy pecherzyka nie ma
HSG musimy odłożyć bo mam bakterie - wymaz wykazał - i mam 5 dni antybiotyków, później kolejny wymaz (to juz bedzie 24 marzec), tydzien czekania na wyniki (31 marzec), czekanie na @ jak sie skonczy to na hsg
czyli plan jakis jest
wydaje mi się że takiego drugiego nie znajde
u nas do wszytskich sa kolejki
nikt Cie nie przyjmie od tak że napisze na forum że mi coś jest to koleżanki napisza mi idź do gina, najbliższy termin 28 kwiecień jak zapisywałam kuzynke tydzień temu, do niego prywatnie zapisać się to tydzień minimum i wizyta 160zł ;/
mieszkam we wiosce , do poznaia 80km, do zielonej góry 60km
nie mam co wymyślać a w mojej okolicy go chwalą,
ja jestem szupłat i bym chciała wszystko odrazu, myślałam że jak w czerwcu ślub to na gwiazdke bede z dużym brzuchem
"człowiek planuje, Pan Bóg krzyżuje"
No to jeżeli ma dobre opinie, to się go trzymaj jak najdłuzej, tym bardziej, ze na nfz U mnie niestety lekarza na nfz dobrego nie ma a po drugie czeka się ponad miesiac (oby), w sumie zawsze chodziłam prywatnie raz w roku na kontrolę, teraz jak zaczęłam się starać to też chodzę prywatnie, drogo bo 170 zł, ale doktor od nieplodnosci i specjalista od ultrasonografii, mam nadzieje, ze mi pomoże
Mistyyyyyy gratulacje z podwójnego szczęścia :*:* Ciesze się ogromnie , ja wczoraj właśnie czytałam ulotke z clo i tam skutki uboczne, możliwosc ciąży mnogiej plus blizniaki u mnie w rodzinie, ale jeżeli by mi się udało z blizniakami byłabym bardzo szczęśliwa
Tak w ogóle to witam w piękny słoneczny poranek :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2014, 07:51
Misty87 lubi tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:Czesc:)) co ja słyszę z rana? Misty bliźniaki? Gratuluje:))
hehe na pewno szok, ale ja bym się cieszyła jednak, kiedyś sobie tego nie wyobrazałam, ale teraz kiedy staram sie o dziecko i wiem, ze nie jest łatwo, to ucieszyłabym się z dwójkiFidelissa lubi tę wiadomość
-
Nie moge spac po takiej nowinie...
W zyciu bym sie blizniakow nie spodziewala! W sumie to nie chcialam, bo jak ja sobie dam rade...ale kocham te moje dwa szczescia
Tyle lat czekalam na odpowiedni moment,zeby miec dzidzi. Nie dosc,ze pierwszy strzal zloty, to jeszcze blizniaczy! Kosmos
Moj maz byl ze mna pierwszy raz w srodku, ucieszyl bardzo, ale z drugiej strony troche sie spial,ze bedzie ciezko ogarnac. Dziadkowie beda miec extra pole do popisu
Aaa no i najwazniejsze-
Jedno szczescie ma 17,6mm, serduszko 164 uderzenia na sek
Drugie szczescie ma 16,4mm, serduszko 164 uderzenia na sek
Panu doktorowi na tym etapie wydaje sie,ze ciaza jest dwukosmowkowa-dwuowodniowa. By tak bylo
Ja natomiast bede wygladac pewnie ja wieloryb
Jeszcze wczoraj bylismy u kolezanki, ktora ma synka. Mowi,ze zawsze marzyly jej sie blizniaki. To sie zdziwi, jak jej powiem
Dziekuje wszystkim za mile slowa :*Driada0102, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Nati89 wrote:hehe na pewno szok, ale ja bym się cieszyła jednak, kiedyś sobie tego nie wyobrazałam, ale teraz kiedy staram sie o dziecko i wiem, ze nie jest łatwo, to ucieszyłabym się z dwójki
Ale jakby były to cieszyłabym się tak, jak z jednego i jednocześnie byłabym przerażona[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Haha jestem przerazona, jestesmy ale damy rade!
Doktor powiedzial, ze wszystko na chwile obecna wyglada idealnie i ze mam baaaardzo duzo odpoczywac, uwazac na siebie podwojnie i na wszelki przepisal mi jeszcze doustnie dupka! Zastanawiam sie,czy go bede brac bo i tak mam duza dawke progesteronu dopochwowo.
Hmmm Santoocha! Teraz Ty bedziesz miec blizniaki, Twoja byla 1000 stronaLittle Frog, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Mowie do doktora,ze nikt ani w mojej ani w meza rodzinie nie mial blizniakow! Za chwile dodalam,ze ktos musi zapoczatkowac. Doktor na to 'swiete stwierdzenie'
Nawet nie bralam wczesniej anty, po prostu tak wyszlo
Ale git, do 30tki bede miala 2 szkraby, potem jeszcze jedno i tak jak mi sie marzylo wlasnieLittle Frog, Magdas, Driada0102, Ania07, Fidelissa lubią tę wiadomość