Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki zatestowałam! W 10 dpo! I wyszła blada ale bardzo widoczna gołym okiem kreseczka:) Szaleję ze szczęścia choć jeszcze się boję bo termin @ na 15stego
Rudasek, Macierzanka:), Little Frog, Złota, Malinowa Panienka, santoocha, sara_nar, dżona, Misty87 lubią tę wiadomość
-
Evik wrote:Dziewczynki zatestowałam! W 10 dpo! I wyszła blada ale bardzo widoczna gołym okiem kreseczka:) Szaleję ze szczęścia choć jeszcze się boję bo termin @ na 15stego
cudnieeee.....pewnie zamiast @ bedzie wyrażna krecha :D
Evik lubi tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:Evik, to świetna wiadomość
idzie wiosna,kwitną pąki, bzyczą trzmiele, ptaszki śpiewają i się zaczyna zielenić
Nati, no torochę to nisko z tym progesteronem. Musisz koniecznie brać jakiegoś wspomagacza, luteina albo duphek. Idź do gina!
Rudasek to ja juz nie wiem,czekajmy na rozwój sytuaji. -
przedszkolanka:) wrote:Wydaje mi się że nie
Ale to w takim razie owu mam dzisiaj,tak ? Akurat mi temperatura spadła...
jakby było po to bys od razu zauwazyła chodzi mi o to ze ja kiedys miałam krwawienia po seksiku tzn takie kilka kropel i okazało sie to bakteria
ale u CIebie pewnie podczas ovulki
-
przedszkolanka:) wrote:ale nieeeee...bo my dzisiaj nie możemy serduszkować...[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
KotkaPsotka wrote:Macierzanka - mam za tydzien wizyte u ginki. Ide z narzeczonym bo on tez chce sie dowiedziec jak to wyglada. Jest generalnei troche przeciwny laparo ale powiedzial ze zrobie co zechce.
a czemu przeciwny?[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
przedszkolanka:) wrote:A bo u teściów dzisiaj na noc zostajemy
myślałam że owu jutro,pojutrze a nawet w piątek będzie więc przyjechaliśmy dzisiaj a tu masz...sara_nar lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
przedszkolanka:) wrote:A bo u teściów dzisiaj na noc zostajemy
myślałam że owu jutro,pojutrze a nawet w piątek będzie więc przyjechaliśmy dzisiaj a tu masz...sara_nar lubi tę wiadomość
-
W sumie, to fakt. Powinnam cieszyć się, że nie mam problemu z tarczycą. Może faktycznie powinnam się odstresować. Po pracy jadę z M. kupić kurteczkę, tylko w centrum handlowym wątpię, że znajdę coś w miarę cenowo, tak do 120 zł.
Evik super wieści Grauluję.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2014, 16:11
-
sara_nar wrote:W sumie, to fakt. Powinnam cieszyć się, że nie mam problemu z tarczycą. Może faktycznie powinnam się odstresować. Po pracy jadę z M. kupić kurteczkę, tylko w centrum handlowym wątpię, że znajdę coś w miarę cenowo, tak do 120 zł.
Evik super wieści Grauluję.[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150