Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:Słuchajcie,ale ja nie założyłam nowego konta bo tu mi mamusie przeszkadzały czy coś... tylko myślałam,że wszystkie się przeniesiemy by tych kłótni nie czytać ,nie nadrabiać i zacząć od pozytywnej energii...nie chodziło o opuszczenie Was... ahh...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
DZIEWCZYNY !! mam propozycje od tej pory bierzemy przyklad z Malinowej i obieramy taktyke MAMTOWDUIZM co? od teraz sie nie fochamy nie klocimy a jak ktos przyjdzie i zacznie mieszac nie podnosimy tematu co??
Nati89, Little Frog, dżona, Ania07 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Przedszkolanka ja nie mówię o nowym temacie, tylko o Tej dziewczynie, która robi ciągle nowe konta
Chciała Was skłócić, całkiem nieźle jej poszło, nie powiem. Ale tak to już jest Mi nie przeszkadza, że wypowiadają się ciężarówy. Fajnie, mogą pomóc stwierdzić pierwsze objawy, mogą podtrzymać na duchu i najważniejsze SĄ. Bo są to tak samo potrzebne jak te, które wciąż się starają Ja jeśli się z Wami zżyję (a już tak jest) to mam odejść i się już nie odzywać i nie trzymać kciuków za pozostałe? Oczywiście, że będę tu ciągle. Ciągle więcej jest starających się, więc problemu nie widzę (choć życzę nam, żeby było więcej zaciążonych !), bo zawsze ktoś pomoże.
Tyle z mojej strony na ten temat, bo nie lubię od nowa nakręcać chu*jowej atmosfery.
Jak minął "uwielbiany" poniedziałek?Kaśka28 lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Lena87 wrote:Ha Ha Ha o ludzie ..
Co im dajesz jeść ?
ale one tak lubią, że nie mam serca im nie dawać - kocham je bardzo mocno - jedna śpi z TŻ na podusi właśnieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2014, 23:38
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Another wrote:Jak minął "uwielbiany" poniedziałek?
Oprócz tego naskrobałam posta na blogu i starałam się nie smutać dziewczynami z wątku ciążowego, które potraciły swoje maluchy (niestety jest ich całkiem sporo) ((Lena87, dżona lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualny
-
Kaśka28 wrote:ooooo matko sluszone pluca!!!!!!
http://www.e-pies.eu/jadra-wolowe/483-jadra-wolowe-500g-rarytas-dla-psa-od-e-pies.html[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualny
-
Malinowa Panienka wrote:A całkiem ok ogarnęłam trochę mieszkanie po weekendowych wizytach itp., pozmywałam stertę garów i ugotowałam chinszczyznę - TŻ miał z krewetkami ale przeżyłam, że mu robię i nie próbuję
Oprócz tego naskrobałam posta na blogu i starałam się nie smutać dziewczynami z wątku ciążowego, które potraciły swoje maluchy (niestety jest ich całkiem sporo) (("Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Lena87 wrote:Żeby One czasami nie pomyliły sobie z jądrami TŻ ..
Lena87, Kaśka28 lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Another wrote:Uuu Bardzo się tego boję, dlatego staram się nie czytać smutnych wiadomości Bardzo im współczuję, z całego serducha
ciąża to choroba psychiczna!!! występuje tu często depresja i stany euforii naprzemiennie ze stanawami wqr*wu
Dziękuję Państwu za uwagę dzisiejszy wykład prowadziała prof. Malina MalinowaLena87, Another, Kaśka28, sara_nar, Z., Little Frog, dżona lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Malinowa Panienka wrote:ehhh no staram się myśleć pozytywnie ale zawsze jest wiesz moment a czy u mnie dobrze... ale musiałabym co tydzień łazić na usg żeby nie zwariować więc dziewczyny ogłaszam wszem i wobec:
ciąża to choroba psychiczna!!! występuje tu często depresja i stany euforii naprzemiennie ze stanawami wqr*wu
Dziękuję Państwu za uwagę dzisiejszy wykład prowadziała prof. Malina Malinowa
Wytrzyma ktoś ze mną w domu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2014, 23:50
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualny
-
Another wrote:A jeśli ja bez ciąży mam depresje i stany euforii naprzemiennie, przeplatane z mega wkurw*ieniem i płaczem z powodu wzruszających (tylko dla mnie) sytuacji, to jaka będę w ciąży?
Wytrzyma ktoś ze mną w domu?
wraz z testem ciążowym spakuj walizkę i wyprowadź się do mamusi lub chłopu kup bilet na dłuuugie wakacje!!! Mój mi tak groził, że mnie odda mamusi ale moja powiedziała "chłopie zrobiłeś? wziąłeś? reklamacji nie przyjmujemy!!!"Another, Anhe lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualny
-
Hahahah mojemu gadali przed slubem zeby sie mocno zastanowil co robi a ze mu na prezent slubny czarne roze dadza bo przechlapane bedzie mial
Lena87, Macierzanka:), Little Frog lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Malinowa Panienka wrote:wraz z testem ciążowym spakuj walizkę i wyprowadź się do mamusi lub chłopu kup bilet na dłuuugie wakacje!!! Mój mi tak groził, że mnie odda mamusi ale moja powiedziała "chłopie zrobiłeś? wziąłeś? reklamacji nie przyjmujemy!!!""Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."