Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochane dziewczęta looknijcie koniecznie na tą stonkę:
http://qchenne-inspiracje.blogspot.co.uk/
Blog młodej dietetyczki z świetnymi,prostymi przepisami,jadłospisami i poradami jak zdrowo się odżywiać i unikać tej całej chemii w produkach,które nie mają nic wspólnego ze zdrowym jedzeniem.Polecam z calego serducha!Pozdrówka z uk -
WITAJCIE KOBIETKI :* JESTEM TU NOWA I MAM PROBLEM .
STARAM SIĘ Z MĘŻEM O DZIECKO JUŻ 8 MIESIĘCY I BEZ SKUTKU
CYKL MAM PRZEWAŻNIE 28-29 ..
LISTOPAD DOSTAŁAM OKRES 1.11 A WSPÓŁŻYŁAM 8.11 , 10.11 14,11 WCZORAJSZA OBSERWACJA ŚLUZU BYŁ : ROZCIĄGLIWY I JAK BIAŁKO KURZE ...
JEST JAKAŚ SZANSA O DZIDZIE ? ILE ŻYJĄ PLEMNIKI W POCHWIE ? OCZYWIŚCIE WCZORAJ BYŁO WSPÓŁŻYCIE I TROCHĘ POLEŻAŁAM GDZIEŚ OKOŁO 30 MIN I DOPIERO WSTAŁAM , ŻEBY ZAWARTOŚĆ SPERMY NIE WYPŁYNEŁA
POMÓŻCIE KOBIETY BARDZO WAS PROSZĘ O POMOC . -
Czesc, jestem nowa;) w lipcu zostalam najszczęśliwszą żoną i od razu zaczęliśmy starac sie o dzidziusia;) dzis znow sie okazalo, ze sie nie udalo;( zasganawiam sie nad wizytą u lekarza, zeby sprawdzic czy wszystko ok, ale...czasem lekarze zupelnie to olewaja... kaza probowac przynajmniej rok! Ja juz bym chciala;)) p.s. moze znacie jakiegos dobrego ginekologa w Warszawie?
[/url]
[/url]
-
mon!ta^ wrote:od tego sie zaczyna czyli wizyta u lekarza
sprawdzenie hormonów czy wszystko u Ciebie jest ok prolaktyna, tarczyca i przede wszystkim sprawdzenie czy jajeczkujesz i pęcherzyk graff pęka. to z ważniejszych rzeczy (TSH, FT4, prolaktyna z obciążeniem i bez obciążenia) potem po cyklu owulacyjnym robi się progresteron no i w późniejszym czasie też można zrobić hsg czyli sprawdzenie drożności
nie znam żadnego dobrego bo jest z Gdańska i zawsze możesz powiedzieć, że już dłużej się staracie i nic z tego nie wynika
Uff...sporo tego;) dziekuje bardzo! Widze, zw jeszcze duzo przede mna:-\[/url]
[/url]