Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kochane dziewczęta looknijcie koniecznie na tą stonkę:
http://qchenne-inspiracje.blogspot.co.uk/
Blog młodej dietetyczki z świetnymi,prostymi przepisami,jadłospisami i poradami jak zdrowo się odżywiać i unikać tej całej chemii w produkach,które nie mają nic wspólnego ze zdrowym jedzeniem.Polecam z calego serducha!Pozdrówka z uk2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 .....
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
WITAJCIE KOBIETKI :* JESTEM TU NOWA I MAM PROBLEM .
STARAM SIĘ Z MĘŻEM O DZIECKO JUŻ 8 MIESIĘCY I BEZ SKUTKU
CYKL MAM PRZEWAŻNIE 28-29 ..
LISTOPAD DOSTAŁAM OKRES 1.11 A WSPÓŁŻYŁAM 8.11 , 10.11 14,11 WCZORAJSZA OBSERWACJA ŚLUZU BYŁ : ROZCIĄGLIWY I JAK BIAŁKO KURZE ...
JEST JAKAŚ SZANSA O DZIDZIE ? ILE ŻYJĄ PLEMNIKI W POCHWIE ? OCZYWIŚCIE WCZORAJ BYŁO WSPÓŁŻYCIE I TROCHĘ POLEŻAŁAM GDZIEŚ OKOŁO 30 MIN I DOPIERO WSTAŁAM , ŻEBY ZAWARTOŚĆ SPERMY NIE WYPŁYNEŁA
POMÓŻCIE KOBIETY BARDZO WAS PROSZĘ O POMOC . -
Czesc, jestem nowa;) w lipcu zostalam najszczęśliwszą żoną i od razu zaczęliśmy starac sie o dzidziusia;) dzis znow sie okazalo, ze sie nie udalo;( zasganawiam sie nad wizytą u lekarza, zeby sprawdzic czy wszystko ok, ale...czasem lekarze zupelnie to olewaja... kaza probowac przynajmniej rok! Ja juz bym chciala;)) p.s. moze znacie jakiegos dobrego ginekologa w Warszawie?[/url]
[/url] -
mon!ta^ wrote:od tego sie zaczyna czyli wizyta u lekarza
sprawdzenie hormonów czy wszystko u Ciebie jest ok prolaktyna, tarczyca i przede wszystkim sprawdzenie czy jajeczkujesz i pęcherzyk graff pęka. to z ważniejszych rzeczy (TSH, FT4, prolaktyna z obciążeniem i bez obciążenia) potem po cyklu owulacyjnym robi się progresteron no i w późniejszym czasie też można zrobić hsg czyli sprawdzenie drożności
nie znam żadnego dobrego bo jest z Gdańska i zawsze możesz powiedzieć, że już dłużej się staracie i nic z tego nie wynika
Uff...sporo tego;) dziekuje bardzo! Widze, zw jeszcze duzo przede mna:-\[/url]
[/url] -
mon!ta^ wrote:proszę bardzo mam nadzieję że pomogłam
mnie bardzo, bo za tydzien idę do gina i chciałam waśnie go poprosić o wysłanie na badania - stąd taka lista się bardzo przyda"Nie miłuje się tego, czego wcale się nie zna. Jeśli się zaś miłuje to, co się zna, to ta miłość sprawia, iż można to poznać coraz lepiej i coraz pełniej"
/św. Augustyn/ -
mon!ta^ wrote:aaa i jeszcze było nawet w magazynie chcemy zostać rodzicami jakie pozycje są dobre na poczęcie oraz aby 15 minut trzymać nogi w górze
Moi znajomi starali się o dziecko 3 lata. Kochali się w różnych pozycjach ale nic to nie dawało. Raz podczas dni płodnych spróbowali dotąd niewypróbowaną pozycje - od tyłu. Zaciążyła od razu. Najśmieszniejsze jest to, że kochając się w takiej pozycji zaszła w ciążę 3 razy. Inna pozycja nie kończyła się zapłodnieniem