Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anja89 wrote:Lucy mieliśmy robić w grudniu, ale zepsulo się auto i nie mieliśmy jak jechać, później moja @ no i teraz pojechał...dopiero po badaniu dowiedzieliśmy się ze po tak długiej przerwie się nie robi.. czyli co? To badanie jest nie ważne? Ale co można z niego wyczytać?
One po tak długim czasie po prostu obumierają.
Cała reszta jest w porządku
-
Dawaj męzowi Salfazin czy Androwit, a za jakieś 2-3 miesiące warto by było powtórzyć badanko.
nie wiem tylko co to za komórki okrągłe.
Jakieś leukocyty mu znaleźli, jest tam cos napisane?
Jak są, to oznacza to stan zapalny jakiś i trza dalej diagnozować.
Wg mojego laboratorium najbardziej optymalna przerwa do badania do między 3 a 5 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2014, 20:27
-
wg mojego też. Za długa abstynencja to bardzo dużo martwych plemników, przy krótszej abstynencji może ich być mniej ale za to są szybsze
Ja polecam Bio-Selen+Cynk i macę (makę)Lucy lubi tę wiadomość
-
A myślicie, że możemy powtórzyć za dwa tygodnie jak będzie przerwa taka jak trzeba, bo nie wytrzymam tak długo żyć w nieświadomości. Właśnie nie wiem co to za komórki okrągłe bo nic tam nie pisze, bo Pani na miejscu nie chciała nic mu powiedzieć tylko kazała czytać...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2014, 04:44
-
dzis nie wytrzymałam i zrobiłam test o czułości 10. jest na ulotce napisane, że wykryje ciąże 2 dni po zagnieżdżeniu i nie dałam rady, bo dzis będę w aptece i chciałam zobaczyć czy mam kupic wiesiołek na następny cykl czy nie. Wyszedł cien cienia, ale tak delikatny, że ledwo ledwo go widziałam tylko przy odpowiednim świetle dało się zauważyć, ale coś było. więc nie nastawiam się. wiem, że jeszcze bardzo szybko i nie powinnam robic, ale ciekawość zwyciężyła. Powtórze jutro i za 3 dni i zobaczymy czy będzie ciemniejszy. Oby!
Jade do szkoły, więc miłego dnia wszystkim życze i owocnych starańAnja89, Macierzanka:), Mika85 lubią tę wiadomość
-
Fipsik wrote:Nie wytrzymałam i zrobiłam test, wyszedł cień )) Ale widoczny gołym okiem bez patrzenia pod lampę ;P
Oby tym razem się udało, nie będę już nic dźwigać..
Przesyłam wiruski wszystkim :*:*:*