Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja zaczełam ćwiczyć jakieś 2tyg temu tak po 3-4razy w tygodniu i bardzo mi dobrze z tym bo myśli bardziej krążą ku krótkim spodenkom latem więc odciągam myśli od dzidzi, ale nie że w cale nie myśle tylko nie cały czas
co do alko to niestety mo też lubi sobie piwko strzelić... mocnych trunków nie lubi typu wódka ale piwkiem nie pogardzi ... doszliśmy do kompromisu że tylko na weekend moze i na razie się tego trzyma zaczął nawet ćwiczyć i się obydwoje wkręciliśmy tak że buty sobie zakupiliśmy do ćwiczeń i mate -
My kupiliśmy bieżnię, a już wcześniej mieliśmy kupione buty do biegania. Wspólne ćwiczenia są super A przy tym czasami kupa śmiechu. Mnie to jakoś odpręża, lepiej się czuję jak trochę poćwiczę
Jeżeli chodzi o alkohol, to mój mąż też piwko lubi sobie wypić i ja w sumie od czasu do czasu też, ale teraz to ja praktycznie wcale nie piłam, za to mąż sobie odbił z kumplami. A teraz jak już wróciliśmy po świętach to znowu nic. Także nie jest źle. Taki układ też mi odpowiada. -
ja też od czasu do czasu lubię wypić coś ... ostatnio mój faworyt to drink mohito kupiłam sobie składniki bodajże na sylwka i zrobiłam lekki smaczny i orzeźwiający...
my zabawę mamy przy grach z dzieciństwa tj. m.in.warcaby, ostatnio w statki graliśmy ale była polewa:D jeszcze musze go namówić na państwa i miasta a co młodzi jesteśmyLittle Frog, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny...witam Was po krotkiej przerwie,zepsul mi sie telefon wiec w pracy nie mam internetu,a w domu to nie zawsze mam czas na siedzenie przy kompie...tak jak pisalam juz wczesniej,zaczelismy 8 cykl...testuje dopiero kolo 10 lutego z racji tego ze moje cykle sa 33-34 dniowe...tak ze kupa czasu jeszcze przed nami...
-
A to moim ulubionym trunkiem jest piwko z soczkiem malinowym - koniecznie bardzo zimne. Jak dostanę @ to się napiję. A co.
Maniuś to życzę dużo dużo cierpliwości
Olka25, wygląda obiecujące. Trzymam kciuki za zieloną kropeczkę
Lucy, tego mężowi nie przekażę Ale co do palenia to jak najbardziej -
Właśnie oglądam TVN Style i leci "Miasto kobiet" (czy jak się to nazywa), temat dotyczący in vitro. Spodobał mi się tekst Doroty Wellman, która powiedziała, że zrobiłaby wszystko żeby mieć dziecko i nawet by szatana przeleciała ;]
olka30, Lucy, Anja89, julenka78, Mika85 lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny Miałam dość długą przerwę...święta sylwester targi za granica ale na szczęście już wróciłam do swojego stałego rytmu... Dziś rano troszkę sie przestraszyłam ponieważ po wizycie w toalecie zauważyłam lekkie krwawienie...nigdy wcześniej czegoś takiego nie miałam... dodam tylko że od poniedziałku mam wszystkie objawy owulacji...więc to chyba dobry znak... A co u Was??
-
nick nieaktualnyHeja
Jestem jestem
Co u Was ??
Ja przyjechalam do siostry troche odpoczac . Troche od Piotrka bo ostatnio mam taki humor ze nic mi nie pasuje . Piotrek zapisal sie na te badanie nasienia ale musi czekac az do 11 lutego na 9;30 ale chociaz bede wiedziala co i jak .
Boje sie ze znowu sie nie udalo .
Little Frog Dziekuje za wiadomosc i za pamiecLittle Frog lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Ale sobie pospałam, ostatni tydzien leniuchuje a od poniedzialku do pracy.
Jesli chodzi o palenie i picie.
Mój mąż lubi sobie piwko strzelic wieczorkiem, wodki i innych nie lubi a palenie rzucil 7 lat temu odrazu jednego dnia
Mam ochotke dziś na gofry i zabieram sie krecic ciasto
Miłego dnia życzeEwelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjulenka78 wrote:Cześć dziewczyny
Ale sobie pospałam, ostatni tydzien leniuchuje a od poniedzialku do pracy.
Jesli chodzi o palenie i picie.
Mój mąż lubi sobie piwko strzelic wieczorkiem, wodki i innych nie lubi a palenie rzucil 7 lat temu odrazu jednego dnia
Mam ochotke dziś na gofry i zabieram sie krecic ciasto
Miłego dnia życze
Milego dnia -
nick nieaktualny