X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • wirbażka Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka Kobitki!

Ja po raz pierwszy jeździłam konną, aaaaaaa co to za emocję! jestem tak podekscytowana, że o niczym innym nie myśle :D bosko! mam zamiar jeździć raz w tyg będzie zajebiście :D

nawet nie przejmuej się cyklem, bo jak się nie uda to mam co robić ;)

Żabka kciukam już mocno za nowy cykl:* odpoczywaj!

ja weekend planuje w towarzystwie męże, domowego kina, popcornu i leżakowania ;) <3

miłęgo wieczorku lece ćwiczyć!a potem czytac książke bo ostatnio zaczytuje się w austen :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2014, 19:05

Little Frog lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomalowałam!!! Eureka!! kolor...nie powala mnie, jak wysechł jest ciut ładniejszy ale jak na niego patrzę to lekko wykrzywia mi się buzia :/
    Ale musi tak póki co zostać, jak zobaczę 2 kreski na teście to przemalujemy :)

Mój weekend?? Mąż na imprezie integracyjnej w Paryżu a ja zacznę pakować nasze walizki na urlop.

• karmela85 Ekspertka

Wysłany: 16 stycznia 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog nie przejmuj się:) W następnym cyklu nam się uda!!!!

• Driada0102 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.
    Chcę już weekend praca mnie wykańcza. Cały czas chce mi się spać. Wczoraj w pracy zasypiałam wszędzie gdzie tylko usiadłam ;/
    Little Frog trzymam kciuki za nowy cykl!
    Kupiłam sobie książkę jak szybko zajść w ciążę i wyczytałam w niej, żeby unikać malowania jest niezdrowe.
    wirbażka nie bałaś się? Piękne są konie, ale się ich boje :(
    Dziewczyny jak mogę kupić konto premium?
    Pozdrawiam cieplutko :)

f2wli09kvv5ashuy.png
  • Lucy Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Właśnie zawitała do mnie @... Czyli zaraz będę się zwijać z bólu, chociaż już zapobiegawczo łyknęłam tabletkę...
    Miłego wieczorku :)
    ...idę leżakować...

Oj szkoda :(

Ja dzi,s byłam podejrzec moje jajniory.
    Pęcherz dalej nie pękł, ma 25.5. Endo urosło do ponad 7mm, a to jak na mnie to jakies niewiarygodnie dobre :D Super.
    Test owu juz pozytywny, będę działac. Ale tak jajniki bolą że będzie cięzko :>

zem3j44jocammsgx.png
    zrz6x1hp5wag352p.png
  • Lili266 Przyjaciółka

Wysłany: 16 stycznia 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda żabko :-( ja pewnie niedługo dolacze do Ciebie ..
    Może ktoras z Was dziewczyny chciałaby zająć sie lista ? Bo ja nie mam ostatnio czasu i mi aż głupio że nie jest lista uzupełniona :-(

Też na wiosnę chce malować przedpokoj ale jeszcze nie wiem jaki kolor by pasował może coś doradzicie :-) ale raczej nie ciemny bo światła nie ma za wiele.

Dobranoc dziewczyny i do jutra :-)

• olka30 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ponownie, małą wizyta na forum przed snem..
    Ja jeżdżę konno od dwóch lat, mogłabym z konia nie zsiadać. Uwielbiam to :)
    Najbardziej mi szkoda właśnie tego, że jak zaciążę ( o ile) to parę miesięcy nie będę mogła. Ale to jedyna rzecz, z której najchętniej bym nie rezygnowała, a z wszystkiego innego mogę zrezygnować już dziś jak trzeba :)
    Tylko uważaj Wirbażka po owu, jazda konna raczej nie wpływa dobrze na zagnieżdżenie. Chociaż kiedyś wszyscy konno jeździli i jakoś się dzieci rodziły, no nie?

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Wam :):) Po wczorajszym teście w sumie już trochę się oswoiłam z tą myślą (aczkolwiek nadzieję jeszcze miałam)
    Wirbażko, ja też jeździłam dwa razy konno...jak miałam 6 lat!! (pamiętam to jak przez mgłę), chciałabym jeszcze kiedyś spróbować :) i od jutra (o ile ta parszywa @ nie będzie próbowała mnie wykończyć) to też zaczynam ćwiczyć.
    Monika, to życzę Ci szybkiego przemalowania pokoju :):) Jeżeli po 2 kreseczkach kolor ma się zmienić, to oby to było jak najszybciej :):)
    Karmela, nie poddajemy się za nic! :)
    Driada, to faktycznie weekend dla Ciebie mógłby się zacząć już dziś...
    Lucy, mocno trzymam kciuki za piękny owoc starań!!! :):):) Działaj, działaj! :):)
    Lili, nie wiem czy czytałaś poprzednie wpisy, ale listę ma Macierzanka u siebie w pamiętniczku...pięknie uzupełnioną i prowadzoną już od grudnia :)

• burzaZpiorunami Znajoma

Wysłany: 16 stycznia 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane :)

Mogę z radością 100% powiedzieć JESTEM W CIĄŻY !!! :) :) :)

Byłam dziś u ginia. Moja fasoleczka ma 0,99 cm. Jestem w 7 tygodniu ciąży.
    Wszystko ok. Muszę teraz porobić BARDZO DUŻO różnych badań. Jestem MEGA MEGA MEGA SZCZĘŚLIWA :) a jak mi serduszko puścił to się poryczałam :)

Życzę Wam kochane takich samych emocji jak ja teraz przeżywam.
    Rozsyłam wiruski i pozytywnie dobrą energię.
    Jeszcze raz BARDZO WAM DZIĘKUJE ZA DOBRE SERCE, WSPARCIE, WYLANE WSPÓLNIE ŁZY, RADOŚCI I ZA TO ŻE JESTEŚCIE :)

Wasza BurzaZpiorunami chociaż teraz to BurzaZfasoleczką :)

Driada0102, Little Frog, Agrafka, julenka78, Ania07, Macierzanka:), Anja89, karmela85, Lucy, aaaaga, MonikaDM, Lili266 lubią tę wiadomość

burzaZpiorunami
  • Driada0102 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    burzaZpiorunami Bardzo się cieszę, oczywiście zdrówka dla was! ;)
    Little Frog niestety, ale muszę iść w sobotę bo kierownik owi nie pasowało jak nie byłam w ostatnią, pomimo, że jest dniem wolnym;/

burzaZpiorunami lubi tę wiadomość

f2wli09kvv5ashuy.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Życzę Wam dużo dużo dużo zdrówka :) Dbaj o Was i daj innym też dbać :) Mocno trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze przebiegało :):)
    Musiało być cudowne uczucie, wcale mnie nie dziwi Twoje wzruszenie :):)
    Oczywiście wiruski ciążowe przyjmuję w każdej ilości :)
    3maj się cieplutko :)

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Driada, to życzę kierownikowi, żeby go tak porządnie przeczyściło!! Zasłużył sobie! A jak już znajdziesz chwilkę dla siebie, to zrób wszystko, żeby wypocząć :)

• Driada0102 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    He he he chciałabym zobaczyć jak biegnie do ubikacji na drugim końcu hali :D

f2wli09kvv5ashuy.png
  • KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Burza gratulacje!!! Dajesz pozytywna energie :)

wirbażka wrote:
    hejka Kobitki!

Ja po raz pierwszy jeździłam konną, aaaaaaa co to za emocję! jestem tak podekscytowana, że o niczym innym nie myśle :D bosko! mam zamiar jeździć raz w tyg będzie zajebiście :D

nawet nie przejmuej się cyklem, bo jak się nie uda to mam co robić ;)

Żabka kciukam już mocno za nowy cykl:* odpoczywaj!

ja weekend planuje w towarzystwie męże, domowego kina, popcornu i leżakowania ;) <3

miłęgo wieczorku lece ćwiczyć!a potem czytac książke bo ostatnio zaczytuje się w austen :)

Ja jezdzilam pare lat w liceum i na studiach. Niezbyt regularnie wiec nei bylam dobrym jezdzcem. Ale to jest przecudne uczucie!
    Skoro bylas pierwszy raz to przypuszczam ze galopu raczej nei zaliczylas;). Przygotuj sie w takim razie na jescze wiecej fantastycznych emocji.
    Jak sie galopuje gdzie spo lace czy lesie to jest to tak cudowne uczucie ze mozna by w tym momencie odejsc z tego swiata:)
    Zreszta, stare konskie przyslowie mowie ze "Najwieksze szczescie na swiecie jest na konskim grzbiecie" :)
    Ja juz nie jezdze bo sie boje, nie mampodejscia do koni i one to czuja. Choc uwielbiam te zwierzeta to zawsze czuje strach ze mnie kopnie albo przycisnie albo poniesie w sina dal (co sie zdaza dosc czesto ;P). Moze jeszcze kiedys wroce do tego. Jak widze gdzies na filmie galopujacego konia to mi lzy w oczach sie kreca.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2014, 22:30

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2014, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    burzaZpiorunami wrote:
    Hej kochane :)

Mogę z radością 100% powiedzieć JESTEM W CIĄŻY !!! :) :) :)

Wasza BurzaZpiorunami chociaż teraz to BurzaZfasoleczką :)

No tak, piekna metamorfoza burzazpiorunami na burzaz fasoleczką
    Pieknie::)) dbajcie o siebie
    Serdecznie gratuluje! Ciesze sie razem z Tobą Twym szczesciem
    pewnie każda z nas przezyje coś takiego jak Ty dzisiaj

Ale póki co musi nas dostać taka porządna, ale to bardzo porządna burza z plemnikami ::))::))::))
    wszak dzień Walentego to bardo burzowy dzień plemnikowy hihihi

pozdrawiam
    i miłej nocy życze

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2014, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heja <3

Leetle Frog przykro mi zaraz dolacze do Ciebie <3

Co dziewczynki u was ??

• Driada0102 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 06:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczynki ;)
    Wyspane? Ja niestety nie :( chcę do łóżka!
    Niestety uciekam do pracy.
    Miłego dzionka życzę :)

f2wli09kvv5ashuy.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, jak tam dzisiaj nastroje? U mnie zawitało rano plamienie i mam nadzieje, ze to w końcu @, bo już chcę zacząć nowy cykl.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • karmela85 Ekspertka

Wysłany: 17 stycznia 2014, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Burza, moje wielkie gratulacje!!!!!!!!:)
    Ja wczoraj po pracy też byłam strasznie padnięta i senna. Zjedliśmy obiad i leżałam aż o 19 poszłam się umyć i po serialu zasnęłam!
    Miłego dnia dziewczyny:)

• olka30 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki, nie dość że piątek to jeszcze mglisty i beznadziejny. Nie wyspana jestem i nie mam humoru siedzieć w pracy, no ale..

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
‹‹ 177 178 179 180 181 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ