Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hejka Kobitki!
Ja po raz pierwszy jeździłam konną, aaaaaaa co to za emocję! jestem tak podekscytowana, że o niczym innym nie myśle bosko! mam zamiar jeździć raz w tyg będzie zajebiście
nawet nie przejmuej się cyklem, bo jak się nie uda to mam co robić
Żabka kciukam już mocno za nowy cykl:* odpoczywaj!
ja weekend planuje w towarzystwie męże, domowego kina, popcornu i leżakowania
miłęgo wieczorku lece ćwiczyć!a potem czytac książke bo ostatnio zaczytuje się w austenWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2014, 19:05
Little Frog lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPomalowałam!!! Eureka!! kolor...nie powala mnie, jak wysechł jest ciut ładniejszy ale jak na niego patrzę to lekko wykrzywia mi się buzia
Ale musi tak póki co zostać, jak zobaczę 2 kreski na teście to przemalujemy
Mój weekend?? Mąż na imprezie integracyjnej w Paryżu a ja zacznę pakować nasze walizki na urlop. -
Hej dziewczyny.
Chcę już weekend praca mnie wykańcza. Cały czas chce mi się spać. Wczoraj w pracy zasypiałam wszędzie gdzie tylko usiadłam ;/
Little Frog trzymam kciuki za nowy cykl!
Kupiłam sobie książkę jak szybko zajść w ciążę i wyczytałam w niej, żeby unikać malowania jest niezdrowe.
wirbażka nie bałaś się? Piękne są konie, ale się ich boje
Dziewczyny jak mogę kupić konto premium?
Pozdrawiam cieplutkoLittle Frog lubi tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Właśnie zawitała do mnie @... Czyli zaraz będę się zwijać z bólu, chociaż już zapobiegawczo łyknęłam tabletkę...
Miłego wieczorku
...idę leżakować...
Oj szkoda
Ja dzi,s byłam podejrzec moje jajniory.
Pęcherz dalej nie pękł, ma 25.5. Endo urosło do ponad 7mm, a to jak na mnie to jakies niewiarygodnie dobre Super.
Test owu juz pozytywny, będę działac. Ale tak jajniki bolą że będzie cięzko :>
-
Szkoda żabko ja pewnie niedługo dolacze do Ciebie ..
Może ktoras z Was dziewczyny chciałaby zająć sie lista ? Bo ja nie mam ostatnio czasu i mi aż głupio że nie jest lista uzupełniona
Też na wiosnę chce malować przedpokoj ale jeszcze nie wiem jaki kolor by pasował może coś doradzicie ale raczej nie ciemny bo światła nie ma za wiele.
Dobranoc dziewczyny i do jutra
Little Frog lubi tę wiadomość
-
Witam ponownie, małą wizyta na forum przed snem..
Ja jeżdżę konno od dwóch lat, mogłabym z konia nie zsiadać. Uwielbiam to
Najbardziej mi szkoda właśnie tego, że jak zaciążę ( o ile) to parę miesięcy nie będę mogła. Ale to jedyna rzecz, z której najchętniej bym nie rezygnowała, a z wszystkiego innego mogę zrezygnować już dziś jak trzeba
Tylko uważaj Wirbażka po owu, jazda konna raczej nie wpływa dobrze na zagnieżdżenie. Chociaż kiedyś wszyscy konno jeździli i jakoś się dzieci rodziły, no nie? -
Dziękuję Wam Po wczorajszym teście w sumie już trochę się oswoiłam z tą myślą (aczkolwiek nadzieję jeszcze miałam)
Wirbażko, ja też jeździłam dwa razy konno...jak miałam 6 lat!! (pamiętam to jak przez mgłę), chciałabym jeszcze kiedyś spróbować i od jutra (o ile ta parszywa @ nie będzie próbowała mnie wykończyć) to też zaczynam ćwiczyć.
Monika, to życzę Ci szybkiego przemalowania pokoju Jeżeli po 2 kreseczkach kolor ma się zmienić, to oby to było jak najszybciej
Karmela, nie poddajemy się za nic!
Driada, to faktycznie weekend dla Ciebie mógłby się zacząć już dziś...
Lucy, mocno trzymam kciuki za piękny owoc starań!!! Działaj, działaj!
Lili, nie wiem czy czytałaś poprzednie wpisy, ale listę ma Macierzanka u siebie w pamiętniczku...pięknie uzupełnioną i prowadzoną już od grudnia -
Hej kochane
Mogę z radością 100% powiedzieć JESTEM W CIĄŻY !!!
Byłam dziś u ginia. Moja fasoleczka ma 0,99 cm. Jestem w 7 tygodniu ciąży.
Wszystko ok. Muszę teraz porobić BARDZO DUŻO różnych badań. Jestem MEGA MEGA MEGA SZCZĘŚLIWA a jak mi serduszko puścił to się poryczałam
Życzę Wam kochane takich samych emocji jak ja teraz przeżywam.
Rozsyłam wiruski i pozytywnie dobrą energię.
Jeszcze raz BARDZO WAM DZIĘKUJE ZA DOBRE SERCE, WSPARCIE, WYLANE WSPÓLNIE ŁZY, RADOŚCI I ZA TO ŻE JESTEŚCIE
Wasza BurzaZpiorunami chociaż teraz to BurzaZfasoleczkąDriada0102, Little Frog, Agrafka, julenka78, Ania07, Macierzanka:), Anja89, karmela85, Lucy, aaaaga, MonikaDM, Lili266 lubią tę wiadomość
burzaZpiorunami -
Życzę Wam dużo dużo dużo zdrówka Dbaj o Was i daj innym też dbać Mocno trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze przebiegało
Musiało być cudowne uczucie, wcale mnie nie dziwi Twoje wzruszenie
Oczywiście wiruski ciążowe przyjmuję w każdej ilości
3maj się cieplutkoburzaZpiorunami lubi tę wiadomość
-
Burza gratulacje!!! Dajesz pozytywna energie
wirbażka wrote:hejka Kobitki!
Ja po raz pierwszy jeździłam konną, aaaaaaa co to za emocję! jestem tak podekscytowana, że o niczym innym nie myśle bosko! mam zamiar jeździć raz w tyg będzie zajebiście
nawet nie przejmuej się cyklem, bo jak się nie uda to mam co robić
Żabka kciukam już mocno za nowy cykl:* odpoczywaj!
ja weekend planuje w towarzystwie męże, domowego kina, popcornu i leżakowania
miłęgo wieczorku lece ćwiczyć!a potem czytac książke bo ostatnio zaczytuje się w austen
Ja jezdzilam pare lat w liceum i na studiach. Niezbyt regularnie wiec nei bylam dobrym jezdzcem. Ale to jest przecudne uczucie!
Skoro bylas pierwszy raz to przypuszczam ze galopu raczej nei zaliczylas;). Przygotuj sie w takim razie na jescze wiecej fantastycznych emocji.
Jak sie galopuje gdzie spo lace czy lesie to jest to tak cudowne uczucie ze mozna by w tym momencie odejsc z tego swiata:)
Zreszta, stare konskie przyslowie mowie ze "Najwieksze szczescie na swiecie jest na konskim grzbiecie"
Ja juz nie jezdze bo sie boje, nie mampodejscia do koni i one to czuja. Choc uwielbiam te zwierzeta to zawsze czuje strach ze mnie kopnie albo przycisnie albo poniesie w sina dal (co sie zdaza dosc czesto ;P). Moze jeszcze kiedys wroce do tego. Jak widze gdzies na filmie galopujacego konia to mi lzy w oczach sie kreca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2014, 22:30
burzaZpiorunami lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyburzaZpiorunami wrote:Hej kochane
Mogę z radością 100% powiedzieć JESTEM W CIĄŻY !!!
Wasza BurzaZpiorunami chociaż teraz to BurzaZfasoleczką
No tak, piekna metamorfoza burzazpiorunami na burzaz fasoleczką
Pieknie:) dbajcie o siebie
Serdecznie gratuluje! Ciesze sie razem z Tobą Twym szczesciem
pewnie każda z nas przezyje coś takiego jak Ty dzisiaj
Ale póki co musi nas dostać taka porządna, ale to bardzo porządna burza z plemnikami :):):)
wszak dzień Walentego to bardo burzowy dzień plemnikowy hihihi
pozdrawiam
i miłej nocy życzeburzaZpiorunami lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny