Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • wirbażka Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka Kobitki!

Ja po raz pierwszy jeździłam konną, aaaaaaa co to za emocję! jestem tak podekscytowana, że o niczym innym nie myśle :D bosko! mam zamiar jeździć raz w tyg będzie zajebiście :D

nawet nie przejmuej się cyklem, bo jak się nie uda to mam co robić ;)

Żabka kciukam już mocno za nowy cykl:* odpoczywaj!

ja weekend planuje w towarzystwie męże, domowego kina, popcornu i leżakowania ;) <3

miłęgo wieczorku lece ćwiczyć!a potem czytac książke bo ostatnio zaczytuje się w austen :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2014, 19:05

Little Frog lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomalowałam!!! Eureka!! kolor...nie powala mnie, jak wysechł jest ciut ładniejszy ale jak na niego patrzę to lekko wykrzywia mi się buzia :/
    Ale musi tak póki co zostać, jak zobaczę 2 kreski na teście to przemalujemy :)

Mój weekend?? Mąż na imprezie integracyjnej w Paryżu a ja zacznę pakować nasze walizki na urlop.

• karmela85 Ekspertka

Wysłany: 16 stycznia 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog nie przejmuj się:) W następnym cyklu nam się uda!!!!

• Driada0102 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.
    Chcę już weekend praca mnie wykańcza. Cały czas chce mi się spać. Wczoraj w pracy zasypiałam wszędzie gdzie tylko usiadłam ;/
    Little Frog trzymam kciuki za nowy cykl!
    Kupiłam sobie książkę jak szybko zajść w ciążę i wyczytałam w niej, żeby unikać malowania jest niezdrowe.
    wirbażka nie bałaś się? Piękne są konie, ale się ich boje :(
    Dziewczyny jak mogę kupić konto premium?
    Pozdrawiam cieplutko :)

f2wli09kvv5ashuy.png
  • Lucy Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Właśnie zawitała do mnie @... Czyli zaraz będę się zwijać z bólu, chociaż już zapobiegawczo łyknęłam tabletkę...
    Miłego wieczorku :)
    ...idę leżakować...

Oj szkoda :(

Ja dzi,s byłam podejrzec moje jajniory.
    Pęcherz dalej nie pękł, ma 25.5. Endo urosło do ponad 7mm, a to jak na mnie to jakies niewiarygodnie dobre :D Super.
    Test owu juz pozytywny, będę działac. Ale tak jajniki bolą że będzie cięzko :>

zem3j44jocammsgx.png
    zrz6x1hp5wag352p.png
  • Lili266 Przyjaciółka

Wysłany: 16 stycznia 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda żabko :-( ja pewnie niedługo dolacze do Ciebie ..
    Może ktoras z Was dziewczyny chciałaby zająć sie lista ? Bo ja nie mam ostatnio czasu i mi aż głupio że nie jest lista uzupełniona :-(

Też na wiosnę chce malować przedpokoj ale jeszcze nie wiem jaki kolor by pasował może coś doradzicie :-) ale raczej nie ciemny bo światła nie ma za wiele.

Dobranoc dziewczyny i do jutra :-)

• olka30 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ponownie, małą wizyta na forum przed snem..
    Ja jeżdżę konno od dwóch lat, mogłabym z konia nie zsiadać. Uwielbiam to :)
    Najbardziej mi szkoda właśnie tego, że jak zaciążę ( o ile) to parę miesięcy nie będę mogła. Ale to jedyna rzecz, z której najchętniej bym nie rezygnowała, a z wszystkiego innego mogę zrezygnować już dziś jak trzeba :)
    Tylko uważaj Wirbażka po owu, jazda konna raczej nie wpływa dobrze na zagnieżdżenie. Chociaż kiedyś wszyscy konno jeździli i jakoś się dzieci rodziły, no nie?

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Wam :):) Po wczorajszym teście w sumie już trochę się oswoiłam z tą myślą (aczkolwiek nadzieję jeszcze miałam)
    Wirbażko, ja też jeździłam dwa razy konno...jak miałam 6 lat!! (pamiętam to jak przez mgłę), chciałabym jeszcze kiedyś spróbować :) i od jutra (o ile ta parszywa @ nie będzie próbowała mnie wykończyć) to też zaczynam ćwiczyć.
    Monika, to życzę Ci szybkiego przemalowania pokoju :):) Jeżeli po 2 kreseczkach kolor ma się zmienić, to oby to było jak najszybciej :):)
    Karmela, nie poddajemy się za nic! :)
    Driada, to faktycznie weekend dla Ciebie mógłby się zacząć już dziś...
    Lucy, mocno trzymam kciuki za piękny owoc starań!!! :):):) Działaj, działaj! :):)
    Lili, nie wiem czy czytałaś poprzednie wpisy, ale listę ma Macierzanka u siebie w pamiętniczku...pięknie uzupełnioną i prowadzoną już od grudnia :)

• burzaZpiorunami Znajoma

Wysłany: 16 stycznia 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane :)

Mogę z radością 100% powiedzieć JESTEM W CIĄŻY !!! :) :) :)

Byłam dziś u ginia. Moja fasoleczka ma 0,99 cm. Jestem w 7 tygodniu ciąży.
    Wszystko ok. Muszę teraz porobić BARDZO DUŻO różnych badań. Jestem MEGA MEGA MEGA SZCZĘŚLIWA :) a jak mi serduszko puścił to się poryczałam :)

Życzę Wam kochane takich samych emocji jak ja teraz przeżywam.
    Rozsyłam wiruski i pozytywnie dobrą energię.
    Jeszcze raz BARDZO WAM DZIĘKUJE ZA DOBRE SERCE, WSPARCIE, WYLANE WSPÓLNIE ŁZY, RADOŚCI I ZA TO ŻE JESTEŚCIE :)

Wasza BurzaZpiorunami chociaż teraz to BurzaZfasoleczką :)

Driada0102, Little Frog, Agrafka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Macierzanka:), Anja89, karmela85, Lucy, aaaaga, nick nieaktualny, Lili266 lubią tę wiadomość

burzaZpiorunami
  • Driada0102 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    burzaZpiorunami Bardzo się cieszę, oczywiście zdrówka dla was! ;)
    Little Frog niestety, ale muszę iść w sobotę bo kierownik owi nie pasowało jak nie byłam w ostatnią, pomimo, że jest dniem wolnym;/

burzaZpiorunami lubi tę wiadomość

f2wli09kvv5ashuy.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Życzę Wam dużo dużo dużo zdrówka :) Dbaj o Was i daj innym też dbać :) Mocno trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze przebiegało :):)
    Musiało być cudowne uczucie, wcale mnie nie dziwi Twoje wzruszenie :):)
    Oczywiście wiruski ciążowe przyjmuję w każdej ilości :)
    3maj się cieplutko :)

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Driada, to życzę kierownikowi, żeby go tak porządnie przeczyściło!! Zasłużył sobie! A jak już znajdziesz chwilkę dla siebie, to zrób wszystko, żeby wypocząć :)

• Driada0102 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    He he he chciałabym zobaczyć jak biegnie do ubikacji na drugim końcu hali :D

f2wli09kvv5ashuy.png
  • KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Burza gratulacje!!! Dajesz pozytywna energie :)

wirbażka wrote:
    hejka Kobitki!

Ja po raz pierwszy jeździłam konną, aaaaaaa co to za emocję! jestem tak podekscytowana, że o niczym innym nie myśle :D bosko! mam zamiar jeździć raz w tyg będzie zajebiście :D

nawet nie przejmuej się cyklem, bo jak się nie uda to mam co robić ;)

Żabka kciukam już mocno za nowy cykl:* odpoczywaj!

ja weekend planuje w towarzystwie męże, domowego kina, popcornu i leżakowania ;) <3

miłęgo wieczorku lece ćwiczyć!a potem czytac książke bo ostatnio zaczytuje się w austen :)

Ja jezdzilam pare lat w liceum i na studiach. Niezbyt regularnie wiec nei bylam dobrym jezdzcem. Ale to jest przecudne uczucie!
    Skoro bylas pierwszy raz to przypuszczam ze galopu raczej nei zaliczylas;). Przygotuj sie w takim razie na jescze wiecej fantastycznych emocji.
    Jak sie galopuje gdzie spo lace czy lesie to jest to tak cudowne uczucie ze mozna by w tym momencie odejsc z tego swiata:)
    Zreszta, stare konskie przyslowie mowie ze "Najwieksze szczescie na swiecie jest na konskim grzbiecie" :)
    Ja juz nie jezdze bo sie boje, nie mampodejscia do koni i one to czuja. Choc uwielbiam te zwierzeta to zawsze czuje strach ze mnie kopnie albo przycisnie albo poniesie w sina dal (co sie zdaza dosc czesto ;P). Moze jeszcze kiedys wroce do tego. Jak widze gdzies na filmie galopujacego konia to mi lzy w oczach sie kreca.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2014, 22:30

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2014, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    burzaZpiorunami wrote:
    Hej kochane :)

Mogę z radością 100% powiedzieć JESTEM W CIĄŻY !!! :) :) :)

Wasza BurzaZpiorunami chociaż teraz to BurzaZfasoleczką :)

No tak, piekna metamorfoza burzazpiorunami na burzaz fasoleczką
    Pieknie::)) dbajcie o siebie
    Serdecznie gratuluje! Ciesze sie razem z Tobą Twym szczesciem
    pewnie każda z nas przezyje coś takiego jak Ty dzisiaj

Ale póki co musi nas dostać taka porządna, ale to bardzo porządna burza z plemnikami ::))::))::))
    wszak dzień Walentego to bardo burzowy dzień plemnikowy hihihi

pozdrawiam
    i miłej nocy życze

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2014, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heja <3

Leetle Frog przykro mi zaraz dolacze do Ciebie <3

Co dziewczynki u was ??

• Driada0102 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 06:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczynki ;)
    Wyspane? Ja niestety nie :( chcę do łóżka!
    Niestety uciekam do pracy.
    Miłego dzionka życzę :)

f2wli09kvv5ashuy.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, jak tam dzisiaj nastroje? U mnie zawitało rano plamienie i mam nadzieje, ze to w końcu @, bo już chcę zacząć nowy cykl.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • karmela85 Ekspertka

Wysłany: 17 stycznia 2014, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Burza, moje wielkie gratulacje!!!!!!!!:)
    Ja wczoraj po pracy też byłam strasznie padnięta i senna. Zjedliśmy obiad i leżałam aż o 19 poszłam się umyć i po serialu zasnęłam!
    Miłego dnia dziewczyny:)

• olka30 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki, nie dość że piątek to jeszcze mglisty i beznadziejny. Nie wyspana jestem i nie mam humoru siedzieć w pracy, no ale..

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
‹‹ 177 178 179 180 181 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ