Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
LittleFrog- chyba tylko nospa. Uff ja nie mam jakos bardzo bolesnych @. Pierwszy dzien tylko jest ciezki ale nawet nie tak zebym brala jakies leki.
Ja dzisiaj w jak najlepszym humorze. Swietnie spalam, tempka ladna, owulka juz wyznaczona w dobrym czasie:). -
To ja się właśnie wczoraj dziwiłam, że zbytnio mnie nie boli, a do tego to tylko tak lekko krwawiłam, a teraz to chyba ze zdwojoną siłą...
KotkaPsotka, trzymam kciuki, żeby to był już ten cykl!
Chyba spróbuję to przespać...o ile mi się uda zasnąć -
nick nieaktualnyLittle Frog - mnie ostatnio NoSpa nie pomogła, ale prawie zawsze choć trochę pomaga termofor na brzuch, wiem, ze niektórzy nie zalecają, ale jak się zwijam z bólu to cóż począć. I jedna fajna rzecz - jak mój maz położy mi rękę na podbrzuszu to ból prawei znika a ja szybko zasypiam. Takie niby nic a bardzo przyjemne i mi pomaga.
Dziewczyny ja kocham konie! Ale do tej pory ten sport był nieosiągalny, najpier za drogi a później brakowało mi na to czasu, a teraz się trochę boję ale nie koi ani jazdy konno, ale tego, że nie zrozumiem trenera i opiekuna koni, mieszkam poza PL i mój język nie jest jeszcze na tyle perfekcyjny, żebym wszystko zrozumiała, ale jak zajde w ciąże i urodzę to zacznę jeździć już to sobie obiecałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2014, 09:08
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczyny przesyłam wam promienie słoneczka bo u mnie za oknem slicznie...i prawie 6 stopni w plusie...chociaz to dzisiaj na plus...bo mam strasznego stresa az mnie brzuch boli...mama ma dzisiaj operacje jest daleko i dopiero w niedziele bedzie mozna ja odwiedzic straszny stressssDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:czarna to zycze owocnego i przyjemnego staranka:D
Po tej informacji mam tyle w sobie pozytywnej energii,że mogłabym pół Polski obdarować!Może to w końcu ten czas....8 m-cy starań....nie myślę tylko będę działać.Moja gin mówiła,że owulka powinna być ok. wtorku.Poczekamy zobaczymy. -
nick nieaktualnyJa dzisiaj poszłam tak spontanicznie,cos mnie tknęło.Jestem już w 33dc,ale moje cykle to jedna wielka zagadka.Jakież było moje zdziwienie jak gin mi mówi cyt. " O jest,piękny pęcherzyk dominujący,ma 20,3mm.".Aż mi sie płakać zachciało jakby co najmniej mi powiedziała,że w ciąży jestem :)Kaśka,tzrymam za Ciebie kciuki!
-
dziewczyny nie wytrzymalam zrobilam przed chwila sikanca i dwie kreski ooooooooooooooooooooooo matko druga jasniejsza ale jest i odrazu polecialam na bete wyniki po 15 ale mi sie rece trzesa i serce lomocze
mialam robic jutro rano ale jakos tak mnie korcilo
MonikaDM, Little Frog, Ewelina23, Maniuś, Macierzanka:), Lucy, burzaZpiorunami lubią tę wiadomość
-
jak ja chcialam isc sie zapisac bo juz mam taki dlugi cykl to babka w rejestracji położna podala wolne terminy w lutym i kazala popatrzec na kalendarz i policzyc kiedy bedzie miesiaczka zeby nie przyjsc n wizyte w czasie jej trwania...a jak zapytalam sie jak mam to policzyc skoro tyle mi sie spozna wzruszyla ramionami i czekala az wybiore termin....wkurzylam sie i powiedzialam ze poszukam kogos kto mnie szybciej przyjmie bo za bardzo mi zalezy....Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️