Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
aaaaga WOW, czekamy na betę i trzymamy kciuki! MAsz całą armię kibiców za sobą tutaj!
Burza, ja też bym sie popłakała! Odwiedzaj nas i wspieraj! Ale masz juz ogromną te Fasolę Super!
Żabka, przykro mi. Na mnie działa ibuprom dobrze, ale ponoc leki na ibuprofenie moga hamować owulkę, no ale w trakcie @ może nie zaszkodzi.
Kaśka, trzymam kciuki za wizytę. Daj znać jak będziesz po.
Olka30, ja też na południu
Lucy, działaj, działaj! Życzę powodzenia i pękniętego pęcherzyka.
Lista staraczek w moim pamiętniku...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2014, 10:30
burzaZpiorunami lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a prywatnie wcale nie lepiej...wszycy z polecenia nie maja wolnych terminow...nie wiem jakim cudem udalo mi sie na wtorek ale ten tydzien czekania powoli mnie wykancza...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyZgadzam się.Mi moja gin.jak byłam na ostatniej wizycie powiedziała,że nie jest asertywna,nie potrafi odmówić.Dlatego tyle ma pacjentek,nawet tych nieplanowanych.Teraz tak zaczęłam czytać na internecie o tym moim pęcherzyku i powiem szczerze,że się zaniepokoiłam,że on wcale moze nie pęknąć.Sama nie wiem czy dobrze robię czytając takie rzeczy?
-
nick nieaktualnyWitajcie kobitki.
WOW, Agaaaaa Gratulacje. Trzymam kciuki za wasze zdrowko. Dbajcie o siebie.
Litle Froog ja biore paracetamol jak mnie skreca i klade sie pod koc.
Ale ogólnie nie mam takich bolączek w okres.
pozdrawiam
i miłego dnia życze wszystkimLittle Frog lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Burza aż mi się łezka w oku zakręciła
Aga moje gratulacje! Miło poczytać dobre wieści na dzień dobry Dbajcie o siebie dziewczyny!
Litle Froog mi zawsze pomaga nospa forte. Odpoczywaj :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 08:42
Little Frog, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
burzaZpiorunami wrote:Hej kochane
Mogę z radością 100% powiedzieć JESTEM W CIĄŻY !!!
Byłam dziś u ginia. Moja fasoleczka ma 0,99 cm. Jestem w 7 tygodniu ciąży.
Wszystko ok. Muszę teraz porobić BARDZO DUŻO różnych badań. Jestem MEGA MEGA MEGA SZCZĘŚLIWA a jak mi serduszko puścił to się poryczałam
Życzę Wam kochane takich samych emocji jak ja teraz przeżywam.
Rozsyłam wiruski i pozytywnie dobrą energię.
Jeszcze raz BARDZO WAM DZIĘKUJE ZA DOBRE SERCE, WSPARCIE, WYLANE WSPÓLNIE ŁZY, RADOŚCI I ZA TO ŻE JESTEŚCIE
Wasza BurzaZpiorunami chociaż teraz to BurzaZfasoleczką
Ale sie ciesze! Super! Gratulacje!
Ja wczoraj robiłam bete i wzrosła o 145% w ciągu 48 godzin. smieje się, ze albo bliźniaki albo niezły siłącz/siłaczk, bo wszystko ponad norme mam (progesteron wzrósł do 320). Byłam taka szczęśliwa jak zobaczyłąm ten wzrost bety że dzidzia prawidłowo się rozwija, wszystkim tego życzę!! a za 11 dni pierwsze usg, nie moge sie doczekać
Macierzanka:), burzaZpiorunami lubią tę wiadomość
-
Aga, najszczersze gratulacje! Życzę Wam dużo zdrówka
Ja to chyba zacznę to rzadziej zaglądać. Jak siedzę praktycznie cały dzień, to się niewiele dzieje, a jak mnie nie ma, to zaraz jakaś zafasolkowana duszyczka się chwali!
W lutym, to chyba zniknę w okolicach swojej @ i może mi się uda?
Wzięłam ibuprofen i troszkę mi popuściło - wróciłam wśród żywych No-spa kompletnie mi nie pomaga - nawet ta forte. Została mi jedna tabletka ibuprofenu, a później jedynie paracetamol jakby mnie jeszcze męczyło, ale postaram się to wytrzymać. Tabletki biorę zawsze w ostateczności Ogólnie raczej nic mnie nie boli, więc tylko max 3 tabletki przeciwbólowe jem w trakcie okresu.Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
cześć Dziewczyny,
aaaaaaga gratulacje - dobre wieści budują, wspieramy i trzymamy kciuki za poprawną ciążę...
burzaZpiorunami - po raz drugi wielkie gratulacje - najważniejsze, że jest fasolka, teraz dbajcie o siebie...
u mnie tempka dziś wysoka, choć mierzona dopiero o 8, zaspałam a telefon ściszyłam, bo wiecznie ktoś ma do mnie interes...
wczoraj miałam stresujące popołudnie, nerwów mnogo, ale już wyhamowałam... czeka mnie szukanie dobrego prawnika, który zna się na sprawach nieruchomości, wpólnota etc... będę szukała, aż znajdę...
dziś bolą mnie jajniki, naprzemiennie, najgorsze, że bolą też piersi, ale tak z boku, bliżej węzłów chłonnych - obawiam się, że to przez PCOS... Czekam na @, choć możecie mnie wpisać na 27.01 z testowaniem, wtedy powinnam mieć już@...
Mała Żabko, ja biorę pyralginę - mam bardzo bolesne @ i to jedyny lek, jaki pomaga...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2014, 11:51
burzaZpiorunami lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja zastanawiam sie czy przed wizyta u gin jeszcze nie pojsc na bete w poniedzialek tylko zastanawiam sie czy niebyloby za wczesnie...mam taki dlugi dziwny cykl ze watpie ze bede w ciazy ale tak spontanicznie serduszkowalismy a potem sie okazalo ze ovufriend wyznaczylo ovulacje w tym dniu...ciekawa jestem czy mogloby cos z tego wyjsc mimo tego dlugiego cykluDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
julenka78 wrote:Hej dziewczeta to już 6-ta zaciążyła w tym miesiącu?
Poprawcie mnie jesli sie mylę.
4.01 -justysia 90 , Paula55 , b-c
7.01 - Maniuś -, Milcia
9.01- MonikaDM -
11.01 - Macierzanka:) -
12.01 - fipsik
13.01 - Aniulka86, Kaśka28, martyna1989
14.01 - mariposa
15.01 - patu
16.01 - olka25 -
17.01 - aaaga
O ile mam dobre informacje -