X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinko, nie chcę Ci pisać, że w następnym cyklu się uda - nie jestem jasnowidzem. Nie napiszę Ci też, że wiem co czujesz, bo nie wiem - nie mam tego bagażu doświadczeń co Ty, nie jestem Tobą. Mogę się jedynie domyślać.
    Czasami droga jest długa i kręta, ale warto nią iść, bo nagroda jaką dostaniemy jest warta każdego wysiłku. Ja każdej z nas życzę, żeby jak najszybciej doczekała się upragnionego maleństwa i żeby nigdy nie traciła nadziei. Żeby siły nas nie opuszczały w tych najtrudniejszych momentach. Wiem, że napisać łatwo, ale mamy tu wsparcie, przewija się tu tysiące kobiet z podobnymi problemami. Nie jesteśmy jakimiś wyrzutkami, którym nikt nie może pomóc, bo kompletnie nie zna problemu... Wiele historii jest na tyle niesamowitych, że aż trudno w nie uwierzyć i właśnie one przywracają nadzieję.
    Ciężko nie zwariować i wciąż się uśmiechać, jak czasami jest ta nasza górka okropnie stroma. Ale próbujmy to robić mimo wszystko i na przekór losowi.
    Jak coś, to mi możecie się zawsze w rękaw wypłakać - choćby nawet z powodu złamanego paznokcia :)

Macierzanka:), Ania07, Ewelina23, julenka78, pati2704, Driada0102 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina ja też to widziałam :/
    To jest straszne! Dzieci rodzą dzieci :/

• Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabka, jestem Twoją fanką! smileys-kussen-071558.gif

Little Frog, Ania07, julenka78, Driada0102, Lili266 lubią tę wiadomość

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam i ide caly czas ta kreta droga bo tak jak mowisz wiem ze warto .Czasem mam juz dosc ale jakkonczy sie @ to znow a moze sie tym razem uda pozniej malpa robi swoje . Nawet nie wobrazam mojej reakcji jak bym zobaczyla dwie kreski na tescie . I tez chciala bym zobaczyc wasza reakce wasze zadowolone buzki . :)
    Dobra koncze juz smęcić

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macierzanka:) wrote:
    Żabka, jestem Twoją fanką! smileys-kussen-071558.gif
    Hehehe, no to kiepskiego idola sobie znalazłaś :D Jestem najzwyklejszym, pospolitym śmiertelnikiem :D Już lepszy byłby chyba Bieber lub Wiśniewski :D

Wysłany: 17 stycznia 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ja właśnie lubię takich zwykłych śmiertelników, normalnych ludzi, którzy potrafią wyciągnąc rękę z rękawem do wypłakania :) i można się też z nimi pośmiać jak trzeba :D

julenka78, MonikaDM, Driada0102, Lili266 lubią tę wiadomość

1237397y6kr97ild4.gif
  • Maniuś Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was kochane...bardzo sie ciesze ze tu trafilam,Wy tak sie wspieracie,tak pieknie piszecie,podtrzymujecie sie na duchu...i mnie rowniez juz pare razy pomoglyscie...jestem szczesliwa ze jestem tu z Wami i moge sie wyzalic itd:)3mam kciuki za kazda z Was...
    Jest juz lista na luty,to mozecie mnie wpisac na 10:)
    Pozdrawiam:*

Macierzanka:), Driada0102 lubią tę wiadomość

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, mam nadzieję, że nie będzie on potrzebny, wolałabym go wykorzystać do wycierania łez szczęścia, ale jak coś, to nie ma sprawy :)
    Dziewczynki, ja też miałam takie załamanie lekkie przedwczoraj jak zobaczyłam jedną kreseczkę na teście. Ale jedna z Was miała tak na pierwszy rzut oka zwyczajnie, a jakby się chwilę zastanowić, to bardzo pięknie napisane "Nowy cykl. Nowe nadzieje". Także pomarudzić zawsze można, popłakać też - nikt nam tego przecież nie zabroni, ale trzeba się szybko podnieść, otrzepać i iść dalej :)

Macierzanka:), Ania07, Lili266 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia święta racja! Z każdym cyklem powinnyśmy być silniejsze i jeszcze mocniej wierzyć, że w końcu się uda :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania07 wrote:
    Żabcia święta racja! Z każdym cyklem powinnyśmy być silniejsze i jeszcze mocniej wierzyć, że w końcu się uda :)
    wiesz troche ciezko byc silniejszym skoro z kazdym cyklem sie rozczarowujemy

Wysłany: 17 stycznia 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz Żabka, Twój rękaw może się też przydać na katar, jakby co...
    więc ma wiele zastosowań :D

Maniuś dopisałam Cię...

A ja Was na tę chwilę będę powoli opuszczać. Obiad czeka w kuchni na ugotowanie... :)

1237397y6kr97ild4.gif
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniuś, jak tylko możemy, to zawsze staramy się sobie pomóc, pocieszyć, doradzić :) Nie wiem czy czytałaś, ale lista znajduje się w pamiętniku Macierzanki :)

W sumie pomaganie to całkiem dobry interes... :)

Podobno DOBRO wraca do nas ze zdwojoną siłą :)
    https://www.youtube.com/watch?v=SUjBF3FSZpU

A co, pospamuję trochę! :)

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    wiesz troche ciezko byc silniejszym skoro z kazdym cyklem sie rozczarowujemy
    Ewelinko!! Co nas nie zabije, to nas wzmocni! :) O! Tylko trzeba troszkę poszerzyć interpretację tego przysłowia :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina wiem, że tylko łatwo się mówi, a gorzej wykonuje, ale myślę, że to czekanie za każdym razem, rozczarowania i pełno wylanych łez, zostanie nam kiedyś wynagrodzone :)

Little Frog, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no mam nadzieje że nie będziemy misieli na to czekać do przyszłego roku..

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Maniuś Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje Macierzanka:)
    Little Frog ja tez jestem Twoja fanka:)
    Ok spadam jesc ibiadek:)

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • wirbażka Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka dziewczyny:)

Ja tak z doskoku :)
    Driada tochę się bałam, ale co to do odważnych świat należy ;)

Burza jeszcze raz gratulację, łapie wiruski! ;)

Kotka jasne, że nie galopowałam, już kłus był dla mnie szybki hehe zobaczymy jak mi będzie szło ;)

Żabka podczas @ jedynym moim lekiem jest solpadeina rozpuszczalna i dzban gorącej herbaty!

Aaga gratulację :)

zapisuje się na 6.02 aczkolwiek jakoś nie mam wiary ... no ale nóż widelec ;)

burzaZpiorunami lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ponownie.

Niezauważyłam dziś że program ovu przyznał mi dziś 6 pkt w detektorze oznak ciązy, wczoraj dostałam 2 pkt.

Od czego to zależy?

pozdrawiam

• santoocha Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od objawów jakie zaznaczasz- ból piersi itp.

My też zaczynamy się starać o pierwszego maluszka. To pierwszy cykl,w którym będziemy celować w owulację. Oby się udało!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2014, 15:34

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santoocha wrote:
    Od objawów jakie zaznaczasz- ból piersi itp.

My też zaczynamy się starać o pierwszego maluszka. To pierwszy cykl,w którym będziemy celować w owulację. Oby się udało!!!

trzymam mocno kciuki::))

‹‹ 181 182 183 184 185 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ