Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelinko, nie chcę Ci pisać, że w następnym cyklu się uda - nie jestem jasnowidzem. Nie napiszę Ci też, że wiem co czujesz, bo nie wiem - nie mam tego bagażu doświadczeń co Ty, nie jestem Tobą. Mogę się jedynie domyślać.
Czasami droga jest długa i kręta, ale warto nią iść, bo nagroda jaką dostaniemy jest warta każdego wysiłku. Ja każdej z nas życzę, żeby jak najszybciej doczekała się upragnionego maleństwa i żeby nigdy nie traciła nadziei. Żeby siły nas nie opuszczały w tych najtrudniejszych momentach. Wiem, że napisać łatwo, ale mamy tu wsparcie, przewija się tu tysiące kobiet z podobnymi problemami. Nie jesteśmy jakimiś wyrzutkami, którym nikt nie może pomóc, bo kompletnie nie zna problemu... Wiele historii jest na tyle niesamowitych, że aż trudno w nie uwierzyć i właśnie one przywracają nadzieję.
Ciężko nie zwariować i wciąż się uśmiechać, jak czasami jest ta nasza górka okropnie stroma. Ale próbujmy to robić mimo wszystko i na przekór losowi.
Jak coś, to mi możecie się zawsze w rękaw wypłakać - choćby nawet z powodu złamanego paznokciaMacierzanka:), Ania07, Ewelina23, julenka78, pati2704, Driada0102 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzekam i ide caly czas ta kreta droga bo tak jak mowisz wiem ze warto .Czasem mam juz dosc ale jakkonczy sie @ to znow a moze sie tym razem uda pozniej malpa robi swoje . Nawet nie wobrazam mojej reakcji jak bym zobaczyla dwie kreski na tescie . I tez chciala bym zobaczyc wasza reakce wasze zadowolone buzki .
Dobra koncze juz smęcićMacierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Ale ja właśnie lubię takich zwykłych śmiertelników, normalnych ludzi, którzy potrafią wyciągnąc rękę z rękawem do wypłakania i można się też z nimi pośmiać jak trzeba
julenka78, MonikaDM, Driada0102, Lili266 lubią tę wiadomość
-
Witam Was kochane...bardzo sie ciesze ze tu trafilam,Wy tak sie wspieracie,tak pieknie piszecie,podtrzymujecie sie na duchu...i mnie rowniez juz pare razy pomoglyscie...jestem szczesliwa ze jestem tu z Wami i moge sie wyzalic itd:)3mam kciuki za kazda z Was...
Jest juz lista na luty,to mozecie mnie wpisac na 10:)
Pozdrawiam:*Macierzanka:), Driada0102 lubią tę wiadomość
-
No, mam nadzieję, że nie będzie on potrzebny, wolałabym go wykorzystać do wycierania łez szczęścia, ale jak coś, to nie ma sprawy
Dziewczynki, ja też miałam takie załamanie lekkie przedwczoraj jak zobaczyłam jedną kreseczkę na teście. Ale jedna z Was miała tak na pierwszy rzut oka zwyczajnie, a jakby się chwilę zastanowić, to bardzo pięknie napisane "Nowy cykl. Nowe nadzieje". Także pomarudzić zawsze można, popłakać też - nikt nam tego przecież nie zabroni, ale trzeba się szybko podnieść, otrzepać i iść dalejMacierzanka:), Ania07, Lili266 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiesz Żabka, Twój rękaw może się też przydać na katar, jakby co...
więc ma wiele zastosowań
Maniuś dopisałam Cię...
A ja Was na tę chwilę będę powoli opuszczać. Obiad czeka w kuchni na ugotowanie...
-
Maniuś, jak tylko możemy, to zawsze staramy się sobie pomóc, pocieszyć, doradzić Nie wiem czy czytałaś, ale lista znajduje się w pamiętniku Macierzanki
W sumie pomaganie to całkiem dobry interes...
Podobno DOBRO wraca do nas ze zdwojoną siłą
https://www.youtube.com/watch?v=SUjBF3FSZpU
A co, pospamuję trochę! -
nick nieaktualny
-
hejka dziewczyny:)
Ja tak z doskoku
Driada tochę się bałam, ale co to do odważnych świat należy
Burza jeszcze raz gratulację, łapie wiruski!
Kotka jasne, że nie galopowałam, już kłus był dla mnie szybki hehe zobaczymy jak mi będzie szło
Żabka podczas @ jedynym moim lekiem jest solpadeina rozpuszczalna i dzban gorącej herbaty!
Aaga gratulację
zapisuje się na 6.02 aczkolwiek jakoś nie mam wiary ... no ale nóż widelecburzaZpiorunami lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Od objawów jakie zaznaczasz- ból piersi itp.
My też zaczynamy się starać o pierwszego maluszka. To pierwszy cykl,w którym będziemy celować w owulację. Oby się udało!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2014, 15:34
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny