X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinko, nie chcę Ci pisać, że w następnym cyklu się uda - nie jestem jasnowidzem. Nie napiszę Ci też, że wiem co czujesz, bo nie wiem - nie mam tego bagażu doświadczeń co Ty, nie jestem Tobą. Mogę się jedynie domyślać.
    Czasami droga jest długa i kręta, ale warto nią iść, bo nagroda jaką dostaniemy jest warta każdego wysiłku. Ja każdej z nas życzę, żeby jak najszybciej doczekała się upragnionego maleństwa i żeby nigdy nie traciła nadziei. Żeby siły nas nie opuszczały w tych najtrudniejszych momentach. Wiem, że napisać łatwo, ale mamy tu wsparcie, przewija się tu tysiące kobiet z podobnymi problemami. Nie jesteśmy jakimiś wyrzutkami, którym nikt nie może pomóc, bo kompletnie nie zna problemu... Wiele historii jest na tyle niesamowitych, że aż trudno w nie uwierzyć i właśnie one przywracają nadzieję.
    Ciężko nie zwariować i wciąż się uśmiechać, jak czasami jest ta nasza górka okropnie stroma. Ale próbujmy to robić mimo wszystko i na przekór losowi.
    Jak coś, to mi możecie się zawsze w rękaw wypłakać - choćby nawet z powodu złamanego paznokcia :)

Macierzanka:), Ania07, Ewelina23, julenka78, pati2704, Driada0102 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina ja też to widziałam :/
    To jest straszne! Dzieci rodzą dzieci :/

• Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabka, jestem Twoją fanką! smileys-kussen-071558.gif

Little Frog, Ania07, julenka78, Driada0102, Lili266 lubią tę wiadomość

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam i ide caly czas ta kreta droga bo tak jak mowisz wiem ze warto .Czasem mam juz dosc ale jakkonczy sie @ to znow a moze sie tym razem uda pozniej malpa robi swoje . Nawet nie wobrazam mojej reakcji jak bym zobaczyla dwie kreski na tescie . I tez chciala bym zobaczyc wasza reakce wasze zadowolone buzki . :)
    Dobra koncze juz smęcić

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macierzanka:) wrote:
    Żabka, jestem Twoją fanką! smileys-kussen-071558.gif
    Hehehe, no to kiepskiego idola sobie znalazłaś :D Jestem najzwyklejszym, pospolitym śmiertelnikiem :D Już lepszy byłby chyba Bieber lub Wiśniewski :D

Wysłany: 17 stycznia 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ja właśnie lubię takich zwykłych śmiertelników, normalnych ludzi, którzy potrafią wyciągnąc rękę z rękawem do wypłakania :) i można się też z nimi pośmiać jak trzeba :D

julenka78, MonikaDM, Driada0102, Lili266 lubią tę wiadomość

1237397y6kr97ild4.gif
  • Maniuś Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was kochane...bardzo sie ciesze ze tu trafilam,Wy tak sie wspieracie,tak pieknie piszecie,podtrzymujecie sie na duchu...i mnie rowniez juz pare razy pomoglyscie...jestem szczesliwa ze jestem tu z Wami i moge sie wyzalic itd:)3mam kciuki za kazda z Was...
    Jest juz lista na luty,to mozecie mnie wpisac na 10:)
    Pozdrawiam:*

Macierzanka:), Driada0102 lubią tę wiadomość

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, mam nadzieję, że nie będzie on potrzebny, wolałabym go wykorzystać do wycierania łez szczęścia, ale jak coś, to nie ma sprawy :)
    Dziewczynki, ja też miałam takie załamanie lekkie przedwczoraj jak zobaczyłam jedną kreseczkę na teście. Ale jedna z Was miała tak na pierwszy rzut oka zwyczajnie, a jakby się chwilę zastanowić, to bardzo pięknie napisane "Nowy cykl. Nowe nadzieje". Także pomarudzić zawsze można, popłakać też - nikt nam tego przecież nie zabroni, ale trzeba się szybko podnieść, otrzepać i iść dalej :)

Macierzanka:), Ania07, Lili266 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia święta racja! Z każdym cyklem powinnyśmy być silniejsze i jeszcze mocniej wierzyć, że w końcu się uda :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania07 wrote:
    Żabcia święta racja! Z każdym cyklem powinnyśmy być silniejsze i jeszcze mocniej wierzyć, że w końcu się uda :)
    wiesz troche ciezko byc silniejszym skoro z kazdym cyklem sie rozczarowujemy

Wysłany: 17 stycznia 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz Żabka, Twój rękaw może się też przydać na katar, jakby co...
    więc ma wiele zastosowań :D

Maniuś dopisałam Cię...

A ja Was na tę chwilę będę powoli opuszczać. Obiad czeka w kuchni na ugotowanie... :)

1237397y6kr97ild4.gif
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniuś, jak tylko możemy, to zawsze staramy się sobie pomóc, pocieszyć, doradzić :) Nie wiem czy czytałaś, ale lista znajduje się w pamiętniku Macierzanki :)

W sumie pomaganie to całkiem dobry interes... :)

Podobno DOBRO wraca do nas ze zdwojoną siłą :)
    https://www.youtube.com/watch?v=SUjBF3FSZpU

A co, pospamuję trochę! :)

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    wiesz troche ciezko byc silniejszym skoro z kazdym cyklem sie rozczarowujemy
    Ewelinko!! Co nas nie zabije, to nas wzmocni! :) O! Tylko trzeba troszkę poszerzyć interpretację tego przysłowia :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina wiem, że tylko łatwo się mówi, a gorzej wykonuje, ale myślę, że to czekanie za każdym razem, rozczarowania i pełno wylanych łez, zostanie nam kiedyś wynagrodzone :)

Little Frog, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no mam nadzieje że nie będziemy misieli na to czekać do przyszłego roku..

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Maniuś Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje Macierzanka:)
    Little Frog ja tez jestem Twoja fanka:)
    Ok spadam jesc ibiadek:)

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • wirbażka Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka dziewczyny:)

Ja tak z doskoku :)
    Driada tochę się bałam, ale co to do odważnych świat należy ;)

Burza jeszcze raz gratulację, łapie wiruski! ;)

Kotka jasne, że nie galopowałam, już kłus był dla mnie szybki hehe zobaczymy jak mi będzie szło ;)

Żabka podczas @ jedynym moim lekiem jest solpadeina rozpuszczalna i dzban gorącej herbaty!

Aaga gratulację :)

zapisuje się na 6.02 aczkolwiek jakoś nie mam wiary ... no ale nóż widelec ;)

burzaZpiorunami lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ponownie.

Niezauważyłam dziś że program ovu przyznał mi dziś 6 pkt w detektorze oznak ciązy, wczoraj dostałam 2 pkt.

Od czego to zależy?

pozdrawiam

• santoocha Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od objawów jakie zaznaczasz- ból piersi itp.

My też zaczynamy się starać o pierwszego maluszka. To pierwszy cykl,w którym będziemy celować w owulację. Oby się udało!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2014, 15:34

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santoocha wrote:
    Od objawów jakie zaznaczasz- ból piersi itp.

My też zaczynamy się starać o pierwszego maluszka. To pierwszy cykl,w którym będziemy celować w owulację. Oby się udało!!!

trzymam mocno kciuki::))

‹‹ 181 182 183 184 185 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ