Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
4.01 -justysia 90
7.01 - Maniuś, Milcia
9.01- MonikaDM -
11.01 - Macierzanka:) -
12.01 - fipsik
13.01 - Aniulka86, Kaśka28, martyna1989
14.01 - mariposa
15.01 - patu
16.01 - olka25
18.01 - Little Frog -, Poli, aaaaga
19.01 - Ewelina23
20.01 - Lili266
21.01 - olka30
23.01 - niecierpliwa20
26.01 - Ania1986, Driada0102, KotkaPsotka
28.01 - julenka78
30.01 - Anka 10222
31.01 - paaulla84aaaaga lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny, ja pomalowałam jedną ścianę i kawałek drugiej i...kolor mi sie strasznie nie podoba, zadzwoniłam do męża i się poskarżyłam A przygotowałam się do malowania dość profesjonalnie: wałek, pędzel, szmatka, okleiłam wszystki gniazdka, drzwi i okno, i dawaj na drabinę A tu taki klops. zostawiłam póki co tę ścianę i zobacze co to będzie jak wyschnie, na razie to jakaś tragedia!
Czekoladowa - witaj My tez myśleliśmy że tak hop i za pierwszym razem dzidziuś gotowy i jakie było rozczarowanie z pierwszym testem. Póxniej powiedziałam ze testów nie robię tylko czekam do terminu @ albo nawet dwa dni później - mie mniej jednak boli widok @ niż negatywnego testu. Ale nie poddaję się i z każdym cyklem wierzę mocno że teraz sie uda I teraz też tak myślę
Mam nadzieję, ze testujące koleżaki się pochwalą na forum dodatnimi testami. Uwielbiam wiadomości o zielonych kropkach bo nastawia mnie to jeszcze bardziej pozytywnie niż jestem normalnie -
Ooooo No to może niech zostanie to u Ciebie Widzę, że masz o wiele lepiej zaktualizowane. Ja wczoraj przekopałam troszkę forum i uzupełniłam to, co znalazłam A nie wiem czemu, ale wczoraj nie mogłam się dostać do Twojego pamiętnika, a później uciekło mi to już z głowy
-
Monika, może faktycznie jak wyschnie to zmienisz o nim zdanie
Jak mieszkaliśmy z wtedy jeszcze nie mężem u mnie i tak troszkę odświeżaliśmy, to taki mały zagracony pokoik chcieliśmy przerobić na schowek, ale już z jakimś ładem Nie miał to być żaden reprezentacyjny pokój, gdzie miał ktokolwiek wchodzić, więc koszty cięliśmy na wszystkim, w tym na farbie. Ogólnie zmieszaliśmy jakieś resztki pomarańczowej, żółtej, brązowej i białej i wyszedł przepiękny kolor! Coś w rodzaju jasnego beżu Aż szkoda mi tego pokoiku, że się tak marnuje... -
witam was...
pare dni mnie nie bylo.... praca i praca i praca....
w ogole ten cylk jakis taki do dupy... temp nie moge mierzyc bo sie budze w nocy co godzine.... i takie jakies dziwne sny mam... caly czas niewyspana zmeczona i w ogole jakos tak licho.... -
nick nieaktualny
-
Ania, no z mierzeniem temperatury to jest ciężka sprawa....tyle czynników może ją zaburzyć.
Ewelnko, nie głupia tylko niecierpliwa. Jak większość z nas. Ja też zrobiłam test wczoraj, a planowałam zrobić go w niedzielę. Też czekam na @.Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny