Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny ja też ostatnio mało sie odzywam ale w pracy siedzę do pozna - podatki sie zbliżają i u koniec roku i jest szał staram sie byc na bieżąco.
Ja też czekam na testowanie chyba do niedzieli a od przyszłego cyklu postaram sie mierzyć tempke. W październiku jeden cykl mierzylam ale mialam strasznie zróżnicowane temperatury że ten wykres wyglądał jak góry skaliste i mnie to trochę zdemotywowalo do dalszej obserwacji. W ogóle specjalnie kupiłam termometr z mikro i nie pikal mi często i sie okazało że nie zmierzył :/ale może teraz sie zmobilizuje dobranoc i udanego jutrzejszego dzionka -
hej my też z mężem staramy się o pierwsze maleństwo.. to już 9 mies starania i z miesiąca na miesiąc czuję się psychicznie gorzej... miałam nadzieję, że wręczę teścik mężowi na nowy rok a tu... teraz mam mega doła tak strasznie pragniemy dziecka.. co chwila to nowe znajome z brzuszkami i serce aż rozrywa. Powodzenia dziewczyny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2014, 23:27
-
lula88 wrote:hej my też z mężem staramy się o pierwsze maleństwo.. to już 9 mies starania i z miesiąca na miesiąc czuję się psychicznie gorzej... miałam nadzieję, że wręczę teścik mężowi na nowy rok a tu... teraz mam mega doła tak strasznie pragniemy dziecka.. co chwila to nowe znajome z brzuszkami i serce aż rozrywa. Powodzenia dziewczyny
Wiem co czujesz, chyba każda z nas przezywa to wszytko...czasami jest lepiej czasami gorzej ale glowa do gory!!nie wolno sie zalamywac absolutnie!!!musimy wierzyć jak ktoś kiedys powiedzial wiara czyni cuda a na dzieja zawsze umiera ostatnia!!także dopóki żyjemy miejmy nadzieje:DMacierzanka:) lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Hej dziewczyny. Ja od rana w pracy. Wkurzona jestem przez ten mój wykres...nie wiem czy to wina termometru czy co. Od przyszłego cyklu będę miała nowy, ale jak przyjdzie to porównam żebym wiedziała czy ten kłamie. No i przez to nawet nie liczę że się udało
Na dodatek w tym cyklu wyjątkowo nie mam ani trochę śluzu rozciągliwego -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny