Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Powiem Wam ze ja juz powoli wysiadam z tym czekaniem na brak miesiaczki. Juz jeden raz sie sama oszukalam myslac ze wszystko sie udalo a tu @ przyszla:/ im dluzej czekam tym bardziej sie zadreczam bo jeszcze 7 cykli temu myslalam ze to tak hop siup i juz jest fasolina...
-
Cześć czekoladowa201! Ja mam zawsze pozytywne nastawienie, dopóki nie poczuję kłucia w brzuchu dzień przed...@ potem sobie myślę- O K**wa! Znowu! Ale szybko mi przechodzi, bo ja w sumie taki pozytywny człowiek jestem!
A w weekend u mnie powieje nudą, ale bardzo tego oczekuję, bo mam ten tydzień bardzo stresujący. Czyli kocyk, kawka, albo w sumie winko, mąż i telewizor z dobrym filmemWaniulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczekoladowa201 wrote:Powiem Wam ze ja juz powoli wysiadam z tym czekaniem na brak miesiaczki. Juz jeden raz sie sama oszukalam myslac ze wszystko sie udalo a tu @ przyszla:/ im dluzej czekam tym bardziej sie zadreczam bo jeszcze 7 cykli temu myslalam ze to tak hop siup i juz jest fasolina...
Tak kochana wszystkie myslalysmy ze bedzie pstryk i już.
Po to właśnie jest to forum abysmy sie razem wspierały i cieszyły sie z tego ze niektóre z nas czują bicie serduszka pod swoim serduszkiem.
Jestem pełna nadziei i optymizmu że na nas też przyjdzie kolej :)
-
No i bardzo dobrze! Takie weekendy uwielbiam bo ze mnie jest len ostatnio;P tak przyznaje sie do tego:) Ja ten cykl mam dziwny, ciagle cos mnie boli cos strzyka ale nie doszukuje sie na sile, wogole o tym nie mysle a jednak coos sie ciagle dzieje. Mam nadzieje ze w koncu ten miesiac przyniesie mi wiecej "radosci" Pozytyne nastawienie to podstawa no i nadzieja, a co ma byc to bedzie:)
-
Witaj czekoladowa
Ja w tym cyklu też czekam tylko na @ - powinna się na dniach pojawić, a w zasadzie myślę, że może wpaść jeszcze dziś.
Co do malowania pokoju, to póki nie miałam męża, to mogłam się takimi rzeczami zajmować, a na chwilę obecną to sprawy związane z remontami i majsterkowaniem przejmuje on. Chociaż tak jak pisała Mika, to w składaniu mebli zakochałam się od pierwszego skręcania Pomagałam bratu i bratowej skręcać do 2 w nocy, miałam odciski na rękach od śrubokręta (jedna wkrętarka na 3 osoby) no i byłam mega szczęśliwa To coś w rodzaju układania klocków w dzieciństwie, a nawet lepsze
Też jeszcze do niedawna myślałam, że zajście w ciążę to właśnie takie hop - siup i jest. Kumpela mimo, że się zabezpieczała to zaszła (to akurat uważałam za praktycznie nierealne), wokół pełno nastolatek po wpadkach. No cóż, widocznie niektórzy muszą się troszkę bardziej do tego przyłożyć
Jeżeli chodzi o weekend, to kompletnie nic specjalnego. Jak przyjdzie @ to napiję się może piwka z soczkiem. -
4.01 -justysia 90
7.01 - Maniuś, Milcia
9.01- MonikaDM -
11.01 - Macierzanka:) -
12.01 - fipsik
13.01 - Aniulka86, Kaśka28, martyna1989
14.01 - mariposa
15.01 - patu
16.01 - olka25
18.01 - Little Frog, Poli
19.01 - Ewelina23
20.01 - Lili266
21.01 - olka30
23.01 - niecierpliwa20
26.01 - Ania1986, Driada0102
28.01 - julenka78
30.01 - Anka 10222
31.01 - paaulla84Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2014, 11:15
-
No to ja Was zaskocze! Sasiadka mojej tesciowej : tabletki anty + plastry + spirala i co? CIAZA BLIZNIACZA!!!! Ale niestety urodzily sie wczesniaki w 7 miesiacu a na dodatek jesten z chlopcow z powaznym niedorozwojem mozgu i przepuchlina brzuszna Ale jednak sie da. W tym miesiacu pierwszy raz uzywalam testow owu... No i mam nadzieje ze cos pomogly..
-
oj to ja gdzies przegapilam ze w tym miesiacu juz 4 serduszka:)Bardzo sie ciesze ze Wam sie udalo dziewczyny,to podnosi troche na duchu jak komus w koncu sie udaje...ja czekam do 10 lutego z testem i tak jak pisalam potrzebuje jakis specyfików na cierpliwosc:)ale moze dam jakos rade w koncu juz 7 cykli niepowodzen przezylam,nie bylo latwo ale jakos dalam rade...trzymam kciuki za nas wszystkie:)Ten rok jest nasz napewno!!!Wszystkie z tego forum bedziemy juz na forum fioletowym!!!ostatnio mojemu mezowi sie snilo jak rodzilam...a mi caly czas sie snija dzieciatka:)
Macierzanka:), Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
4.01 -justysia 90
7.01 - Maniuś, Milcia
9.01- MonikaDM -
11.01 - Macierzanka:) -
12.01 - fipsik
13.01 - Aniulka86, Kaśka28, martyna1989
14.01 - mariposa
15.01 - patu
16.01 - olka25
18.01 - Little Frog, Poli
19.01 - Ewelina23
20.01 - Lili266
21.01 - olka30
23.01 - niecierpliwa20
26.01 - Ania1986, Driada0102, KotkaPsotka
28.01 - julenka78
30.01 - Anka 10222
31.01 - paaulla84
Wpisałam Cię na 26 wtedy będzie już chyba wynik bety, a poza tym z innymi będzie Ci może raźniej
Chociaż w sumie już sama nie wiem, ale większość z listy nawet tu już chyba nie zagląda...